47

Анонимен

преди 7 месеца

Ох,тъкмо си помислих,че поне Деса от Дулово днес няма да ни облъчва,но уви,сгреших.Тия са нахални като конски мухи и отърване от тях няма.

46

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 46...ПП ДБ първо да почистят мръсотията на собствените си бащи и дедовци от Държавна Сигурност и БКП...

45

от село

преди 7 месеца

В тоя парламент са се събрали 240 х лопки ,ако продължават така в скоро време ще скачат като Радомирски кукери .

44

Бате

преди 7 месеца

Зарад глупостите които тия говорят - а тая жена а нейния вожд и учител а ония хасковския *** хората се отвращават от политиката и не гласуват не мой толкоз време само да зеят - айре свършете неква работа моля че шъ дойдем със сопите да ви изгребем от топлите места с големи заплати аман бе !

43

Анонимен

преди 7 месеца

ПП-ДБ ЧИСТЯТ МРЪСОТИЯТА ОСТАВЕНА ОТ ГЕРБ В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.

42

ПроСоТо

преди 7 месеца

тая стряскаща грозотия дори не може да се изразява правилно ..ОТРИЧАЛИ да ги наричат "сглобка"..?!?!...Кокошко,кокошко,искаш да кажеш че ОТКАЗВАТЕ да ви наричат така..Ама така е в Клуба на полуеднокнижниците..

41

Анонимен

преди 7 месеца

Подобре предатели в полза на САЩ.,отколко слуги на Путин и Ердуган. Шмешни хора. До сега сме само на плюс от съюза със САЩ ,НАТО и ЕС. Явно още има хора от държавна сигурност. Ското няма кой да Ви плаща шпиончетта. Няма да има мужда от Вас..

40

Анонимен

преди 7 месеца

Намалява краденето след загубите на кметските избори и сега ги е яд.

39

Анонимен

преди 7 месеца

На кой му пука как се наричате бе.. За всички сте предатели в полза на САЩ

38

Анонимен

преди 7 месеца

Според менГЕРБ ще се разпадне. Причини много. На изборите печелят само при купен вот. Сега се видя ,че при малко повече контрол отиват назад. Всичко което правят е пресмъртна агония. С лъжи и манипулации няма как да спечелите нищо господа от ГЕРБ ,а само губите.Да може да вкарате в криза държават ,но това ще Ви изиграе лоша шега.Трудно ще фалирате държавата защото не е като миналия път.Банките вече не са ваши,а и бизнеса не е изцяло ваш.Подобре си трайте,че сами си копаете гроба.

37

фокусите не минават

преди 7 месеца

Щом сте несглобка , значи сте притурка , подпорен мертек или нещо от сорта .

36

специално за Пловдив

преди 7 месеца

Преди години Сл Атанасов не получи един лев от ГЕРБ докато народа започна да го изкарва некадърник ! Сега този който е кмет каквито и програми и планове да има ако центраната власт не му даде милиони е морто за 2 часа ! Той ще прикрие какви задължения е натрупал Пловдив и ще търси може би и милиард от държавата ,Във пловдив беше задължително да спечели др партия за да разкрие всиччко сторено за 12 г ,а сега се очаква голямото замитане !

35

Вържете попа бре !

преди 7 месеца

Не го вързахте ,Гешев щеше да го оправи хубаво ,ай сега****** супата ,ама хубаво я ****** ! И какво стана сега каквото ви кажат Пеевси и Барбата това ще правите ! И какви са тарикати ,ха не дадете толкова пари колкото ви искат техните кметове и сте вън ! А едно време ГЕРБ даваха ли на кметовете които не бяха от ГЕРБ ???? Те казваха като сте гласували за други, а не за ГЕРБ гледайте сега как няма един лев да ви дадем и не им даваха ,че гражданите да се сърдят на кметовете си !

34

dmx

преди 7 месеца

Не стига, че наричат коалицията си с разни абсурдни епитети, но и това им е малко. Искат да не носят и никаква отговорност. Смятаха, че това ще се отрази само на ППДБ, защото те са достатъчно овоняни сами по себе си, но имат сериозен спад още на местните избори. Вождистката партия на гения от Банкя ще последва НДСВ в политическото небитие

33

Румениге

преди 7 месеца

Крадете повече ,това е спасението .Повече за вас ,за нас кво остане.

32

Марая Гейбриъл

преди 7 месеца

била Дуспата на ГР0Б - не се явила на Конференцията и май ще ставала Член на ППДБ, т.е. Ротация към ГР0Б - няма да има!

31

Анонимен

преди 7 месеца

И Киро и Асан са за затвора, заради газовите далавери, но вие ги държите във властта.

30

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ продължават да държат съд, прокуратура, полиция, основните строителни фирми работещи по държавни поръчки, ключови шефове в държавните агенции, но .................... те не управляват и не носят отговорност. Така е наистина не носят отговорност, защото няма кой да им я потърси. Крадяха и крадат вече 15 години, но гл. прокурор, дори и сменен, пак е назначение на ББ

29

Анонимен

преди 7 месеца

Защо ГЕРБ гласуват със ЗА тогава онова което смятат за грешно? Няма логика нали ? Освен ако Галина Събева от американското посолство не им звъни през час да им дава акъл как да гласуват ! Само с пози(мрънкане пред камерите ) не става ,трябват действия. Бойко като го е страх от разни записи и списъци да излезе поне да каже . ПП и ДБ е ясно че са напомпани изкуствено и цялата им схема е да оберат законно народа .Всичко останало организационно се върши от министъра на България Делян Славчев Пеевски. ДПС си управлява без проблем . Няма нужда от избори ,посолството на САЩ ни уреди с най-д

28

Анонимен

преди 7 месеца

Вие сте главните виновници, повече за вас не гласувам.