23

A около вас...

преди 7 месеца

онли джипси брадърс..... за да им се спестят транспортните разходи при набезите

22

Плебеи бачкатори

преди 7 месеца

И новата строителство е *** и старото строителство също е *** саво че по стар

21

Анонимен

преди 7 месеца

Интересът на зелено?!?! Време е Анжел сити да идва. Какво зелено веее като половината сгради в София са празни. Китайците ли чакаме??? Вие имате ли акъл в тия кухарки?? И защо банките ограбват вложителите като не плащат лихви при 10% инфлация а раздават ипотечни кредити на 2-3%??? Бг е най-абсурдната територия на тази земя. Причината е че българите сте изключително глОпави!!

20

Анонимен

преди 7 месеца

Интерес има, ок. А сделки има ли?

19

Анонимен

преди 7 месеца

Интерес има към хубави нови сгради, за съжаление последните години са все по-голяма рядкост. Преди 12 години преотстъпих право на строеж срещу 6 апартамента в София. После от наемите всяка година купувах нови, вече имам 27, но последните години все по-трудно намирам качествени от сериозен строител да са рискувам с покупка на зелено. Имам и загуби, все още чакам апартамента в Младост на мястото на Аско Деница от гаранти коза, вече водим и дела, така че риска за покупка на делено не е за всеки.

18

Хуарез Мексико

преди 7 месеца

София е сато мексиканско гето вие нормални ри сте с тия цени за тоя Ке н е ф.По добре в Гърция да си купя апартамент!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Защо вместо тия грозни изтърбушени панелки не качихте една снимка на експерта г-н Шопов, дето само като му видиш физиономията и ти става ясно колко е честен и веднага ти се приисква да повярваш на всичко, което ти говори! Хахахаха

16

Гроздето

преди 7 месеца

Абе кисело или не, новото строителство има много недостатъци! Първият е Локейшън, вторият е качество на Материали, третият е Разпределение, четвъртият са Съседите! Успех на новодомците!

15

Опа!

преди 7 месеца

Има нулев интерес за закупуване на каквато и да е недвижима собственост в момента.

14

Аз Кочо

преди 7 месеца

Интересът може и да е голям, но факт е че сделките на зелено се сринаха.За тези по горе които не са съгласни че има балон и че ще се спука, казвам, гледайте, той се пука сега в момента онлайн.Сделките се сриват от 5 тримесечия

13

Анонимен

преди 7 месеца

За тези дето хейтат, гроздето е кисело :d

12

Бля бля бля,

преди 7 месеца

от 30 г. разправят,че балона щял да се спука,а цените досега не са падали съществено.Щом влязохме в ЕС,всички хукнахме да бачкаме в чужбина,за да успеем да съберем някакви пари за жилище.Естествено строителната маFия се ориентира бързо с цените.А за покупка "на зелено" е много важно купувача да попадне на читав строител,а ако ползва брокер,по-добре неустойките,вноските,вариантите за отказ и забавянето да са подробно описани в договора.Живеем в България,така че винаги си трябва едно наум :)

11

Анонимен

преди 7 месеца

Влезте в НСИ съотношението между имоти и граждани е 1 към 1.2- тоест на всеки имот се пада по 1.2 човека- кой ще купува, как ще се прави тоя пазар дето определял цените, ама всичите ви заклинания издишат. Много от хората имат и имоти на село.

10

Анонимен

преди 7 месеца

В Москва отдавна се правят минималистични проекти с по 5 квадрата и други подобни ,,апартаменти,, ама само за показуха а не че ги купуват . Много вече е построено а света влиза в криза на потреблението . Особено запада . Ще се купува все по малко първо жилише . А ако просто го сменяш търсенето не расте дори и да растат сделките . А цените зависят и от инфлацията ама аз като гледам кво може да се купи в Сочи не разбирам как в София са двойни и нагоре цените ???

9

Анонимен

преди 7 месеца

От 1 година гледам как ги "продават" на зелено... Хората с пари не са безкрайна величина...

8

Анонимен

преди 7 месеца

да бе, последните три месеца обявите за продажби лавинообразно растат, ама парите на балъците свършиха и купувачи няма, а и най-накрая овцете проумяха ,че ги пудрят здраво с мантрата за "златната инвестиция в тухли".

7

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Справка реалност - цената на зелено е същата или по-висока от цената на готово жилище. Лихвите по кредити в България - едни от най-ниските за ЕС. А след 1-2 години като се вдигнат лихвите банките ще вземат жилищата.

6

Хюго Бос

преди 7 месеца

Пак почнахте с неадекватните платени реклами.

5

До 2

преди 7 месеца

Кой си ти?

4

Я кажете

преди 7 месеца

От кого интересът ще е висок? За един приятел питам