98

мм

преди 6 месеца

от крипто за да стане това с апартаменти и погасяване на заеми трябва да се продадат и да се плати 10% данък а и може за големи суми да има разправия с нап. Догодина след халвинга и като се срине валутата и *** европа, може да е по изгодно да се харчат на цивилизовани места койните. Нека първо обаче *** васал европа да позагуби един конфликт и да тръгне по нанадолнището..

97

до 102

преди 6 месеца

Е с това мислене за бурканбанк няма да станеш милионер, сори :) Парите трябва да се въртят постоянно. Да държиш повече от 50-100к лв. в банка за спешни нужди е безумие. Аз въртя всичко в какво ли не- имоти, кредитиране, фондове с всякакъв риск итн.

96

От 103

преди 6 месеца

Нека не забравяме, че в България в личните данни няма нищо лично. Срещу кутия цигари човек може да разбере всичко за друг човек.

95

мм

преди 6 месеца

власт не се дава, а се взема. Много хора вече не гласуваме, чакаме с други средства промяната.

94

Анонимен

преди 6 месеца

Необитаемите жилища в България според статистиката са 40 %

93

до 94

преди 6 месеца

Върна ме сума години назад- целия офис бяхме полудели по тия криптовалути. Някои влагаха стотици хиляди. Аз вложих не повече от 20к навремето и Етериум, Лиск и Биткойн. Няма да излъжа, че си купих 2 къщи с парите от Биткойните (още си пазя 3 броя за черни дни), 2 чисто нови автомобила и си погасих всички задължения (имах 4 ипотеки бях решил рентиер да ставам). Имам колежка, която вложи 50к само в Биткойни за 130$ бройката. На 2800 ги продаде повечето. Оскуба си косите после :)

92

До 97

преди 6 месеца

Има полза, но тя не е за теб.Въпроса е друг-що за лековерен и наивен трябва да си,за да си държиш милиона в БГ банка?Дори като изключим бруталната загуба на покупателна способност и никаквия паричен поток.Да изключим и риска от фалит(до 100хил евро е гаранцията).Представи си,как ти влизаш в този списък от няколко хиляди човека. Представи си,как до този списък всеки от БНБ, че и всеки от опериращата ти банка има достъп. Там пише кой си, къде си и прочие.Ако съм милионер,бих предпочел буркан банк

91

мм

преди 6 месеца

краднене за последно на фалшиви пари от бивши комунисти. Народът е беден, защото е про_т и страхлив и не ги изрина онези 1989та година, а дори отново гласува за тях. Кой за каквото му стига акъла или куража, за някой милиони, за други имоти в люлин на кредит. А трети живееме в друга реалност, а то световния ред и без това скоро ще се срине за добро

90

до 98

преди 6 месеца

Да го кажем така- имам прекалено много жилища като наследство и се лиших от едно, което го продадох на дългогодишните му наематели. Нещо повече- част от парите инвестирах с новостроящи се 2 подобни жилища. Отделно каквото съм написал.

89

a

преди 6 месеца

Нормално, властта се смени и приближените до ПП-ДБ започнаха да стават милионери.

88

До 94

преди 6 месеца

Да продадеш жилището си за да завъртиш парите в п2п кредитиране и крипто ми изглежда много,много, много лоша идея. Успех, и както пише на всички инвестиционни продукти - предишното представяне на продукта, не е гаранция за последващо такова представяне.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Каква ми е ползата да си държа парите в банка?

86

До 95

преди 6 месеца

Ми че язе съм по-надежден платец от държавата ве. Ако запра да плащам, банката ще ми вземе апартамента в недовършения строеж след околовръстното, дето се е излъгала да го оцени за милион. После ще го продаде, ако ома на кой, и ще ми вземе едната или и двете цъpвули.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Значи държавата тегли нов заем на 5% лихва е евро а Гання тегли ипотечен кредит на 2.5%?!Ти да видиш тая <далавера> каква е:):):)А после що имотите летят в космоса както и инфлацията.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Нормални новини. В ИТ сектора познавам около 20 криптомилионери. Отделно над 100 кореняк софиянци (кажи-речи всеки от випуска ми), който продаде по някое жилище да върти парите в някой фонд, П2П кредитиране итн и за някакво време е имал нетна наличност над 1м в банка. Включително и аз бях така, защото се наложи да продам имот в центъра на града. То един тристаен в центъра вече отива към 600к евро, ако е смислен в запазена сграда.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Да сте чували за Рокфелер , Родшилд , Бляк Рок , Вангард ? Гугутки , те раздават парите , вие по умни ли сте от тях , които ви закачиха на ченгела с ипотеките за по 20-30 години ? Досега ви раздаваха кредити , сега ще си вземат парите и о , чудо , лихвите по кредитите растат . После се чудите защо имали пари и били богати .Тъй де ПАРИ имат , пък вие плащайте в Люлин 30 годишна ипотека

82

До 84

преди 6 месеца

Не,не и не, НЕ са гарантирани.Не заблуждавай хората. Да, революция имат банков лиценз, но продукта с лихвата,който предлагат (Сейвингс акаунт) не е депозит, а инвестиция. Този продукт те го предоставят като посредник на Фиделити. Може да погледнеш проспекта им (127 страници), като глава 4 е свързана с рисковете (от 31ва до 37ма страница).

81

До 51

преди 6 месеца

Почти, на всеки от тези 1400 милионера има 5 милиона спи 1000лв влог т. Е. 1 към 3500...

80

Спокоен

преди 6 месеца

Това не е много добра новина. Означава, че всеки ден бизнеси се монетаризират /разбирай разпродава се техника, имущество и т.н./ и спират да съществуват. Малко като във вица "Бе Апокалипсиса наближава, ще ядем и пием до последно".

79

мдамм

преди 6 месеца

новите милионери - продал 2 панелки на бабите у люлин и дружба, стнал милионер бакшишо. върти геврека по цял ден пред денонощката, *** мохабед с продавачката.