46

З

преди 7 месеца

Днес бг е част от групата на Икономедиа на Прокопиев спонсорирана от Америка за България. Да не се чудите на нивото и стила на журналистиката. Разполагат и с качествено журналисти, но всички са под американска шапка. Независима журналистика по нашите географски ширини няма. И сиренето и хляба в магазина е с пари

45

Истината е, че...

преди 7 месеца

Хага го очаква с нетърпение

44

Анонимен

преди 7 месеца

Който носи оръжия на укронацистите така се получава

43

Морски тюлен

преди 7 месеца

Русия е опасна мачка Либерия която за първи път я чувам

42

З

преди 7 месеца

Пренасял е БПЛА, безпилотни летателни средства. От статията ви ще се разплача! ***

41

Я па ти..

преди 7 месеца

До Анонимен 43 И кое те кара да правиш такива генерални заключения за българските медии.. ? Не ти изнася , а ? Ех ти , военнолюбец такъв.

40

Ахмед Утешителя

преди 7 месеца

Лично аз не съм против че броят на украинските вдовици се увеличава.Във Варна се напълни с желаещи да бъдат утешавани вдовици.Обикалят по улиците,оглеждат се за утешители и се усмихват.Наскоро утеших една украинска вдовица на която мъжа и дал фира на фронта преди месец.После беше много щастлива.

39

Магелан

преди 7 месеца

Шок и ужас.Либерия е Западно Африканска държава.И е създадена изкуствено в Африка.Може би 30% от световното корабоплаване е под Либерийски флаг да плащаме на по малко данъци от корабособствениците.

38

Анонимен

преди 7 месеца

"в средиземно море има 2 и са доста големи" - - - На 6.11. към тези 2 АУГ в Средиземно море се присъедини една пиндостанска ядрена подводница тип "Охайо". Израелски официални лица призовават да се ударят Газа и Иран с ядрено оръжие.

37

Осман и co.

преди 7 месеца

Нормално Вовата е наложил ембарго.А за стотиците деца загинали от израелските удари в Газа нито дума.Вече даже не се пише за това.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Колко да е бил цивилен? Що не кажат какво е превозвал, откъде и за кого? Поредната западна антируска пропагандна статия

35

Анонимен

преди 7 месеца

Русия е като един малък пинчер и то със избити зъби. Все уцелват малайзийски пътнически самолети, кораби на Либерия как един път не уцелят нещо немско, френско, английско, а не дай си боже американско?!?

34

Учен Долски

преди 7 месеца

До АнонименАми в средиземно море има 2 и са доста големи, лесно ще ги уцелят...

33

Анонимен

преди 7 месеца

Днес бг е сайт подържан от сатанистката мафия! Платен и контролиран с много пари да промива с фалшиви и манипулирани новини главите на българите! Вие сте продажна медия и не сте българи,а предатели на род и Родина!

32

Анонимен

преди 7 месеца

Либерия не знам каква държава е и от кой лагер е но не дай си боже да уцелят кораб на САЩ ще е трагедия за руската държава

31

Анонимен

преди 7 месеца

След като са отишли в район на военни действия, значи са поели риска. Едва ли парите са по-ценни от живота, но всеки сам си преценя.

30

Малко инфо

преди 7 месеца

Либерия е основана от САЩ, от уж свободните роби. Те веднага започват да поробват по простите съседи. Днес бият рекорд по безработица - 85%>

29

Анонимен

преди 7 месеца

Сега Либерия ще обяви война на русофашистите.

28

Анонимен

преди 7 месеца

До Ташаков. Блидчед, много си спрел бе. Нищо общо няма между кораба, флага, екипажа и товара. Кораба може да е на еди кого си, но плава под еди какъв си флаг с еди какъв си разнообразен екипаж и кара товар от точка А до точка Б с какъвто си искаш произход.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Не разбрах какво общо има между кораба и броя на българската общност в одеска област