32

селянин

преди 6 месеца

смятайте бре ора украина има 600 пленника +300 евентуално русия има няколко хилядиспоред вас как се движи войната

31

Анонимен

преди 6 месеца

В украински лагер за военопленици условията на живот и свободите са далеч по-добри от тези в Русия. Смятай :)

30

АнонимеН

преди 6 месеца

ВСИЧКИ В УКРАЙНА КОИТО СЕ БИЯТ ЗА ТЕРОРИСТИЧНИЯ РЕЖИМ НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНИ СА ДОКАЗАНИ ИЗВЕРГИИ И ТОВА ВКЛЮЧВА И ТЕЗИ В ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ ТЕРИТОРИИ НА УКРАЙНА В КОИТО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е САМО ОКУПАТОР ЗА ТЯХ!

29

Ехаа

преди 6 месеца

А руснаците пуснаха още 2 радио канала по които укрите се предават руската войска...желаещи герои бол. За това мисриките няма да напишат..

28

АнонимеН

преди 6 месеца

ВЕЧЕ Е ЯСНО НА 99.9% , ЧЕ ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН В РАМКИТЕ НА 2 ГОДИНИ ! АКО ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА НОВ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ И РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! ОСТАВА ОЩЕ ЕДИН ПРОБЛЕМ И ТОЙ Е ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ И ПУТИНСКИТЕТРОЛОВЕ ПИШЕЩИ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ В ТОЗИ САЙТ ! ЩЕ Е МНОГО ЛОШО АКО ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ ПАДНЕ И РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ РАЗПАДНЕ А ТРОЛОВЕТЕПУТИНСКИ ОСТАНАТ ЖИВИ!

27

Ехее, кога

преди 6 месеца

се напълни първия? Цели 30 човека събира! :D

26

Virtuozzo

преди 6 месеца

Тази новина идва на фона на факта ,че първите войскови части съставени от предали се украинци заклели се във вярност на Русия влизат в действие срещу киевският режим !Гледайте малко в туитъра и телеграма бе !Пропагандна проекция се нарича тази тактика от страна на укровермхта !

25

АнонимеН

преди 6 месеца

До Ей/ ЗАЩОТО НЕ СА ЗАГИНАЛИ ДОСТАТЪЧНО ДЕЦА ! ЩО ДЕЦА ИЗБИ ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ В УКРАЙНА И ДВА ПЪТИ И ПОВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТВЛЕЧЕ!

24

Анонимен

преди 6 месеца

големите биткаджии пак чакат червената армия да им направи преврата и да ги сложи на власт но само един от вас ще оправлява другите като си свършите работата ще ви изчистят

23

АнонимеН

преди 6 месеца

СЕДЯТ ТАМ ЗА ДА ВЗИМАТ ПАРИЧКИТЕ ОТ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ И КОГАТО НАБЛИЖИ БОЯ СЕ ПРЕДАВАТ! ОТВРАТИТЕЛНИ!

22

Ей

преди 6 месеца

Защо не пишете за вчерашният обстрел на Донецк от Украина с касетъчни бомби, и загиналите деца?!

21

Анонимен

преди 6 месеца

За половин милион изчистени военни yкраинци нещо? Или това е друго :D

20

факт

преди 6 месеца

Украйнска пропаганда

19

Анонимен

преди 6 месеца

Междувременно САЩ ще набутат в конфликта техните приятели сред които и ние. Ще ни лепнат етикет Коалиция на Желаещите и ще влезнем по своя воля в Западна Украйна. Много от хората влезнали там ще се върнат по родните си страни в цинкови кутии.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро целия Свят ще подгони подлите кравари обратно в обора!Само послушните евроджендъре и нашите прислужници ще сменят памперса на байДъна!На всички е омръзнала краварската агресия ,алчност и мазните им лъжи за демокрация.

17

Сърдит Петко

преди 6 месеца

Киев да се сърди на себе си. Ако Порошенско, а след това Зеленски не се бяха подвели по САЩ и бяха спазвали минските споразумения, щяха да си запазят територията. Може би без Крим. Зеленски го избраха, защото обеща да спре терора в Донбас, да не избива рускоговорящи и да могат да говорят навсякъде на руски. Избраха го и след това не изпълни нищо от обещаното. Който се е подвел по САЩ до добро не е стигнал.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Тези украинци не могат да си го набият в главата, че Русия има ресурс да ги смачка със или без западните доставки на оръжия! Зелката да сяда на масата за преговори и да спре да се излага и да си избива народа! За какъв ч-е-п са му териториите с рускоезично население, които не искат да са част от Украйна?

15

До 10

преди 6 месеца

Така е. В Киев и още два региона е обявена пълна мобилизация. Прибират ги от кафенета, от автобуси откъдето намерят. Това са региони с преобладаващо Укроговорящо население. Докато хвърляха на фронта като пушечно месо рускоговорящи, Българскоговорящи, Унгарскоговорящи украинци, някак си вървеше. Ама сега като опря до техните деца да ходят на фронта, Укрите взеха малко да се дърпат. И като нищо ще си сложат подписа на договора да се приключи. За ужас на ФАЩ!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Унижението на Украйна тепърва предстои. В страната 404 вече се провежда тотална масова мобилизация! Всичко живо дето мърда от 18 до 60 години се лови по улиците и се вкарват в центровете за обучени. Разпратени са призовки чре посолствата включително и на избягалите украинци в чужбина. И тук ще бъде унижението защото Запада няма да ги пусне! Защото а ги пуснат, ще се сбогуват с бая кинти дето укрите харчат по курортите.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Гледах видео как десетина Брадлита и Леопарди се бяха засилили да пробиват Руските отбранителни линии но попаднаха в минно поле. Лансетите ги засвяткаха яко! После артилерията! Нацистите излизаха с крясъци от горящите Брадлита, някои от тях горяха като факли. Един се натъкна на мина и се срина. Друг войник отиде да му помогне но мина му откъсна краката. От цял взвод хора дали и 10 оцеляха не знам.