34

Анонимен

преди 6 месеца

То ще влезе, въпросът е коя Украйна и каква част...

33

Анонимен

преди 6 месеца

На 8 ноември европейската комисия трябва да представи доклад за напредъка на Украйна в областта на корупцията. В Украйна крадат все едно няма да има утре.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Болен и недоволен наркоман:)))

31

Урсулю :

преди 6 месеца

Ще влезе!!! На части!

30

Анонимен

преди 6 месеца

Лисицата като огладняла и видяла на коча онези работи отдолу да се кандилкат и аха, аха да паднат тръгнала след него, че като паднат да ги изяде - че и зеленясалия така-аха, аха да влезе в ес :)

29

РСМ и Албания

преди 6 месеца

одобряват това! :D

28

Адмирации

преди 6 месеца

Украйна ще влезе в ЕС, когато ЕС влезе в състава на руската федерация

27

Анонимен

преди 6 месеца

Че то вече се ползват с всички блага, парични потоци, пътуване където искат, европейско образование и т.н....за какво им е документ само да ги нагърбят с такси. При си водката вода, шмъркай си и си барай топурдаците, ти си вече в Европа.

26

хъ хъ хъ

преди 6 месеца

"Урсула фон дер Лайен заяви, че Украйна е постигнала значителен напредък в този процес" Лайнюян каквото и кажат презокеанските шефове това ще говори. Каже ли нещо друго топките на мъжът отиват на кино. Въпросът е дали страните от Европа са готови в това размирно време да се натоварят с още едно бреме?...Едва ли!

25

Когато загърмят

преди 6 месеца

Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен. А после ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

24

Анонимен

преди 6 месеца

Ало клоун какъв ЕС бълнуваш.Или си мислиш ,че като си в ЕС кривокраката ще те засипе с евра.Първо всички укропитеци да се ваксат.....

23

Анонимен

преди 6 месеца

Той първо да направи избори, да видим дали няма някой друг да води Украйна към ЕС ;)

22

До 23

преди 6 месеца

Тук си струва да припомним, че именно Европа, подбудена от САЩ, инициира икономическия развод с Русия, в продължение на 10 години активно участва в превръщането на Украйна в неонацистка антируска държава, и към момента продължава да я снабдява с оръжие. Западните лидери гордо нарекоха конфликта с Русия война на изтощение, но изглежда, че самите те бързо се изчерпват. Как да не изпаднеш в самоубийствено настроение и депресия?

21

Европейци полудават

преди 6 месеца

Най-често споменаваните от европейските граждани причини да им се разхлопа дъската са притесненията, свързани с военните операции в Украйна, влошаването на стандарта на живот и мрачните перспективи за бъдещето.

20

Анонимен

преди 6 месеца

С 300 зора искат да я вкарват в ЕС само, и само да не Руска..

19

Анонимен

преди 6 месеца

Икономическата роля на Европа в света продължава да намалява според СУИФТ еврото вече е отстъпило място на юана в международните разплащания. Конкурентоспособността на европейските продукти пада. Производствената им цена се е вдигнала до неконкурентноспособни нива, защото тя вече не се поддържа от евтините руски енергийни ресурси.

18

Реалностите в ЕС

преди 6 месеца

Цените в ЕС бият рекорди, икономиката му е в рецесия, индустрията му е в упадък. Индексът на бизнес активността в производството и услугите в еврозоната падна до най-ниското си ниво по-ниско от времето на т. нар. пандемия, а икономическият растеж на същата се е свил почти пет пъти от 2022 г. насам. А най-силните икономики в ЕС Германия и Франция вече са с отрицателен БВП растеж. Според информация на статистическата служба на Европейския съюз безработицата в еврозоната през септември е нараснала до 6,5% (в Русия е наполовина по-малко).

17

Анонимен

преди 6 месеца

Обещаването не е като даването, особено от страна на политиците.

16

Анонимен

преди 6 месеца

По-Добре е Тагаренко да иде в Украйна , вместо Зелята да дойде в ЕС !

15

Вие осъзнавате ли

преди 6 месеца

че като забучат Булавите, Европейския съюз ще стане на лютеница за има няма час! Какви съюзи какви пет пари бе.