158

Анонимен

преди 6 месеца

Не останаха нормални места на този свят. Може би само Южна Америка става за живот.

157

Анонимен

преди 6 месеца

Човечеството тръгна срещу природата и езикът го отразява. Колко от децата на Анжелина Джоли не са купени? Например. И преди столетия е имало купуване и крадене на деца, има и даване на братово/ сестрино дете поради липса на вузможност за свое. Но съвременната изкуственост, особено при богаташите, създава и правни проблеми.Между другото, рода Медичи са отпръски от сексуални връзки на римски папа.

156

Анонимен

преди 6 месеца

Марксистката отрова завладява Европа.

155

Анонимен

преди 6 месеца

Мога само да съжалявам либерастите, които вместо майки са имали "лица, които са ги родили". Тъжни и осакатени същества, с осакатено мислене. Но осакатяването на другите няма да ви излекува!

154

Анонимен

преди 6 месеца

Марксизмът вилнее по целия свят. На Запад тепърва се развива, а на Изток го виждаме в завършената му форма - партийна диктатура. Лошото е, че няма къде да се бяга.

153

Анонимен

преди 6 месеца

Мило мое лице, родило детето, сладко и добричко, как да кажа лице, родило детето, колко те обичкам.

152

Км

преди 6 месеца

Лице 1, кажи на лице 2 да ми купи маратонки.

151

Анонимен

преди 6 месеца

Е, така е. Алла Пугачова има малки деца, които са износени от сурогатна майка.

150

Германец

преди 6 месеца

Излезте от ЕС бе. Мислите, че някой ще се опита да ви спре? Или само по форумите сте толкова ербап? :)

149

преди 6 месеца

Брутални са! Неща които никое общество не би приело за нормални се налагат насила за да се поддържа нечия политика. Това не са хора!

148

Анонимен

преди 6 месеца

БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕС И НАТО ВЕДНАГА!!!

147

Dino

преди 6 месеца

BULZIT! Zaedno s Russia i Kitai.

146

Сорос

преди 6 месеца

Очевидно Сорос продължава да присъства в умовете и сърцата на някои от европейските чиновници. Това цели разединение на ЕС от страна на Сорос, както руснаците също искат разединение на ЕС - неприемането на България и Румъния в Шенген. Платеният от Русия австрийски президент отказва приемането на България и Румъния, Унгария води самостоятелна политика, това се очаква и от новата управа на Словакия.

145

Анонимен

преди 6 месеца

До Име 151. Мисля, че има смисъл в коментара Ви. Но ако станем подобни на Христос, вероятно което в православието се нарича Обожание, то според мен това е пречистване от всеки грях и достигане на духовна чистота, от което следва, че вече няма полово привличане и човек вече няма необходимост да търси 'половинка' и да продължава рода. Иначе според мен, може би парадоксално, това е идеалното общество - без престъпления, без лоши мисли, единение и радост в Божия Дух.

144

Анонимен

преди 6 месеца

До 165: Знаеш ли,че турците са вземали за еничари 10-12 годишни деца и след това така са ги мущровали,че не просто са забравили всичко,което ги е свързвало със семейство,род и родина,но са били и най-големите убийци на българите!Така ще стане и с децата ви,когато ги превърнат в отрицатели на всичко,което ги свързва със семейството но и ще ги обърнат срещу него!

143

Анонимен

преди 6 месеца

А бащата как ще се нарича?СемеПроизодител ли?Това тъъъпо юроспийски стадо,което си стои,блее,или мучи и се подлага на всички такива експерименти,си заслужава жалката участ и след 30-40 години, ще бъде заменено окончателно,с афроазиатско!И по-добре,такъв б..ок.лук не е нужен на Майката Земя!

142

Нане Вуте

преди 6 месеца

Хак да ви е! Искате в Европа, на ви Европа !!!!!

141

Анонимен

преди 6 месеца

Където има истинско семейство, знанията се предават от поколение на поколение и ако научите детето си от малко, че има майка, татко и те са жена и мъж, никакви евро закони не могат да го убедят в обратното. Българите 5 века са останали християни, не го забравяйте.

140

Кака Мара

преди 6 месеца

А г-н Джамбазки намери ли "лицето", което да му роди детето?

139

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС комисията и оная кривокрака диларка на вакси.Как ще вика на майка си и как ще учи децата си ако има свои.