34

ЕВРОАНТЛАНТИК

преди 6 месеца

SnoopDogg Ми извъртя страшна евроатлантическа бибитка ! Освободих напрежението директно в дрогиранат му уста и се надявам да не забременее от това !

33

SnoopDogg

преди 6 месеца

33 За каква истина говориш ти си не адекватен.Неможеш да държиш сметка на хората дали ще пушат трева или не.Комунизма отдавна умря.

32

Алкохолик

преди 6 месеца

Снупииии, какво стана веее??? Напълни ли гащите от истината?

31

Баба Стефка

преди 6 месеца

Миленчо, бабе, ти ли ми изпуши лалетата? И магданоза ли, бабе? Сега какво да сложа в супата???

30

Анонимен

преди 6 месеца

Спомням си един съученик. На ден не знам по колко пушеше,но като се разминавахме и му казвах здрасти се спираше,гледаше около 30 секунди докато зацепи кой съм и почваше да се хили като *** и да говори супер бавно. Мисълта му течеше като на забавен каданс. Честно казано много се съмнявам да е още жив. Пред очите си виждаш как човек на 15-16 г вече е със съсипан живот и няма връщане назад

29

Алкохолик

преди 6 месеца

до 26 Кавалец тревомански, лошото е че вие тревоманите дето сте УЖ пичове, освен че се напушвате и пиете. И там е разликата между нас алкохолиците и вас тревоманите, защото освен че се напушвате и пиете. Матю Пери не беше само алкохолик както го изкарваха, а и наркоман. Заради това умря, кавалчец тревомански.

28

Всичко е до култура

преди 6 месеца

Трябва да се пуши коз колтурно.Какви сте вие че ще забранявате на някой да пуши трева?!Има право на свободен избор!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Проблемът на тревата е,че е трамплин към две неща. 1-зависимост. Да вероятно няма да умреш от нея, но трудно ще се откажеш. И вторият проблем е,че е началото към силните и вредни наркотици. И много млади повтарят-"Нищо няма да ми стане от една цигарка". Така е да. От една няма да ти стане нищо,но няма да е една. Както е с хазарта,пиенето и всички вредни пороци. А най-лошото е,че зависимите даже не забелязват как близките им страдат заради тези техни пороци.

26

SnoopDogg

преди 6 месеца

9 Алсохолиците ca и з м е т Тревоманите са пичове.Нека Рус0робите първо да спрът да пушат хероин на фолио и после да четът морал.

25

Летящият Ахмед

преди 6 месеца

Те в Холандия не приеха ли шариата вече?

24

До мадамката бейби

преди 6 месеца

Обикновено аз си плащам те да ме забавляват, но ако ни остане време може да изиграем едно "Не се сърди човече" или да решаваме кръстословица.

23

Алеко Константинов

преди 6 месеца

ГанYOвци се мислят за по интелигентни от Нидерландия Мухахаха

22

Е затова

преди 6 месеца

Самолета и у Амстердам в цивилизацията извън Бг концлагера

21

Коз Як

преди 6 месеца

Легализация ва марихуанката м1ршиии корумпираниии

20

Българин

преди 6 месеца

Откъде в София може да се намери хубава тревица за пушене?Ушевите корумпета преследват тревата а синтетичните *** от които печелят лично те!!!Не ги закачат!Аз не употребявам такива бок луци!Но иначе знам поне 10 дилъра от които може да се купят обаче хубава не пръскана трева незнам от къде може да се купи в БеГето.

19

Невероятни умници

преди 6 месеца

Защо има толкова привърженици на тревата и алкохола? Защото и двете създават ВРЕМЕННО релаксиращо усещане в мозъка придружено с отделяна на допамин. Отделяне на допамин има при консумацията на захарни изделия и има хора, които не могат да се откажат въпреки, че виждат очевидното си затлъстяване. Колкото до марихуаната и алкохола - и двете са изключително вредни. Боли ме шалтера дали някой ще ги ползва - по-добре е да са повече за да си заминат млади и да не натоварват пенсионната система.

18

Мадмката бейби

преди 6 месеца

До *** . е ко да прая с тебе тогава да ти слушам само глупостите ли? трябва да се научите да забавляяте мадамата

17

SnoopDogg

преди 6 месеца

Напротив намалява риска.Това е от природата по полезно е от всякакви лекарства!Легализация!

16

Изследване

преди 6 месеца

От марихуана дося никой не е умрял иначе дося Снууп Дабъл Джи да е умрел 43242425463 пъти вече с 423523622672463 инфаркта.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Жълтопаветните тревомани подпалиха коментарите.