230

Анонимен

преди 7 месеца

"Ако не си правил качествен ремонт трябва да ти се вдига данъка защото си опастност за околните, всяка година да ти се вдига с по 20% данъка. " - Имотът ми е на 60 метра от портала и не представлява опасност за никого. Освен това, сам си докарах ВиК и ток, така че зщао д аплащам данъци, тогава? А и тези са ЧАСТНИ, а не държавни, така или иначе.

229

237

преди 7 месеца

Хм. Явно има бедняци в темата, щом не ми харесват мбението. Не трябва ли да сте на работа в момента?

228

Радослав

преди 7 месеца

До 235: остаряване е много относително и спекулативно нещо пък и така ще насърчава точно тези които не си поддържат жилищата и са опастност за другите обитатели на сградата. Данъка да е обвързан с локация и достъп до общи условия като състояние на пътна инфраструктура, осветление, ВИК, Ел и тн. Ако не си правил качествен ремонт трябва да ти се вдига данъка защото си опастност за околните, всяка година да ти се вдига с по 20% данъка. Само така ще започнат и да поддържат.

227

Анонимен

преди 7 месеца

"Този отдолу, грешиш в прогнозата. Тези, които дават под наем могат да вдигат наемите наистина, докато има кой да ги плаща. Тези, които държат празни обаче, ще започнат да продават което ще доведе до срив на цените. " - Ами ще спят на улицата ... Може и да ги взимаме прислуга, срещу спане, както е било в едни по-благи времена. А като се срутят цените, ще се срути и данъка.

226

Анонимен

преди 7 месеца

Този отдолу, грешиш в прогнозата. Тези, които дават под наем могат да вдигат наемите наистина, докато има кой да ги плаща. Тези, които държат празни обаче, ще започнат да продават което ще доведе до срив на цените. Една от основните причини за този балон е, че имуществото не води до никакви разходи.

225

Анонимен

преди 7 месеца

"От коментарите ти до тук става ясно, че не ти пука за нищо и никого :) " - наротив. Пука ми за семейството ми и общността ми. Останалите са заменини и откровенно ненужни с днешния технологичен прогрес. Не напразно се оптиваме, да ви редуцираме номерата.

224

Анонимен

преди 7 месеца

Идеята не е лоша, сщно трябва да се изключи основното жилище.

223

Анонимен

преди 7 месеца

Данъците на основно жилище да не се пипат!Да има таблица за остаряване на жилището,и всяка година данъка да пада!За второ жилище данъка да е двоен,за трето-троен,и т.н.Така е социално и справедливо!

222

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 233, поредният без доводи и мисли в кратуната!

221

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 230, никой не ти е наложил нищо! Сам си подписваш договорът и сам си слагаш цена минимална заплата! От там насетне си прави сметката. От коментарите ти до тук става ясно, че не ти пука за нищо и никого :) Иначе поне щеше да осъзнаваш колко е важно да има данъчна система и да си плащаш! Научи си задълженията! Правата идват след това. Никой нищо не ти дължи!

220

Анонимен

преди 7 месеца

До 231 - Напротив на твоето напротив.

219

танас

преди 7 месеца

До 227 - Аз го разбирам.

218

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 228, точно обратното! Това е в помощ на средната класа. Проблемът е за низшата класа, която още не може да осъзнае какви са й задълженията. Средната класа е достатъчно интелигентна за да осъзнае какво е данък и да си плаща. мрънкачите за низшите.

217

Анонимен

преди 7 месеца

"На никого не му дреме за мизерния ти живот. Имаш задължения като всеки един от нас! " - Щом на вас не ви дреме и на мене не ми дреме. Уж зафълженията равни, а гласувя личен фалит. Премахнахте робстяото, наложихте условия на работа и минимални заплати, монархията, тотшите, всичко... РУШИТЕ ВСИЧКО ДОБРО!

216

от юртата

преди 7 месеца

Един познат се отърва от апартаментите си още лятото :)). на тройна пичалба.

215

Анонимен

преди 7 месеца

Поред ия съботаж над средната класа...

214

Анонимен

преди 7 месеца

Еела се е кръв за земят МИ и пка ще я проливаме!

213

Анонимен

преди 7 месеца

Не е зоа 5 лева, зора е, че някой ми ги искааа. Аз си кмаимота, обезопасен е, има си яденето, не ми трябваш ни ти, ну комшийтъ! Разбра ли уеее

212

Анонимен

преди 7 месеца

До Линч на политици, аахам. Т.е. народът да не плаща. Политиците ли са ви виновни, че не можете да изкарате 5 лв? Или онези, които могат да вземат да ви дадат пари.. ей така за Бог да прости ли? Хайде стегнете се вече и започвайте да мислите с тези кратуни! Щом не можете да си плащате излизайте под наем. Притежанието на жилище не е задължително!

211

Радослав

преди 7 месеца

До 219-тото. Скъпо нещо: набий си с главата, че като имаш имущество, то имаш и задължение да го поддържаш в състояние което не е животозастрашаващо за съседите ти. Защо съседите ми не са го направили? Защото са като теб, все да минат метър, ако може някой друг да им плати ремонта, някой друг да го свърши. Като теб, да се закачи да крадне ток, да не отвори за да му засекат водомера, да се скрие да не плати разходи за общата част. Абе такива анонимни създания като теб.