43

Анонимен

преди 6 месеца

Защо да се спрем за машините. Защото точно там принципно погледнато може да има фалшифициране. И затова не ви изнася говоренето за това че трябва ръчно преброяване на разписките от машините това е най важното.

42

Анонимен

преди 6 месеца

До 40 ....Епитети използва и Бойко Борисоф Но Бойко Борисоф го оправдаха за милиони .Та камо ли за един епитет от сорта на ,,***".Просто ,,специализираната прокуратура " ще вдигне на здравина.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Пирова победа за управляващата Зглобка и в София и в цялата страна.

40

Пхахах

преди 6 месеца

OФффф, айде спрете се с вашите съмнения в машините, все едно хартията е най-сигурното нещо. 500 000 невалидни бюлетини не ви притесняват, само машини, машините....

39

Анонимен

преди 6 месеца

Киселова е ляв кръстоносец срещу Държавна Сигурност и агентите й.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Епитетчика от по долу може и трябва да бъде съден за епитетите които използва и то многократно. Такова говорене е укоримо и незаконно.

37

Анонимен

преди 6 месеца

До 37...Ти ме подсети....Защо при ,,тотото" няма толкова фалшиви фишове...Защото зад тотото стоят дебели фигури .

36

Я па я..!

преди 6 месеца

И Борисов да обжалва че не спечели всичките големи градове , а само 70 % и в селата 90 %.Пустия му Борисов. Пак спечели изборите , за ужас на Радев и и Нинова.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Няма нужда от машини, а от верификатори като при тотото, тогава всички бюлетини ще са редовни и преброени точно.

34

Анонимен

преди 6 месеца

До 35...Това е , когато от палестинец направиш комунист.Резултатът е ,,свещена война" на цивилизацията.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Разписките от машините не се броят ръчно !!! Именно по кодекс не се броят ръчно. Точно затова има съмнения в машинния вот. Защото софтуера на машината изкарва краен резултат и разписките не се броят ръчно като бюлетините !! Те затова се наричат разписки а не бюлетини това е проблема.

32

Анонимен

преди 6 месеца

До 32, разписките се броят ръчно бе гл*у*па*ко! Толкова сте неграмотни това комунистите, че на бялото казвате чepно! Нищо не става от вас!

31

Съвет от дядо

преди 6 месеца

Ваня да се извини на Терзиев и да го поздрави за победата и сагата да приключи.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Ваня няма какво да губи и има право да поиска ръчно броене на разписките от машините. От там ще се разбере дали е честно машинното гласуване. Аз лично го предпочитам но разписките трябва да се броят ръчно това е важно!

29

Анонимен

преди 6 месеца

До 22, то точно това се прави, и това е изискването на Изборния кодекс, ама просто на пълен гл*у*пак като тебе, му е трудно да го проумее

28

Анонимен

преди 6 месеца

В ,,електората " на ГРАБ имаше известно объркване.Този път имат време да се консолидират.И го върнат тъпкано на ,,Промяната".Вина за това има и самият Бойко Борисоф.За много кратко време стана поддръжник на ,,държавата".После в изумителен сложен пирует , с не виждам до сега елемент от въздушната акробатика , пречупи и разполови избирателите си.Повечето от ниско образованите и трудно мислещите.Това се оказа фатално за избора на комунистически кмет.В София град.

27

Анонимен

преди 6 месеца

До 25, нищо такова не е казвал бо*клу*к мръ*ъсе*н, а под "ала-бала с президента" се имаше предвид че тъй като тогава подкрепиха Радев за президентския вот, успяха да спечелят част от неговите избиратели! Тогава се провеждаха едновременно президентски и парламентарни избори, но ла*й*но като тебе, даже и не помни вече сигурно

26

Елементарно Уотсън

преди 6 месеца

Ванчето даде яки пари в Столипиново и пак не можа да бие Терзиев и за това е цялата олелия. Едва ли ромите са гласували за нея само защото е по-смугла от Терзиев ;)

25

Анонимен

преди 6 месеца

В ,,електората " на ГРАБ имаше известно объркване.Този път имат време да се консолидират.И го върнат тъпкано на ,,Промяната".Вина за това има и самият Бойко Борисоф.За много кратко време стана поддръжник на ,,държавата".После в изумителен сложен пирует , с невиждан рекорд пречупи и разполови избирателите си.Повечето от ниско образованите и трудно мислещите.

24

Нагъзян Изотзадзе

преди 6 месеца

Кирчо и Кокорчо са аут!