102

Анонимен

преди 6 месеца

За Григорова гласуваха всички римляни , потенциални избиратели на ГРАБ.Борисоф им намекна , че ще им спрът държавните помощи И всички римски граждани се втурнаха да гласуват за римлянката Която ще им гарантира сигурни доходи

101

@93

преди 6 месеца

Много професии, последно и най-дълго във вагоноремонтна работилница. Като се върнеше от смяна и в почивните дни, частни дърводелски услуги, да, имаше такива през социализма, уточнявам, ако някой се заяде, отделно дворът към имота се садеше, всички операции на ръка, все още почти нямаше мотокултиватори, в двора всички помагахме все пак, не го е работил сам, донякъде му помагах и в дърводелството...може би 5% от работата. Отделно отглеждахме и пчели. Младите днес не знаят какво е работа.

100

Анонимен

преди 6 месеца

В Съединените щати тестовете на междуконтиненталната балистична ракета Minuteman III завършиха с неуспех - военните прекъснаха полета поради аномалии по време на изстрелването. Ракетата беше взривена над Тихия океан.

99

Анонимен

преди 6 месеца

Франция подготвя законопроект за борба с дървениците. Насекомите все по-често започнаха да се появяват по улиците на Париж, в градския транспорт и университетите. В Марсилия се наложи да затворят училище заради дървеници в класните стаи и чантите на учениците, пише La Province.

98

Анонимен

преди 6 месеца

До 103...Това от Путин ли научи

97

Анонимен

преди 6 месеца

Цените в ЕС бият рекорди, икономиката е в рецесия, индустрията е в упадък. Индексът на бизнес активността в производството и услугите в еврозоната падна до най-ниското си ниво от пандемията насам, а икономическият растеж се сви почти пет пъти от 2022 г. насам. Според информация на статистическата служба на Европейския съюз безработицата в еврозоната през септември е нараснала до 6,5% (в Русия е наполовина по-малко).

96

Анонимен

преди 6 месеца

Борисоф каза директно , че е по добре да гладуват за Григорова Защото го е яд на Промената.Борисоф вкарва личен мотив.С не се съобразява с политическата обстановка в България Борисоф винаги ще си остане като най голямото зло с огромно его

95

Мамушка Расия

преди 6 месеца

Хамас са 98% вишисти! От московския университет?

94

Апокалипсис!

преди 6 месеца

Апокалипсис върху чаршафите: милиони паpа3ити са навлезли в леглата на европейците. Страниците и не само на френски, но и на световни медии са изпълнени с темата за епидемията от дървеници. "Никой не е в безопасност. Можете да ги вземете отвсякъде и да ги донесете у дома, без дори да забележите, докато не се размножат и не се разпространят из цялата къща", цитира The Guardian думите на заместник-кмета на Париж Еманюел Грегоар. Във Франция затварят училища , френската опозиция настоява за сформиране на специални бригади във всеки парижки квартал за борба с паpа3итите.

93

Анонимен

преди 6 месеца

Дървениците действат в истински наполеоновски мащаб: техните авангарди са забелязани в Испания и Англия , а разузнавателни части действат в САЩ и Белгия . Дървениците атакуват навсякъде, от библиотеките до метрото : насекомите надиграват европейците, всявайки страх и ненавист безнаказано. "Това е проблем както на физическото, така и на психическото здраве, защото хората не могат да спят нормално, страхуват се и са принудени да приемат антидепресанти", каза лидер на лявата опозиционна партия "Непокорена Франция" Матилд Пано .

92

Анонимен

преди 6 месеца

Дървениците са проблем на Париж, не на Москва.

91

Анонимен

преди 6 месеца

Както съобщи френският канал BFM TV, националните разузнавателни служби сериозно обмислят хипотезата за участието на Москва в случая с епидемията на дървениците.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Основните причини на европейските граждани за безпокойства и притесненията са свързани с военните операции в Украйна, влошаването на стандарта на живот и мрачните перспективи за бъдещето. Западните лидери гордо нарекоха конфронтацията с Русия "война на изтощение", но изглежда, че самите те бързо се изчерпват. Как да не изпаднеш в самоубийствено настроение и депресия?

89

Анонимен

преди 6 месеца

до 97 Никой не съм избирал ве! Само маааалоумници като теб още ходят да гласуват!

88

Анонимен

преди 6 месеца

В разговор с агенция Regnum депутатът от Държавната дума и бивш ръководител на Роспотребнадзор Генадий Онищенко отбелязва, че наличието на дървеници е преди всичко "признак на нехигиенични условия", "признак за ниска култура". Експертът отбелязва, че подобна ситуация се наблюдава и при въшkиTe - ако по-рано проблемът с паpa3итите е бил наблюдаван много сериозно, то уменията за борба с насекомите са били загубени, което е довело до появата им дори на някога безопасни места.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Алооуууу, Какво става наистина с контранастъплението? Дойдоха местните избори и престрелките в газа и украинското жалко контранастъпление тотално спря. Що така ве, кравари у форума, а? Казвайте бързо веееее!

86

Анонимен

преди 6 месеца

Заради безкрайните траншове към Киев Германия е принудена да намали социалните плащания на семействата с ниски доходи, а във Франция намалиха броя на получателите на помощи, спряха раздаването на хранителни пакети и субсидиите за закупуването на лекарства.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Абе къде е онзи плешивец от СУ който щеше да става уж президент на герб? Да не се е изнесъл пак при папата? Или отишъл при Дайнов да краде за последно от "стипендиите" на Сорос?

84

до 91

преди 6 месеца

що бе те кой избра?

83

Анонимен

преди 6 месеца

Според руския президент Владимир Путин на заседанието с членовете на Обществената камара, "всички, които изоставиха нашето партньорство, нашите енергийни ресурси, сега страдат. Не сме доволни от това, но е факт". И добави: "Военно, те трябваше да победят Русия на бойното поле. Сега те пеят по различен начин, те говорят по различен начин."