41

Анонимен

преди 6 месеца

T-икавата си присвои градове в които изобщо не е спечелил. Пак се размечта ама позициите на партията му лека по-лека падат.

40

Ралица

преди 6 месеца

И Борисов наистина е спечелил Въпреки лъжите въпреки преследването въпреки цялата заблуда Само че за да смачкат Борисов тези същите не и пука за държавата а единствено само за себе си 3 год разруха навсякъде саботажи заблуди Това ли са добрите промени ДС и БОНЕВ 170000 гласоподаватели в София имат и афишират невероятна победа Кажете Промени вие какво направихте за България НИЩОНИЩОНИЩО

39

Анонимен

преди 6 месеца

В Силистра спечели независим кандидат .Подкрепен от множество партии.Излиза че за да се отървеш от тиквун трябват много пари ,солидна кампания и кандидат дето е Що годе читав.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Гледах вчера Борисов по телевизията в шизофреничното му изказване от някакво село (нямаше как да е в София), заобиколен от подлизурковците му, които пляскаха на всяко изречение. Очевидно може да говори каквото се сети и да се надява на някаква подкрепа. Каза, че ПП били партията на Путин, а утре може да каже, че е на извънземните и пак да му пляскат. Ще отнеме време, но шайката му бандити ще изчезне. Жалко, че ще минат години докато хората се осъзнаят.

37

p

преди 6 месеца

Баце одъртя и вече не върви

36

Анонимен

преди 6 месеца

схемата е толкова добре смазана ( там където ГЕРБ печелят машините сe развалят)

35

Аноним

преди 6 месеца

Стига пишете лъжи промените къде направиха нещо път магистрала мост тунел Къде и продължавате да Лъжете Само саботажи само заблуди само манипулации Къде качествено нещо се построи посочете къде за 3 год държавата крета и продължавате с лъжите затова още така ще си живеете

34

Анонимен

преди 6 месеца

Много поздрави от Варна, ***.

33

Ха ха ха,

преди 6 месеца

Борисов бил "крал" асфалт??? Аман от простотии! Сигурно е обикалял с джипката и е пълнил джобовете с асфалт ? И то от фирми на Черепа? Хайде измислете нещо друго! Напънете по някоя гънка!

32

Един Българин

преди 6 месеца

Половината не са кандидати на гроб, а са познати на хората, към които тулупът се присламчи за да има уж подкрепа. Да си прави правилно преценката ако не иска пак Радев да го управлява. Последното колкото и да е лошо има предимства пред кражбите на асфалт. 3-4 години след лентичката ремонтирахме пак с наши пари първите километри на Хемус?

31

На някои

преди 6 месеца

...все още трябва да им се напомня, че ГЕРБ са първа политическа сила, и че след три мандата Борисов отново е с партията, с най- голямо доверие ! И то при избори водене от Радев, Чалгата, Менкаджиите и ... мадуровките! С евтина помия не става товарищи,иска се и малко акъл!

30

Тиквоча има 2%

преди 6 месеца

И ЗЕЕЕЕЕ че,е спечелил???

29

Милярдера от

преди 6 месеца

Банкя напълни 1 самолетно Хале с ЕВРО пачки и златни кюлчета и още ЗЕЕ за кражби и далавери с ортаклъците от ДеПеСото.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Майтапа на страна,тиквата е на 63 години може да изкара още 15 години в политиката под формата на някви сглобки,коалиции и прочие.Може да излезе че ше е малко зад бай Тошо по стоене на чело на държавата .Байдън и Тръмп са почти по на 80 години и се гласят за втори мандат .Така че тиквата може и да излезе бай Тошо 2.

27

Цяла северна

преди 6 месеца

България в 21 век тече твърда и смърдяща вода със всякакви химически вещества в домакинствата и никой от "политиците" и "кметове" не обръщат внимание на този съществен проблем който убива и трови бъдещето подрастващо поколение,нашите деца!!!А за магистрала Хемус е друга тема?Както и по важни неща са водата!А за канализация е отчайващо положение!!!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Отново заден. Значи сте доволни?

25

Анонимен

преди 6 месеца

Перник и Монтана не са гербави.Кметът на Перник е независим и ГЕРБ се съшиха към него а той спечели с 70%.Кметът на Монтана спечели 7 мандат и ГЕРБ уж го подкрепяли.А относно Пловдив и Бургас на тия два града се дадоха стотици милиони а на всички други нищо.

24

Геноцидното

преди 6 месеца

Образувание на племеното различно население от османски сбюротаци,а приори вождовете на ДеПеСото и гербАЛА да си останат в канАЛА.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Баце кво стана със София бре? Столицата? А с Варна? Морската столица? Май вече само на село ще си седиш.

22

ИСТИНА Е

преди 6 месеца

Докато този мафиот е на свобода никога няма да се оправи нашата страна.