166

Bormann

преди 6 месеца

Васко винаги е бил лизззач на западни каллни дуппки и пидиразин най обикновен...

165

Анонимен

преди 6 месеца

"Защото тези хора, които протестираха против мутрите, против корупцията, сложиха Радев начело. Той вече втори мандат с нищо не е преборил корупцията. Видяхме, че Васил Божков се върна, сега предполагам, че ще се върне и Цветан Василев"=======Борбата с корупцията не е в правомощията на президента, а на правителството. Божков се върна, именно защото любимата ти сглобка е на власт. Това е то да си елементарен седесар- за 30 години единственото, което си научил е "кой не скача е червен"

164

Щирлиц

преди 6 месеца

Политическата чалга започна още на 10 ноември,и доби външен образ със посинелите другари-лидери на СДС,които гордо се явяваха облечени с официални пуловери.Този господин оттогава е върл СеДеСрал,та не сме забравили първите искри на червено-синята "демокрация".

163

Анонимен

преди 6 месеца

"Ами като и "бездарен" музикант, кой ви кара да го слушате бе, копеики смотани!"------------Защо си мислиш, че някой го слуша? Прочети последния въпрос от интервюто, даже джурналята не знаят, че е издал нов албум миналата година аахХАХАхахаАХ

162

Реалист

преди 6 месеца

Васко, Васко! Цял живот дрънкаш с китарата като шапшал, облечен с тези *** на бира и пикоч дрехи, а пребоядисаните комунисти, които издигна с песните за СДС, станаха милионери!

161

Анонимен

преди 6 месеца

Васко, лицето Иван Костов разпродаде за жълти стотинки активи за десетки милиарди! Това разбира се не е проблем! Скачахте като маймуни и викахте Демокрация, а съсипахте България! Дано да си доволен от това!

160

мнение

преди 6 месеца

Тоя е толкова Ентелигентен, мисълта му направо цепи мрака....

159

до 163

преди 6 месеца

А кой го слуша?..... световно известен безизвестник... дрънка на китара в махалата и е щестлив. Всеки е щастлив по своему, а тоя въобще не ме интересува. Само от време на време като пишат за него, разбирам, че още е жив. Няма лошо...

158

L.

преди 6 месеца

Този откога е значим музикант на българската сцена? Оди си свири на концентите на СДС и не се мяркай пред друга публика моля!

157

Анонимен

преди 6 месеца

Кръпка *** докарахте мизерия за народа

156

Анонимен

преди 6 месеца

КРЪПКА ДО КРЪПКАТА С ЕДИН РЕСТОРАНТСКИ БАКШИШ ОТ КВАРТАЛНА ОБИКАЛЯЛ СВЕТА И ПОСЛЕ ДОВОЛНО СЕ ОРИГВА ПРЕД МИКРОФОНА, ЧЕ БИЛ СВОБОДОМИСЛЕЩ ДАЛАВЕРАДЖИЯ!...

155

Анонимен

преди 6 месеца

Кой е този?!

154

Ха ха ха,

преди 6 месеца

Ами като и "бездарен" музикант, кой ви кара да го слушате бе, копеики смотани! Толкова ли е девалвирала рублата, че.ви тресе.троЛлски работохолизъм?Освен да заливат с помия и да сеете омраза за друго ставате ли? А, и да хвалите психясалото Жуже ,колко било велико ?

153

А

преди 6 месеца

Какъв е тоя клошар?

152

Васко Трътката

преди 6 месеца

Този псевдомузикант от 20 години смуче пари от сини политически партии и нищо не работи. Време е да бъде остриган и въдворен в трудов лагер.

151

Някой

преди 6 месеца

Ва всички,които се скъсаха да заливат с помия ,им пожелавам да слушат...небесния концерт на Йосиф Кобзон! Никой не ви е карал да слушате Васко Кръпката ! Пък и отворени всякакви анонимници за евтина помия! Покрай него са минали невероятни музиканти,като Васко Пармаков,Ники Драгнев, Влади Хармониката...Ама трудно ще го обясниш това на хора ,на които слон им е стъпил на ухото!

150

БКП

преди 6 месеца

Хранилката СДС фалира, *** такъв. Хващай се на работа, иначе в ГУЛАГ. Васко Кръпката от 23 години паразитира върху синята идея и извлича дивиденти от това.

149

гнусна дрога

преди 6 месеца

Кръпков, бягай да чук-чук кучетата!

148

един

преди 6 месеца

като ми се слуша блуз си пускам в ютуба оригинален американски...едновремешен нейгърски...сегашен и т.н!Има едно момче Джъстин къв беше...свири страхотно на всякакви китари...няма да слушам фалшивите напъни на тоя с фалшвите кърпки я!махленски дрънкач на китара

147

Васко Тръпката

преди 6 месеца

Понеже немам какво умно да кажа и да не ме разберат, че съм *** кат другите, дет казвам, че са прости, ползвам опорките на Бойко за Радев и асфалтираните пътища;))) Ще напиша даже блус-кънтри песен "Асфалт";))) Как не съм се асфалтирал още, аз, кучетио от крайният квартал, то е щото отга не съм ял;)))