278

карачанаков

преди 6 месеца

Голям успех за БСП е второто място на Ваня....Ха,Ха,Ха нека каката от Крушовица не си приписва успеха на нейната партия и да подлъгва червените бабички щото зад Ваня се нареди цялата руско българска комунистическа пас ми на.

277

Анонимен

преди 6 месеца

Отчитане на машинното гласуванеЧл. 430. (Изм. - ДВ, бр. 104 от 2022 г.) След приключване на гласуването секционната избирателна комисия отчита резултатите от машинното гласуване, като преброява бюлетините от машинното гласуване. ПП много рева на това изменение, а като спечели изборите машините пускаха протокол и квитанцзиите не се броеха... Нали са за честни избори....да, ама некойдруг път. А тия празните и сгрешените как ги отчита, туй е само един от многото странни въпроси които напъпват..

276

Анонимен

преди 6 месеца

Шмекерите с големи претенции и накрая взеха 6 общини от 265. Като навсякъде спечелиха, защото хората се отвратиха от другия кандидат... Трагедияяяя

275

Анонимен

преди 6 месеца

Тия двамата горе на снимката много си приличат. Защо не се оженят и цяла София да им празнува и величае сватбата?

274

...

преди 6 месеца

след тази тиха но силна подкрепа и в софия и във варна от страна на възраждане сами се самоубиха точно във възхода си

273

Анонимен

преди 6 месеца

Едните обиждаха, че бил с къса работа, другите обиждаха, че са обратни. Най-накрая се прегърнаха и подкрепиха терзи ефенди. Толкова наивници... Заслужаваме си съдбата!

272

Анонимен

преди 6 месеца

терминът ръчно броене от сглобката е премахнат от изборния кодекс.

271

Анонимен

преди 6 месеца

До 267 Те точно това искат . Това фактически е капана . Бойко да се изтегли от правителството , те да си направят нова сглобка в рамките на този парламент и за следващи избори Герб ще заприлича на НДСВ ,Бойко не трябва да прави нищо , просто трябва да остави нещата такива и да ги остави да си трупат негативите , а той да събира точки , ама няма толкова акъл ....

270

Апокалипсис

преди 6 месеца

Апокалипсис върху чаршафите: милиони *** са навлезли в леглата на европейците. Страниците и не само на френски, но и на световни медии са изпълнени с темата за епидемията от дървеници. "Никой не е в безопасност. Можете да ги вземете отвсякъде и да ги донесете у дома, без дори да забележите, докато не се размножат и не се разпространят из цялата къща", цитира The Guardian думите на заместник-кмета на Париж Еманюел Грегоар. Във Франция затварят училища , френската опозиция настоява за сформиране на специални бригади във всеки парижки квартал за борба с ***.

269

МЪКА И СМЕХ

преди 6 месеца

Ръчно броене не може да има защото сглобката е приела в изборния кодекс да се вярва на машините хахахахаха. Вервайте им даже като изписват кодът е подправен...

268

Анонимен

преди 6 месеца

Новата сглобка ПП и възраждане. Гнусутия!

267

Анонимен

преди 6 месеца

Копейката ясно показа, че няма да даде на Ваня да му дърпа от електората. Вчера се пръкна в политиката , а краде като .....

266

Анонимен

преди 6 месеца

Наши още на първи тур щеше да печели с 60%, ***.

265

:-)

преди 6 месеца

Машината блокира, преди да гласува Николай Денков. Той обвини ЦИК (Обновена, видео)кой ми такова в панталона...

264

Анонимен

преди 6 месеца

Според данни, публикувани вчера от Полския институт по икономика (ПИИ), в 27-те страни от ЕС и Великобритания общата загуба поради проблеми с психичното здраве и широко разпространената депресия сред европейците вече надхвърля 4,2 процента от БВП, или 600 милиарда евро на година. Потреблението на антидепресанти в Европа бие рекорди и е най-високо за последните 20 години, а през последните години се е увеличило значително.

263

Анонимен

преди 6 месеца

При 1000секции в София ала-бала с машините, които пускаха празни бюлетини да има само по 4 сгрешени и ето го Терзиев обрисуван за кмет. Съветвам Григорова да иска ръчно броене и ще видите шокиращи резултати! От там може да се стигне и до касиране на вота!!!

262

Анонимен

преди 6 месеца

Отново станахме свидетели на червен социологически комплот срещу Терзиев, подобен на този преди седмица. Измислени данни и после Ваня картечарката нагоре. За малко да успее, но омърлушената мутра на Андрей Райчев тази сутрин е сладка и незабравима гледка! Мея кулпата на Терзиев към софиянци трябва да започне НЕЗАБАВНО с премахването на паметника на съветския окупатор.

261

Анонимен

преди 6 месеца

Както съобщи френският канал BFM TV, националните разузнавателни служби сериозно обмислят хипотезата за участието на Москва в случая с епидемията на дървениците.

260

Анонимен

преди 6 месеца

Бойко е прав че Възраждане застанаха зад Терзиев. Ами и те са си партия на посолството. Иначе кой ще ги допусне така да говорят и да не са забранени като партия.

259

Анонимен

преди 6 месеца

В разговор с агенция Regnum депутатът от Държавната дума и бивш ръководител на Роспотребнадзор Генадий Онищенко отбелязва, че наличието на дървеници е преди всичко "признак на нехигиенични условия", "признак за ниска култура". Експертът отбелязва, че подобна ситуация се наблюдава и при въшките - ако по-рано проблемът с *** е бил наблюдаван много сериозно, то уменията за борба с насекомите са били загубени, което е довело до появата им дори на някога безопасни места.