7

Анонимен

преди 7 месеца

Истината не е нито в града, нито в селото, а извън всяка урбанизирана територия. Стига да можеш да си го позволиш, защото не е за голтаци.

6

до 2

преди 7 месеца

Факт. Затова все повече бедни хора се насочват към градовете, а заможните към селата и предградията. И това не е само в България, а по цял свят. Градовете са си гета за бачкери. Хората с възможности ги напускат масово, особено след корона фашизма.

5

Селянка

преди 7 месеца

Да,по селата хората гласуват под строй.И да не ти харесва някой кандидат не може да кажеш нищо,че утре ти или родата може да останете без работа.Много добре се знае кой за кого гласува,а назначенията стават след изборите.Ако не си с партия няма работа за теб

4

Златната среда

преди 7 месеца

За мен е най-добре град между 100 и 600 хиляди. За мен градове над 600 000 са прекалено забързани и стресиращи. Под 100 000 може би е твърде скучно за млад човек. Но да кажем докъм 80к стават. Но не бих живял отново в градче с 5000 или дори 30 000 души.

3

Анонимен

преди 7 месеца

След като цялата плява от селата се пресели в София, логичният избор ако искаш да живееш добре и сред нормални хора, е селото.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Хората били по-сплотени на село??? Муахахахахаха...Живял съм 20 години на село. Всеки клюкарства за теб. Отивам в града , влизам си в панелката и апартамента и само трима четерима ме обсъждат. А на село...ЦЯЛОТО село ме обсъждат и по принцип всички.

1

Анонимен

преди 7 месеца

В действителност живота на село излиза по-скъпо,освен ако човек не иска да живее в нетемонтирана барака,да е пенсионер и да има нужда от град 1 път в месеца.