63

Анонимен

преди 7 месеца

Я напишете за трагедията с 128 бригада на ВСУ случила се на трети този месец

62

Анонимен

преди 7 месеца

След Наполеон и Хитлер, идва редът и на анкал Сам.

61

Препоръчвам

преди 7 месеца

Краварите следващия път преди да тестват ракетата LGM-30 Minuteman III ICBM, да вземат да свалят раждата, че много и личи и по всичко личи, че и пречи да лети. А и може по погрешка да се върне там от където е излетяла!

60

Дзивко

преди 7 месеца

САЩ много изостават от Русия и Китай в ядрената триада, самолетоносачите вършат работа срещу талибани ама за стратегически цели не стават, години изостават и го знаят

59

малко инфо

преди 7 месеца

6 от подводниците са кръстени на князе! Седмият ракетоносец от семейство "Борей-А" се казва "Император Александър III" и е спуснат на вода на 29.12.2022 г. През тази година се очаква да бъде довършен осмия "княз Пожарски", като са заложени още два "Борей-А" - "Дмитрий Донской" и "княз Потьомкин". Всеки разполага с по 20 бр. твърдогоривни МБР "Булава" летящи на разсояние до 10 000 км. Това значи че от бреговете на Антрактида ще улучат Лондон, Варшава, Брюксел, Париж, Берлин и Вашингтон!

58

Чичо Сам от Тексас

преди 7 месеца

Не знам защо тук специалистите по оръжия и взривове смятат и подценяват САЩ. Нали не си мислите в русофилските глави, че САЩ през цялото това време са се проваляли и не са създали нищо опасно. Доста наивно

57

До 73

преди 7 месеца

Да ти имам въпросите, САЩ що нищо не подарява или която и да е страна, та Русия да си подари ресурсите, само България си продава ресурсите на безценица, благодарение на политиците

56

Библията казва:

преди 7 месеца

Ще свирнат тръбите на 7 те княза и Архангела Господен ще поведе войните си в битката със злото! Сатаната ще бъде окован за 1000 години и ще настъпи МИР на Земята и благоденствие. Ще води битката Архангел Император Александр III! Те идват пастирки !!! А с тях и края на Сатанинската ви система на злото!

55

Лошарик

преди 7 месеца

е по страшен. Въпреки че на него няма никакви оръжия. В момента западът се страхува най-много от Лошарик.

54

Добър човек

преди 7 месеца

А Русия защо прави ракети, а не земе нещо да допринесе за добруването на човечеството, да подобруваме малко така, примерно да земе да раздаде нефта и газта и ресурсите *** Русия, не може страна с толкова малко население да притежава ресурси които са за целия свят, а? Тия ресурси са за добруваме в света, а не Путин да прави ракети! Не го е срам!

53

Св до 67

преди 7 месеца

И трябва да се гордеят, че правят добри оръжия защото? ... Какво допринася това, за добруването на човечеството?

52

обаче

преди 7 месеца

ядрената подводница "белгород" е по опасна, търсят я нато, но не могат да я открит, с четири защити срещу сателити и радари!

51

до 44

преди 7 месеца

До Западняк: Само група продажници се облагодетелстват от Запада. Например Венецуела - първа по залежи на нефт, но народът живее зле. Защо така, капиталисте?

50

Джералд Форд

преди 7 месеца

Руският президент Владимир Путин обяви заповед на ВКС на Руската федерация да започнат постоянно патрулиране на неутралната част на Черно море със самолети МиГ-31, които са оборудвани с хиперзвукова система "Кинжал". Руският лидер уточни, че "тези комплекси имат обхват над хиляда километра (3 хиляди) и скорост девет пъти на звука. "Аз предупредих, че това не е заплаха, но ние ще извършваме въздушен контрол, контрол с оръжия на това, което се случва в Средиземно море".

49

Анонимен

преди 7 месеца

Русия изпробва в реални бойни условия различните видове въоръжения, прави си изводите, поправя грешките, усъвършенства, и същевременно пуска нови видове оръжия. Хиперзвуковите оръжия вече са рутина. А САЩ и НАТО не са се придвижили и милиметър напред и едва успяват да насмогнат с финансирането и доставките на оръжия за Украйна, а за хиперзвукови оръжия да не говорим, вече години наред се провалят разработките за хиперзвукова ракета.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Уолстрийт Джърнъл публикува истерична статия, според която САЩ нямат отговор на руските серийни хиперзвукови ракети, които гарантирано ще ударят цел навсякъде по света в рамките на един час. Всички опити на американците да създадат нещо подобно се провалят, а в най-добрия случай се очаква нещо работещо след десет години.

47

Елементарно Уотсън

преди 7 месеца

Руснак и ракета както магаре носещо сандали :)

46

Анонимен

преди 7 месеца

Путин: "В своите фантазии достигат до абсурд, вие вече знаете уважаеми колеги, предлагат да забранят вноса на отвертки, игли и т.н. в Русия. Но колкото по-малко 6oклуци дойдат при нас, толкова по-добре. По-малко вероятно ще е да ни донесат дървеници от големите европейски мегаполиси"!

45

Дедо

преди 7 месеца

Време е всички които имаме възможност ,да се въоръжим с ядрено оръжие. Имаме АЕЦ може да си произвеждаме ядрени бойни глави.Европа трябва да се въоръжи до зъби.

44

Дон Кикот

преди 7 месеца

Толкова са им точни ракетите, че си взривиха кримския мост с тяхна ракета насочена за Украйна :)