100

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 122, няма такова нещо като природна интелигентност. Четете ги тези книги, не боли! Защо в България има толкова отявлено пр0сти хора не мога да разбера! Интелигентността се дели на много под-видове, но НИКОЙ под-вид не е природен! Направо е потресаващо нивото на 80% от народонаселението!

99

Анонимен

преди 6 месеца

Човекът дава акъл на тези дето се броят за грамотни, а нямат мозък в главата. Е виж от редакцията как попиват акъл, че го и препредават.

98

Анонимен

преди 6 месеца

"няма 2 $ "Една офсъ от тая порода е по 1000 ,ако знае де да я продаде и в $ хартия ,че е истинска и скъпа бутикова ,био и арна .Та "простия"офсар с 400 броя беден ?

97

Анонимен

преди 6 месеца

Дърт овчар дърто стадо водешее . Водешеее на еврозаколениеее . Дърто стадо вакло пеешее - Дърт овчар дай някояя порцийка :) Порцийка още евросубсидийка :) В еврокланицата ши на опраят ли ? или ши на занулят ? Да не са притесняваме за бъдещето . Смело към еврокланицата . Май.ната му на бъдещетоо

96

Анонимен

преди 6 месеца

Природната интелигентност е генетично заложена, има хора, които и да учат си остават прти и лесно манипулирани, не можещи да мислят и анализират, евентуално само в шмекерлък и нагаждачество, свързано с пари, могат да са добри.

95

Анонимен

преди 6 месеца

Вече не е до "акъл" и образование, ами до позиция и имотно съсотяние. Фики Сторара е над 99.99% от пишещите тук, да знаете ;)

94

109

преди 6 месеца

какво грешно има? Къде сбърка моя коментар? Аз знам къде - каза ви истината, но вие не я приемата. Айде - още 999 минуса!

93

Анонимен

преди 6 месеца

До Румен - За кое да е предвам? Аз не се занимавам с животноъдство. Проблемът ми не са "липсата на европейски срества", а протекционизма на един продажници, които позволяват същесвтуването на мутро-земебелието, кдъето стотниа имат по стотици хиляди декари, без дори да знаят, каква е разлиакта между пшеница и просо, а тези, котио знаят, не смеят да гъкнат, защото пред депата ги чакат батки с бухалки. И да, говоря за 2023-а.

92

Бат бойко

преди 6 месеца

Акъл не се дава, а се набива. Или тва беше за едно друго с У по средата.

91

Румен

преди 6 месеца

До109. Не се предавай. Бъди оптимист . Вярвам , че новите избори за Местна Власт ще променят досегашната Централна. Финансови програми от ЕС ще стигат и до малките кметства . Няма да само София. Ще сме в Шенген и в Еврозоната. Земеделеца ще отвори свободния пазар за качествена продукция

90

Анонимен

преди 6 месеца

До Румен - Няма. "Учените" продадоха държавните и човеките интереси на чужди сили и мутри. Животновоъдстовто ни е в колапс.

89

Анонимен

преди 6 месеца

"Проблемът е, че българите не си знаят мястото! Има класи! Факт! Всеки от нас сам определя в коя класа ще бъде(образование, професия, имотно състояние)" - Ох, ама моля ти се. ТОва какво е? Обратен коммунизъм?

88

Румен

преди 6 месеца

Сегашните избори са съвсем различни . И за първи път са за Местна Власт . По места в общините ще се превеждат финансите поименно на регистрираните във фонд Земеделие. Така , че разчитам даде се появат фермери със собствени животни . Е ще са им в по малък брой , но ще са със самочувствие . И ще дават качество

87

Анонимен

преди 6 месеца

А каква мъдрост държа "учените", които ни управляват, която да е с по-висоак стойност от тази, на този овчар?

86

Анонимен

преди 6 месеца

До 102, по-скоро са от мислещи! Този пасквил си заслужава минусите!

85

Анонимен

преди 6 месеца

Най-забвини са ми хората от "модерен градски тип", които се смеят на всеки, който някога е бил сервитьор, работил е във фабрика или склад, даже и да е бил на 15-6 години, а ако е било "селска" работата му, то направо го ГАВРЯТ! Същите си мислят, че знаят всичко. Че само те може имат достъп до книги. Че едва ли не, ако те се образоват, някак си са по-добри, от "селянчетата", които правят същото. И резултатие са палчевни, ако не са набити на някакв постове.

84

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 100, глупости :) Не знаеш каква е дефиницията за умен, а правиш изводи :) Ти сам реши за себе си от коя страна на IQ 80 попадаш :)

83

Анонимен

преди 6 месеца

До Румен, остави ти това, което наричаш ОПГ, ами виж онези дребните ... народа какви ги върши! Нали не мислиш, че онези фръцла, която подправяше бюлетини е изключение? Ами лошата новина е, че не е :) Сега сложи 6 000 000 индивиди със счупен морал, липса на самооценка и мисловни дейности и онези 240 там горе. Кой върши повече зулуми? Сега сметни всички с пари в плик ВСЕКИ МЕСЕЦ... леко се оказва, че крадат повече от онези горе. Та, проблемът са БЪЛГАРИТЕ! Образованието е провал!

82

Анонимен

преди 6 месеца

Проблемът не учените е, че са "обучени" в едно единствено направление, но си мислят, че са способни във всичко останало.

81

Румен

преди 6 месеца

До94 . Така е незаменими няма , но света не е и колектив от корумпирани ОПГ. Такива ги виждаме тридесет години. Сменяйки партии. А този овчар с толкова много овце със сигурност не са негови . И със сигурност тия над него са с висше и го завличат финансово.