106

Анонимен

преди 7 месеца

Путин се чуди какви глупости да наговори само и само да спре потока оръжие от запада към Украйна. Видно е че путинските глупости не хващат дикиш вчера САЩ обяви нов пакет военна помощ за Украйна от 450 милиона долара.

105

Анонимен

преди 7 месеца

До Сър Пичук Пиши ти! На мен пророчествата на Ванга ми стигат.

104

Анонимен

преди 7 месеца

До Ельоменат "Сравняваш транспортирането на хора с оръжие. Всички копейки сте с IQ на стайна температура" Хе хе, а как оръжие родно производство се озова в Украйна, нали не им продавахме оръжие и нямаме нищо с крайна дестинация Украйна. Много ти е плоска пропагандата. А копейки са и украинските стотинки. Ако искаш да обиждаш украинците, аз съм ОК.

103

sd

преди 7 месеца

правилното е: ако пленим оръжия от Украйна ги даваме на всякакви престъпни групи. недоимперията е мр-ъ-сна по-мийна яма!!!

102

Анонимен

преди 7 месеца

България ще бъде с тях само заедно с Русия, ако стане част от нея. Без Русия България няма бъдеще."

101

Знае се че

преди 7 месеца

Тоя все лъже. Затова не му вярвам.

100

Анонимен

преди 7 месеца

В разговори с Косторной, баба Ванга нарича Русия закрилница и застъпница. "Не мисля, че бойната част на специалната операция ще продължи дълго време. Процесът на привеждане в ред на Украйна, възстановяването й, почистването й от нацистите, възстановяването на инфраструктурата ще бъде по-дълго. Това е процесът", заключва поророчицата.

99

Анонимен

преди 7 месеца

Ельоминате, то бива бива да си толкова прооост....Та ей сега товари наркомана кораб от Одеса с оръжие , преминава през средата на Черно море стига Турция, оттам го разтоварват, турците си взимат комисионната като го играят каналджи за арабите и готово. Кое е толкова сложно да разбереш бе, изкуфяяял?

98

Анонимен

преди 7 месеца

До ЕльоменатА как грузинските наемници, биещи се за ВСУ попаднаха в Украйна, а западните наемници?

97

Анонимен

преди 7 месеца

Вера срещнах един талибан с леопард!

96

Руската логика

преди 7 месеца

Човек приличащ на Путин, заявява гръмко че Украйна вместо да трепе със западните оръжия окупаторите руснаци ги подарява на талибаните. Зятова човекът приличащ на Путин съвсем справедливо иска от запада след като оръжията не се използват по пледназначението за трепане на руснаци да не се дават на Украйна.

95

Анонимен

преди 7 месеца

Никълъс Кейдж го доставя!

94

Анонимен

преди 7 месеца

До Ельоменат "Пак ви питам. Със самолет,, нали нямаха писти вече, с кораб, нали Русия контролира черно море с корабите си, а влакове ли?" Кой каза, че няма писти? Откъде минават зърновозите към Босфора, през новия зърнен коридор? А украинската мафия как продава наркотици и оръжия. Как минава границите? Задаваш детински въпроси, на които отговорите са очевидни.

93

от 100

преди 7 месеца

Русия ли контролира Черно море ве, смееешник Ельоменатски? Затова ли украински кораби с жито плуват от Украйна през Босфора? Какво пречи в такива кораби да има и оръжие за изтока, смеееешник?

92

Анонимен

преди 7 месеца

Само ще кажа:Вагнер и Виктор Бут.....

91

Анонимен

преди 7 месеца

до 97 Именно веее, изпростяяяял щото Русия контролира Черно море. Сам си отговори на маааалоумния въпрос Ельоменате. Мауахахаххаахахах...то толкова кухоооо същество няма като теб!

90

Aaa

преди 7 месеца

Еееебати лъжеца!!! Нема такова нагло същество като руснака

89

Анонимен

преди 7 месеца

Медведев: Москва и Вашингтон рано или поздно договорятся, а вот "старушки Европы" скоро не будет

88

Как попада

преди 7 месеца

Руснаците пленяват западно оръжие в Украйна и като не знаят как да го ползват, го предават на Хамас, Хизбула и талибаните! Анадънмо?

87

Анонимен

преди 7 месеца

Въпросът с Украйна може да се реши достатъчно бързо, за 3 дни, за седмица, в Русия знаят как да стане. Но Киев не е целта. Целта на СВО е друга. Сега западният бюргер си седи доволно пред телевизора и всеки месец идват и му казват - дай 200 евро, за Украйна трябват, и му ги взимат. Целта на СВО е тези 200 евро да станат 500, после 1000, а след това и децата му да се доведат да воюват в същата тази Украйна. Корейската народно-демократична република ще се погрижи за изобилие от снаряди за руската артилерия.