19

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен нали нямаше да има пари за Украйна? - Ами продължава да няма пари за Украйна , както и нямаше до сега. Трябва да си пълен неивник за да си мислиш че тези обявени пари пристигат в Украйна. Дават се на Пентагона за заплащане на транспотра на оръжията които те "подаряват" извадени от сълбоките им резерви и имат нужда от замяна с по-нови. Отиват при няколко американски сенатора дето с гласовете им са помогнали това да се случи. Отиват в джобчетата на Зеленски. За народа..... Фуй.

18

Ха ха ха

преди 7 месеца

Милиарди долари помощи... тонове оръжие... подкрепа на десете най-развити икономики в света ... неспиращи санкции срещу Русия ... сателитен интернет от Старлинк за безпроблемна комуникация... данните на трите най-големи разузнавателни агенции........... и Зеления да обяснява че ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА са завзели ЕДНО село и аха да завземат още едно. Бахахахахаха. САЩ не се ли усетиха че са заложили на КУЦИЯ КОН ?

17

Анонимен

преди 7 месеца

Украйна в моемтна гори яко пари. Отделят се много вредни емисии, но печалбата от това горене отива в джобан ан 5-6 компани и Жобайдън.

16

Анонимен

преди 7 месеца

***, нали нямаше да има пари за Украйна? Как е сега?

15

До 10

преди 7 месеца

Путиновите милионерски щерки знаят как добре за Картия

14

Пян_Гъ

преди 7 месеца

Откъде най-бедната и задлъжняла държава взима пари, за да дава на Украйна? С палаткови лагери за наркомани, с милиони хора под мостове, в полета и без осигуровки? Защо първо не се погрижат за себе си?

13

Анонимен

преди 7 месеца

Демократите ще използват до края оркаинжите. Това е наи голямото пране на пари в историята.

12

ТО ОСТАНАХА ЛИ

преди 7 месеца

Руснаци да се боята за кремълския сатрап....

11

33 ГОДИНИ ПОД

преди 7 месеца

Крилото на щатския орел и България е мирна и развиваща се държава.....

10

Елементарно Уотсън

преди 7 месеца

До Бензин... Това го кажи на Путлерчето. Малко ли жени и деца изби канибала?

9

Жалки

преди 7 месеца

Подаяния..

8

Олена Зеле

преди 7 месеца

Колкото една отърлица с диаманти в Картие ..

7

баба мара

преди 7 месеца

убии-ци по генезис

6

Анонимен

преди 7 месеца

Па това е нищо, едно смръкване и са свършили тия 425 милиона.

5

Анонимен

преди 7 месеца

То останаха ли украинци, дето да се бият за американските интереси още?

4

Анонимен

преди 7 месеца

На заемите не се казва "помощ", стига лъгахте раята на територията!

3

Бензин

преди 7 месеца

Наливай бензин в огъня, вместо да го гасиш! Наливай! Тениската си само-подписа указ със себе си да не говори за мир! Толкова хора умряха - за какво? Ако спре войната няма да има място ли? Какво ще стане ако спре? Няма да може някоя банка да си построй хотел ли какъв е проблемът? Защо омразата надделява подклаждана с пари. Сега ако спре какво няма място за живеене ли ? Няма какво? Или оръжието трябва да се продава!?!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Хаха милиардите станаха милиони какво става ве вмiрисани кравари нещо сащ и те издишат ? И те самите знаят, че Украйна няма шанс и ще бъде смачкана и хвърлят джобни колкото да не е без хич. Каквато и техника да имаш не стъпи ли пехотата не можеш да постигнеш никакви успехи. А при Укрите има недостиг на хора скоро няма да могат да удържат позизициите си.

1

БАНко

преди 7 месеца

НАБЛИЖАВА КРАЯ НА ВОЙНАТА - ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ !!!