15

Анонимен

преди 10 месеца

А защи трябва да работят в Изсраел като роби бе, умнико?! Защо да си нямат своя държава, в която да си работят?! Още повече, че светът им е признал отдавна това право.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Семействата и децата също са в съпротивата, съзнателно. И не ги исъждам, даже напротив. Цял свят мрази Израел за негивата надменност, наглост и фанатизъм. И фашистката му религия.

13

адолф

преди 10 месеца

До Анонимен 10 И щото цял свят е с Палестина затова ли им затвориха пунктовете за влизане в Египет бе?Затова ли никоя от арабските държави не ги иска на своя територия? И само да ти кажа че през последните месеци преди да стане конфликта всеки ден от ивицата Газа в Израел сутрин са влизали напълно легално по около 20 000 палестинци да работят в Израел и вечер са се прибирали.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Истината е че никой не е с палестинците, даже и арабите!

11

Българин

преди 10 месеца

Много е мъжко, 20 дена да се криеш в дупката, докато вънка ти избиват семейство! До сега не видях нищо мъжко в Хамас, даже и женско не видях, по скоро педа..ско!Но реално не съм и очаквал друго от тези жалки същества! Който ги подкрепя наистина е загубил връзка с главния мозък!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Ти, кйто пишеш по сто коментара, не се прави на луд. Цял свят знае, че палестинците са подтиснати и унизени, без своя държава, в тотално нарушение на международното право вече повече от 70 години. Истината е, че народите в цял свят е с Палестина, с изключение на западните управници, включително наще, които са масончета, спонсорирани и инсталирани във властта от евреите. Харвардчета и тям подобни парцали.

9

адолф

преди 10 месеца

До Анонимен 5 И с това "мъжко" сърце ли изби невинни хора отишли на парти, с това "мъжко" сърце ли изкла десетки бебета и им отряза главите, с това "мъжко" сърце ли отвлече и изби десетки старци?Сега що ревеш?Има една поговорка че мъжко ду *** не писка.Ако ти е много "мъжко" сърцето излизай от каналите и се бий тогава а не пискай!

8

До 6

преди 10 месеца

Много точно казано. Ама кой да чете.. па и да четеш трябва и да можеш да разбереш какво четеш

7

Анонимен

преди 10 месеца

Хаххаха. Газа... най голямия паркинг на света.

6

До 4

преди 10 месеца

Какво значи да си опрян до стената? Че преди 7 Октомври, някой да ги е закачал? Те реално са си автономия с управленски орган Хамас! Кво са правите на луди всичките! Прочетете малко! Полиция, съд, училище, болница всичко се е палестинско, демек Хамас! Защо няма такива проблеми в Западният Бряг и там са палестинци? Много просто там Хамас няма такова влияние! Има хиляди палестинци, които живеят в Израел, но хората са с капацитет! Газе е едно гето, пълно некадърници и лузари! Религията е извинение!

5

Анонимен

преди 10 месеца

Но кажи какво да правя, кат ме си майко родила, със сърце мъжко юнашко, та сърце, майко , не трае да гледа евреин как бесней над бащино ми огнище...

4

Анонимен

преди 10 месеца

Когато си опрян до стената в кинцлагер под небето като животно, и системно унижават и убиват близките ти, съвсем нормално е да си пълен с такава омраза и решителност. Смели жертвоготовни мъже са тези.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Абе, какво стана с "невинните" хамасци? Гутериш какво каза, каза ли, че невинните хамасци трябва да бъдат опазени?

2

Анонимен

преди 10 месеца

Това е все едно някой да те е бил, бил та пребил, и ти паднал на земята с разбит нос и в кръв да му викаш - Ейй сега ще стана и ще те пребия. Тия алахакбаровци са баси клоуните.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Хамас пак плаши гаргите! Пропаганда за наивници и балъци! 20 дена ги блъскат кат брашнян чувал! Толкова бой не съм виждал и по филмите! Ще ги изкарат и от дупките и ще ги убият като мръсни ***! Край с жалкият им живот! Вече и господ не може да им помогне!