83

Васко ДС

преди 7 месеца

Само така, како Корни! Време беше да се включиш. Че както е тръгнало, току виж не стана кмет, а доста милиони хвърлих.

82

Анонимен

преди 7 месеца

Нинка се разсърди първо на Елена Йончева , след това на Президента Радев , сега я засенчва пък В. Григорова ... Ами след като ти Нинова доказа , че не ставаш за нищо , се сърди на себе си !

81

Анонимен

преди 7 месеца

До93.Така е !Баце направи много като премиер.Имаше стабилност и всичко беше наред.Определено е най успешният български политик на Новото Време.

80

нафърфорий

преди 7 месеца

Ванчето да се вслушав съветъ на "Мадам Н."! Мъдрите съ рекли - "Мълчанието е Злато!" Два дни преди Балотажъ, Ванчето да съ кротни с изказванията си "под път и над път", че вече съ вземъ твърде на сериозно! Ванче, дорде рибаттъ е в морето, не слагай тиганя!

79

Реалист

преди 7 месеца

До до реалист. И за кое лъжа бе, ка пу т скъсан? Че нямаше и добри неща ли? И ти си типичен представител на гнусното ганььоско племе, което знае само да плюе.

78

Анонимен

преди 7 месеца

Нинова , докога ще бъдем цървулите на Европа , даже и на СВЕТА ?

77

Гербер

преди 7 месеца

До Дежа ву. А защо си пропуснал 3 мандата премиер? За да не излезе наяве, че е един от най-успешните български политици, нали? Колко други българи са постигнали това? А ти ве, оххлюв невзрачен, ти колко от това си постигнал в жалкия си живот?

76

Бойко Чекмеджи

преди 7 месеца

Нинова я е яд, че Ваня Григорова отказва да прави с нея ала-бала! Друга причина не виждам!

75

До Реалист

преди 7 месеца

Лъжеш лъжецо! Гледай да не скъсаш някой минискус от много лъжене.

74

Реалист

преди 7 месеца

В София НЕ Е ИМАЛО 18 години лошо, крадливо, порочно управление на ГЕРБ. Имаше много добри направени неща. А лошото ще го видите сега.

73

Дежа вю

преди 7 месеца

Борисов-пожарникар, бодигард, секретар на МВР, кмет..... Григорова-чистачка, секретарка, зампредседател на синдикат,кмет.....

72

ДГД ПП

преди 7 месеца

Корни златна си! Дано водиш столетницата до пълното и зануляване :))

71

Гербер

преди 7 месеца

Ясно е че Ваня е по добрият кандидат!Баце е прав!

70

Анонимен

преди 7 месеца

БСП, заедно с ГЕРБ са едни от най-безчовечните и противни хора. Към се стичат единствено кадри, богаташки с цел да си опазят имането. Други пък с надеждата за някакво бързо израстване и крадване. Обаче, кой тебе ще те пусне да минеш напред? Когато там с предимство са номенклатурните деца на мутрите и ченгетата?

69

Анонимен

преди 7 месеца

Ще обиждате на крепостни селяни ли? За мен считам, че избирателят на БСП е крепостен селянин. Гласувайки за тях въпреки, че БСП му сложиха ПЛОСКИЯ данък, с който го ограбват по време на кризи, и не само. За да си пълнят джобовете, децата на олигархията, милионерите.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Стига сте мрънкали.Важно е какво ще каже Баце!Баце решава какво ще стане и в София и в България не ви ли стана ясно вече на всички.Всичко зависи от Баце!

67

Анонимен

преди 7 месеца

Това лице толкова да противно че няма на къде повече

66

Анонимен

преди 7 месеца

Колибарката Нинова се страхува от ЗАСЕНЧВАНЕ , .....ПАК !И отново ли ще си подава оставката сама , а после пак сама , няма да си я иска !?

65

Анонимен

преди 7 месеца

Тази сутрин по телевизията Ваня Григорова каза, че нейният идеал за град е Троян. Ако бъде избрана за кмет, след края на мандата София ще е заприличала на Троян. Къде е Тодор Колев да запее - София, София, мой малък Троян!

64

Анонимен

преди 7 месеца

Хвърлиха Григорова в перфектната буря! Но се превърна във Франкенщайн, в добрия смисъл! Ако се еманципира и основе собствена партия, ще спечели евроизборите! Ако не я спрат и не се похаби на кметския стол, без общински съветници!