439

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам дали видяхте, но самият Терзиев предложи да има закон за лустрацията. И знаете ли защо, защото там трябва да се забрани на тези от ДС и други репресивни органи до 1989 г да не могат да заемат ръководни длъжности до ДЕСЕТ години. А колко минаха от 1989 г? Така с този закон никой няма да може да го лишава от право да се кандидатира за управление макар, че е наследник на хора от ДС

438

Зозо

преди 7 месеца

Важно е Боко да не подкрепи бюджета на лудия Асан Василев. С ДПС и БСП могат да гласуват по-разумен бюджет. Бутай сглобката!!! Алабалист Денков да сдава поста!

437

На Боко Чекмеджето

преди 7 месеца

НикъФ шанс за ДС в Шопето. Ванчето ще е първа на балотажа. Единствен шанс имат във Варна ако Възраждане решат да махнат Портних. Иначе НУЛА Кметове за продажните предатели.

436

Анонимен

преди 7 месеца

Киро чао! Късно е либе за китка ти каза Андрешко. Накъдето се наведе Боко, натам ще задуха. Видяхте се колко струвате тези дето мятахте домати, яйца,тоалетна хартия по институциите и сега те ви метнаха. Ще подкрепя всеки друг но не и Киро, Лорер, Асен и Ленчето-общата

435

Анонимен

преди 7 месеца

Не е достатъчно да не се подкрепи Васил Терзиев, трябва да се гласува против него. А това означава, да се гласува за Ваня Григорова.

434

Анонимен

преди 7 месеца

Киро просто:" Борисов, ти деца имаш, ли?"

433

Зозо

преди 7 месеца

Хахаааа, на Васко ДС-то му се дръпна изпражнението :))))))))))))))))))))))))))))))) С процентите на ГЕРБ и Копейките отива на кино ППДБ-то :))))))))))))))

432

НОСТАЛГИЦИ

преди 7 месеца

Бойко Методиев Борисов цели 690 години турският мюсюлман си го такова в дирника отскачайки да потакова и жена му и дъщеря му но НИЩО НОВО щот резаният турски мюсюлманин семейно го такова от 690 години....................За ЗАПАДНА ЕВРОПА това е НОВ СВЕТОВЕН РЕД наложен за Начало от 9 май 1945 и виновника е КПСС,БКП и червените източноевропейци............ Случайно но пък ИСТИНА има ЗАПАДНА ЕВРОАТЛАНТИЦИ НОСТАЛГИЯ ЗА ОТ ПРЕДИ НОВИЯТ РЕД НА ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА ЗАПАДА ......А НА ИЗТОК ЧЕРВЕН ФЕНЕР

431

Ами сега ?

преди 7 месеца

Май приключи курса ГЕРБ - ще стане като с НДСВ напред и надолу - тва е положението

430

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен, к.460 А Киро Петков и Петко Петков откъде го намериха този Васил Терзиев: от рода Терзиеви от Дунава, и двамата генерали от КДС! А по майчина линия с кого е роднина Васко: с Петър Младенов, първият председател на БКП/БСП. И престанете да лъжете за Ваня Григорова: тя беше предложена от Костадин Паскалев, лидерът на Левицата ,който напусна БСП и от Калоян Паргов,когото Нинова свали от поста шеф на БСП-София,защото се опълчи срещу нея,селянката от Дунавското село Крушовица.

429

Анонимен

преди 7 месеца

До Морето. За Васко Терзиев ли намекваш? Та той не е от БСП, а от БКП! И то от род на генерал-леейтенанти от Дунава, и вуйчовото момче на Петър Младенов, който е също влах от Дунава! Той се прекръсти от БКП в лидер на БСП! Затова ли вие от ПП-ДБ си го предложихте Васко Т. за кмет на София? Ама столичани не искат БКП/БСП от Дунава, Киро Петков и баща му Петко Петков са си харесали това момче от сой- от род на ДС- генерали!

428

РЕАЛИТИ Ред Уар

преди 7 месеца

Сътворителя на КТ Подкрепа и Ваня Григорова,д-р Константин Тренчев преди време СКРОМНО си призна:"НИЩО НЕ съм сътворявал а направих ФЕЛАЦИО на Полша".........Преди много години евродепутатът "ПОЛЯК" от ГЕРБ Александър Йорданов по ПАНОРАМА заяви цитирам по памет:"Трябва да изоставиме всички войни срещу мюсюлманите и подмолно и дълбокоКОНСПИРАТИВНО да организариме война на РУСИЯ в която да участва"........ ПОЛША и ГЕРБ на Бойко да ИЗБИВАТ руснаците и украинците за да СПАСЯТ мюсюлманите ГЛЕДАТЕ

427

Герб№1

преди 7 месеца

Подкрепа за Борисов и ГЕРБ!

426

Анонимен

преди 7 месеца

Ами, като нямаше лустрация, туи очаква тая нация.

425

Бай

преди 7 месеца

Пак да повторя думите си преди изборния ден: Който не гласува за ДС ще гласува за ДС. Сега го разбрахте, нали.

424

Щирлиц

преди 7 месеца

Другарят главен гербераст почти се е докарал като Т.Живков.Външно.Другото е непосилно за него.

423

Анонимен

преди 7 месеца

Напред, ПП/ДБ! Пловдив и Хасково чакат...

422

Анонимен

преди 7 месеца

Баце и Шиши откъде я намериха тая Шушана Григорова?

421

Анонимен

преди 7 месеца

София, явно съдбата на Родината е в твоите ръце. Никакви сглобки не трябва да останат след неделя! В името на нашия народ гласувайте за Ваня !

420

Алекс

преди 7 месеца

С две изречения: Да спасим София от спасителите; По-добре държавна собственост вместо Държавна сигурност,Баце реши балотажа.Мечтата на Държавна Сигурност за завръщане стана мираж.Ваня може да си избира костюм за първия си работен ден като кмет на София.