104

Издислав

преди 10 месеца

Шъ фърламе за Ванчито

103

Анонимен

преди 10 месеца

Гласуваш за Ваня, получаваш Тошко......

102

Анонимен

преди 10 месеца

Била ромка казвате, ми ок, нека обаче да не забравяме, че и Васил е типично ромско име. Та какъв е избора - ромка, развила кариера по нормален начин или ДС чеденце ромче, на което тати и дядо са му управлявали фирмата с крадени от народа пари, а той е бил само фигурант. Е, мерси, ама избирам ромката.

101

ИВАН

преди 10 месеца

НЕ ГЛАСУВАХ ПРЕДИ, НО СЕГА ОТИВАМ ДА ПУСКАМ НА/ЗА ГРИГОРОВА

100

До подписка

преди 10 месеца

Ами тъй е, не като теб недоразумение на съдбата.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Бойко Борисов ексклузивно Няма да призовавам да се гласува за кандидата на ППДБ! Ваня Григорова е по-добрият избор според мен хахаххаха пак им го заби с 200

98

Подписка

преди 10 месеца

Григорова е добро момиче мисли за всичко и за доброто на всички хора. Мъжа си уреди за журналист, дъщеря си уреди за чужбина сега и любовника си от Подкрепа ще уреди за общински съветник. Значи става за кмет грижи се за народа.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Бойко мутрата им подари София под натиск от посолството, ам игре със Станишев и Първанов да спечели Вакса Григорова , съсщата схема както при Гумен радев и Цецка!

96

Рептил

преди 10 месеца

Напълно е възможна. Бойко подкрепя Григорова и по този начин гениално уцелва с 1 куршум 2 мишени - хем превръща БСП в безлична и послушна слугиня на ГЕРБ хем избутва ППДБ от истинската политика. След време ще изберат Ваня (Сорос-Отворено общество) Григорова за лидер на БСП и мечтаната коалиция БСП-ГЕРБ става истина. Сега гласувате за Ваня и получавате пак Бойко какво толкова?

95

Ей, голямо ритане

преди 10 месеца

срещу Григорова, голямо нещо. Е, тя поне не се отрече от семейството си, за да получи шанс за кандидатиране.

94

Тече активно

преди 10 месеца

мероприятие,медийна агресия и тролско окалване срещу Ваня Григорова.Само няма как да я изкарат и ЛГБТ(защото ЛГБТ-тата са и противниците,тези които я очернят).Била ромка,била не знам каква друга...Трябва да се признае на ДС машината за манипулации,обединила всички сили срещу Ваня-правилно я оценяват като заплаха срещу ДС барона,роден със сребърна лъжичка,играещ си с милиони още като тийнейджър.Желая ти успех,Ваня,ще гласувам за тебе,но трябва да се отделиш веднага след избора от токсичното БСП.

93

Васко ДС

преди 10 месеца

Слава ППДБ(БКП)++

92

Анонимен

преди 10 месеца

Герберите ще се ядосат и на бате им Бойко дето ги предаде за да отърве кожата с барселоната и за куп неща! Навремето така уж царя призова за подкрепа на Софиянски, а той за малко да си влезне в затвора за далаверите и къпалните и прочие. Така, че бате уж ще подкрепя измамниците, но редовите членове са вече напълно отвързани и бесни на това, че и бате си стана един измамник- и на млади булки и на партийни членове...

91

Анонимен

преди 10 месеца

ДС унучето или Сороcната ромка на Отровено Общество. Мисия невъзможна ли е , читаво управление на София или да

90

Анонимен

преди 10 месеца

до 117 да излизат по евтино мапините спор няя, един министъ с флашка стига

89

Анонимен

преди 10 месеца

гласувайте против Племето на Предателите , против краварския окупатор

88

По същество

преди 10 месеца

Ако никой не краде и купува гласове, или не си ги измисля, да става каквото ще. Аз лично не съм в София за гласуването, но семейството и приятелите ми са твърдо против ДС и псевдо демократите, уж либерали. Ще подкрепим Григорова, въпреки че гласовете ни бяха разпръснати преди вота. Например имам приятел, който гласува за Вили Лилков и се е заклел, че негов глас за отроче на ДС и нечестно забогатял олигарх, няма да иде. Сметки без кръчмаря да не се правят. При честен вот - софиянци ще си кажат.

87

KOKO

преди 10 месеца

До СпеченегВасето си е скъсал зад-ника от бачкане. Ако няма качества нямаше да има този успех. Реално няма аналог за Бълагария по съотношение финансов старт крайна капитализция на бизнес. Дори наркос бизнесмените от улицата и мутрите от 90 те не го и настигат по този параметър.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Машините не ядат кебапчета и пият бира,това е проблем за ГЕРБ и ДПС и затова направиха тази беля с машините. Накажете ги в неделя.

85

Аз

преди 10 месеца

За ромка няма да гласувам!