34

ИЗРАЕЛСКА ПОГОВОРКА

преди 7 месеца

Око за око, зъб за ЧЕНЕ....

33

Анонимен

преди 7 месеца

Какво виждат хората на терен в Газа? - виждат ПОСЛЕДИЦИТЕ от варварското терористично нападение на ХАМАС срещу Държавата Израел на 7 октомври 2023 г, при което бяха избити 1 400 НЕВИННИ МИРНИ ГРАЖДАНИ, ранени 18 000 и отвлечени 230 заложници, това виждат. Израелската армия ПРЕДУПРЕЖДАВА преди да нанесе удар и дава възможност за евакуация, не отвлича заложници и не удря преднамерено граждански цели. ХАМАС използват населението на Газа като жив щит, защото са терористи.С терористи не се преговаря, те се трепат

32

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас е създаден благодарение на еврейските терористи които откопираха цяла Палестина пред очите на целият свят!

31

джапанките

преди 7 месеца

ще бъдат избити катоХлебарки в дупките си.

30

Джо

преди 7 месеца

Хамас все още държи над 200 заложници. Хамас прибира всяка хуманитарна помощ, цялото гориво. Хамас все още изстрелва ракети постоянно. Хамас има само една цел и тя не е мир, а премахването на всички евреи - "От реката до морето", това означава да няма Израел. С Хамас НЕ може да се преговаря за мир, те не искат мир, за това докато има Хамас там, Израел ще бъде на прицел от към Газа. Има само един начин там да има мир от тази посока и то е премахването на Хамас, но хората на Газа не искат.

29

Анонимен

преди 7 месеца

По законите на Нютон е пределно ясно какво ще последва ако нападнеш вероломно държава като Израел. Лидерите на Хамас са получили стотици милиони долари за да направят тази велика глyпост с нападението на терористите си срещу евреите .

28

Анонимен

преди 7 месеца

Аз викам да пратим Костя Копейката и всички негови копейчици в Дагестан. Щели да го чакат на летището да му покажат Русия.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Хубаво им беше на "угнетените" палестинци когато ги хранеше ЕС и ООН а тяхното единствено задължение беше да се размножават. В Газа са изсипани толкова много пари, че ако тя се управляваше от разумни хора щеше да бъде втори Сингапур. Вместо това парите отиваха за оръжие и копаене на тунели. Сега Газа била ад на земята. Драги палестинци вие сами си го направихте тоя ад вие доказахте че не можете да се самоуправлявате а още по-малко да имате собствена държава. Станахте марионетки на Иран и Русия

26

Анонимен

преди 7 месеца

Пак питам ако вие бяхте 50г в обсада изолирани от целият свят какво бихте направили?

25

Анонимен

преди 7 месеца

Значи някакви брадясали ислямисти влизат сред цивилното население и убиват деца, обезглавяват бебета и накрая "ама що *** бияяяяят уаааа". Малко им е!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Върви си там, откъдето си дошъл!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Ооо ислямистите и фашисти от Хамас още нищо не са видяли. То сега тепърва започва....

22

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас екзекутира над хиляда цивилни, цели семейства, деца. Отвлича стотици граждани на десетки държави. Последствието? Хамас ще бъде заличен. Газа ще бъде итрита от лицето на земята.Каквото повикало - такова се обадило.

21

Доктора

преди 7 месеца

Аз съм неверник, който е атеист и се смея на палестинците как реват за децата си , а те самите са виновни за смъртта им, защо аз атеиста си живея живота с кеф, а феновете на алахата умират жестоко , а алахата си чеше топките;д и не иска да щтракне с пръст да ги спаси?

20

Анонимен

преди 7 месеца

Боже, колко заблудени хорица има. На какво основание заемате страна? Имате исторически познания, как е възникнал този конфликт и защо? САЩ ви казват, че евреите са добрите, арабите лошите. Не ви дреме ли, че евреите избиха стотици деца? Е, те така не ви пукаше и за децата в Донбас. Имам лоша новина за вас-САЩ не са от добрите. Те придвижват активно света към 3-та световна и трябва да си сляп и външно и вътрешно, за да не ти просветва истината.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Да попитам защо Хамас не спират огъня? Или искате само Израел да спре?

18

Анонимен

преди 7 месеца

Навсякъде където има неевреи,цари мир и разбирателство. Но навъдят ли се нехора с гарванови носове,алчни, нагли и с претенции, нещата загрубяват. Още тридесетте години са ги усетили че не са стока.

17

Един

преди 7 месеца

Дори CNN се изви и за фалшивата новина за убити бебета и отрязани глави, но нашите тролчета продължават да я рзапространяват. А използването на касетъчни бомби и бял фосфор в населени места си е военно престъпление, за което трябва да има трибунал. Дори сащ са възмутени от израелската диващина.

16

Анонимен

преди 7 месеца

До 15. Докторе, ти си пациент. Пациент в Карлуково в най- тежкото отделение.

15

Доктора

преди 7 месеца

Всички хора там танцуваха, при отрязаните глави от лидерите им. така че, ще теглят здраво. Поне 100 000 ще загинат , ако не и повече, ако искат милост, да се предадат, да коленичат пред САЩ и ИЗраел и да се откажат от вярата на педофила Мохамедката.