52

Шопендар

преди 7 месеца

Отдавна Сащ си търсят причини да прегазят и иран,но все още не им стиска.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Много проста и смотана пропаганда ! От къде ги намирате тези плъхове бе ?

50

Здрав смисъл

преди 7 месеца

До 50: Въпрос на справка; БВП на ЕС заедно с този на Обединеното кралство и асоциираните страни е с малко под този на САЩ. Като се има предвид, че в БВП на САЩ много голям дял се пада на услугите и ВПК, а също и на скривания факт, че се изнася вътрешна инфлация през доларизацията на световната търговия, реалната икономика дава предимство на ЕС, UK и асоциираните държави.

49

Здрав смисъл

преди 7 месеца

За Путин е изгодно да подклажда конфликта, но без да стига да война. Разбира се, с цел да отклони вниманието на ,,колективния Запад" от Украйна. Само че вече никой не се хваща на тези кагебистки номера. Иначе самият Путин си е в най-добри отношения с хабадниците и си ходи с ярмулка в синагогата. За Медведев (Мендел) пък всичко е ясно. Така че тук няма никакъв антисемитизъм (не че юдаизираните хазари имат нещо общо с истинските евреи...).Общото е в ,,палестинизацията" на руско-украинския конфликт

48

Анонимен

преди 7 месеца

Кой плаща на този "екпсперт". Редно е да се представи. Срамува ли се.

47

До 49-ти, Това твое

преди 7 месеца

твърдение за ЕС е просто нелепо. ЕС не може да скръцне със зъби вече.

46

Здрав смисъл

преди 7 месеца

ЕС е най-мощната икономика в света. А с глупавата си антиевропейска политика Путин ще превърне ЕС и във военна сила. Така че този експерт е в грешка: в Иран са много по- силни проевропейските настроения. И дори побърканите аятоласи няма да започнат открита война срещу Израел, защото рискуват властта си. Всъщност САЩ нямат голямо влияние в този свят; единствените им съюзници са кюрдите. А военните им кораби са по-скоро за сплашване. Война могат да започнат радикалните религиозни фундаменталисти.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не е по-родолюбив от руснаците. Продадоха апартамента на Зе-удавника в Крим и парите превеждат за поддръжка на СВО.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Ами то войната в Украйна си е тъкмо регионален конфликт. Ако западът не се беше намесъл така активно, щеше отдавна да е утихнал и да сме забравили. Да не е световен проблем нещо? Ако погледнем обективно на ситуацията. Този в Близкия изток-също. Но щатите , където се намесят, бунят целия свят и го правят съпричастен.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Фитьо, ако обобщим, непременно ще стигнем до извода, че ВСУ докараха до крах фантазиите на Пиндостан и Еесовската Зона за тяхното доминиращо положение.

42

Фитьо

преди 7 месеца

Всъщност,че руснаците са като зомбита пишат медиите в Украйна,а западните,че се 'дрогирали" като в Лас Вегас от скука в окопите,а аз си мислех,че дъх не могат да си вземат от украинското контранастъпление.Само се чудя кога супермените украинци ще стигнат Владивосток?

41

Фитьо

преди 7 месеца

Войната в Близкия изток за западните медии е като манна небесна да забравят горчивия вкус на ставащото в Украйна,за която минаха на вълна за "колосалните" руски загуби.Ми да,украинците са като капитан Америка или Супермен - дъвчат куршумите и ги плюят,а един техен изстрел поваля сто руснака и ги преброиха на триста хиляди загинали от стохилядна армия,които били като зомбита като във ВСВ,когато с викове "За Сталину" атакували Бравос,ха,ха,ха!

40

оракул на боб

преди 7 месеца

Да,ама не!Точно обратното е!Израел и Иран какви световни военни сили са?А с Русия и НАТО не смее да прекрачи границата,че ще има оскубани орли и ощавени леопарди.А който иска да си ги приказва за поражението на Русия,което ако бе таща лесно жтдавна НАТО да действаше както срещу Сърбия,Ирак и Афганистан,но там не хапят както себирската мечка,защото няма с какво.Какво стана с неунищожаемите Чалънджъри и леопарди,има ли още налични?

39

да бе да

преди 7 месеца

Абе кво ме пасът разни едноклетъчни амеби,ззначи християни сме и трябва да прикриваме братята си =абе аз къв брат съм с евреите ,да припомня ли как доскоро техен представител призоваваше да скопим българския символ

38

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не е по лyд от руснаците!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Плоски ,едностранчиви "анализи" на плоскомозъчни грантаджии !Какъвто водещия , такива му и гостите ! Само да има кой да им се връзва на поръчковата промивачка на мозъци ...

36

Анонимен

преди 7 месеца

Ако приемем че Хамас са мотивирана организация с освободителни цели, то раша си остава 100 %терористична държава , а руският тероризъм е мотивиран от некадърност .

35

Анонимен

преди 7 месеца

Никой няма да се реши на пряк сблъсък. Иран не желае да война с НАТО, а израелските танкове и самолети могат за часове да останат паметници без гориво!

34

Анонимен

преди 7 месеца

На тоя псевдо експерт- Доцент , много неща не са му ясни , куца работа

33

Фитьо

преди 7 месеца

И Китай през 1969 постоянно имаше гранични сблъсъци по цялата граница със СССР,докато не се чу,че руснаците с лазер са изпепелил им хиляда китайски войници заели остров Дамански в река Укри,т.е. нарушили границата,която минава по този необитаем остров.Е,не е било лазер,а наследника на Катюшите ГРАД.Наследника на ГРАД Солнцепек пък го използваха срещу чеченците в Грозни и два квартала станаха стъкло.Това обаче не е за Украйна,но друг ако си има работа с тях ще усети на гърба си мечешкият масаж.