33

Анонимен

преди 7 месеца

Не един или два пъти съм го писал- заможен човек съм, семеен. Отлична кариера, бизнеси, скъпи нови автомобили, вили, къщи, апартаменти. Рай. Хубаво, но се чувствах много депресиран, тъжен, потиснат. Бях на дъното... Стигнах до там да пия по 1л уиски на ден. Никой не разбра, правех го скришом от мъка. Продължи 5 години, докато не намерих сили да се променя сам. Разбира се, с помощта на психиатър, който буквално ми спаси живота. И така 5 години по-късно се чувствам отлично. Не пия лекарства.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Българите са най-бедни в Европа, защото са най-пpocтата нация в Европа, редом до румънци и сърби. Логично, че подобни ще лекуват всичко с пърцуца и затова са последни по продължителност на живота от столетия в Европа. Логично подобни възпитават с бой и затова отрочетата им са подпечатани аутсайдери до живот слугинаж в ЕС.

31

Димка Иванова

преди 7 месеца

Моят племенник завърши медицина и искаше още при следването си да стане лекар -психиатър. Обаче, когато имаха практика по психиатрия в Психиатричната клиника отиде два пъти и се отказа. Вика, не мога да си представя да го работя това 50 години. И се пренасочи към гинекологията.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите трябва да бъдат изчистени от лицето на земята ако хората искат да живеят като цивилизовани хора в мир и покой. Точка!!

29

Веско Лудия

преди 7 месеца

Е какво имате против лудите?И ние сме хора както всички.За побъркването на човек си има причини.

28

С2Н5ОН диета течна

преди 7 месеца

държи депресия от теб далече.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Психиатър е медицинско лице, с лекарска правоспособност, с висше медицинско образование, което лекува психически заболявания с медикаменти и медикаментозни терапии. Психологът е лице с общо висше образование, няма право да предписва лекарства, няма право да дава медицински консултации, и няма право да лекува, а просто консултира чрез психотерапии за успокоение на душата и духа като цяло, тоест леки душевни страдания на човека. Докато психиатърът лекува и тежки и леки по тежката артилерия

26

отиде си неразбрана

преди 7 месеца

"Днес българина е духовно болен." - Вера Кочовска

25

Шамаренко

преди 7 месеца

Лекувам безотказно !

24

eeeeee

преди 7 месеца

Психиятър е едно, психолог-терапевт е второ, клиничен психолог е трето. Не съм сигурен дали анкетираните правят разлика.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Лойко от Банкя требе да му наденат осмирителната риза и в килията.

22

Страшно е

преди 7 месеца

Паризов - политическият Психиатър, коли и беси с полиция без да мугне окото!Егати Психичната помощ!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Кво депресия, едно време ти треснат два пет шамара и депресия и всичко ти изчезне.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Голямата част от психиятрите и психолизите са хора с нерешени собствени лични проблеми, но опитващи да решат чуждите.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Недай си Боже да хванеш тежките психични болести като шизофрения, биполярно разтройството, емулсивна депресия. По-добре от рак да се разболее човек, отколкото от психично заболяване. По-страшно от психичните болести няма

18

...

преди 7 месеца

Лошото образование убива! Българското общество е нетолерантно! Образованието в страната разсипано. Масово хората не разпознават депресия. За сметка на това са готови да се присмеят на всеки. Често се чува "когато бях малък един шамар зад врата и ми минаваше." Виждайки какви психопати живеят сред нас(убийци, "фризьори") е време за сериозно замисляне! 80% се бедни, 42% нехаят за психичното здраве..... Корелацията между двете сигурно е 0.9. Жалко за пропадналото ни общество!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Аз страдах от депресия, консултирах се с психиатър и ми изписа хапове, напълнях с 20 кила

16

ПП Пациенти от

преди 7 месеца

Психиятрията - е как да е Срамно, като Клиентите на Каралуково Управляват Държавата, те ЦРУ все такива Подбира по Програма МК-Улта или Мозъчен Контра на Ултра!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Това с психиятъре не е като да имаш 2 ябълки и да трябва да гиразделиш между 3 кокошки. И то когато си в църквата и нямаш грам червена царвица с която да плашиш децата! Щото те няма как едни чорапи да и обуят без навън да завали и то от запад.

14

Анонимен

преди 7 месеца

...а 90 процента са за психиатър!