193

ллоли

преди 7 месеца

Браво на Президента, все пак има един политик, дето си е с акъла!

192

КИНЖАЛ

преди 7 месеца

Слава на Русия и Руския народ.Осставка на всички

191

Анонимен

преди 7 месеца

Познайте какво ще отговори КС - ние не знаеме, ние сме очилати и пееме в хора

190

Конституция

преди 7 месеца

Чл. 22ал. 1.Транзита на руски газ за Сърбия е безплатен!

189

Шаш

преди 7 месеца

В конституцията ли е уреден въпроса, за транзита на газ за Сърбия???

188

Мда

преди 7 месеца

Радю не иска българската хазна да се пълни.

187

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен до 249 Е какви точно действия на институцията Президент не са законни в случая? Това, което прави той му е задължение по закон - да брани конституцията и правовия ред, като коригира безобразията на изпълнителната власт, ако и където може. Има ли нещо законно в действията на Денков и сие то последните дни? По кой закон се оправдава сключването на договори под масата без търг и измислянето на незаконни такси?

186

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен Тези милиарди в хазната не може да ги получим с беззаконие и директна кражба. Дори американците и EU не можаха да откраднат напълно руските милиарди, а само ги "замразиха". Все пак, незаконно е да ги вземат, както им се иска. Същото е и с тези пари. Ако не бяхме подарили реакторите си на украйна плюс 40 милиарда други военни помощи, щяхме да имаме в хазната не 2 милиарда а над 40 милиарда и нямаше да се налага да крадем чужди пари от Сърмия и Унгария.

185

Анонимен

преди 7 месеца

До 245. Много бързо минахте към персонални и обобщаващи обиди. Приемате лично нещата. А се касае за действия на институцията Президент.

184

Анонимен

преди 7 месеца

НА ПУТИН ПРЕВРЪЗКАТА С КЛЬОПНАЛИТЕ КРИЛЦА

183

Анонимен

преди 7 месеца

Този не е излизал от страната с години.Никой не кани на визита това руско позорище.

182

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 202 И кой е българския интерес според тебе? Интереса на посолството явно. Българския интерес е в правовата държава и пълната липса на беззаконие, което пък много добре устройва сглобката. В случая Радев се бори за законност и спазване на собствените ни закони и конституцията. Това не кефи нито сглобката, нито посолството и безмозъчни като тебе го оценяват като работа против българския интерес.

181

Анонимен

преди 7 месеца

Троловете на Посолството са се активизирали жестоко....Предатели !

180

Анонимен

преди 7 месеца

Този на снимката президент на България ли е, или е защитник на чужди интереси? Този не е предател, този е национален предател

179

Анонимен

преди 7 месеца

Той самият знае,че вреди на българският народ. И продължава. Значи става въпрос за много пари.

178

Анонимен

преди 7 месеца

До М. Колев 189 Моля те грамотни човече, не се ли сещаш, че тук става дума за право и правни норми, а не за политика??? Как се съчетава пълното беззаконие с правната грамотност? Къде е "правовата държава", "неприкосновенната частна собственост" и "ненамесата в частния бизнес" за които си драха гърлата всички известни европейски политици, докато ни набутат в кошарката НАТО и EU? Те също ли са политически неграмотни???

177

Анонимен

преди 7 месеца

Предпочитам Осман Октай пред Радев и Борисов.Той е по-голям българин от тях,въпреки турския си произход!

176

Robinzon

преди 7 месеца

Тоя за поредн път се убеждавам че е най-вредния човек за България.Никога не е защитавал българските интереси .Приоритет са му руските интереси.Срам за България е тоя.

175

Анонимен

преди 7 месеца

Агентите на посолството са си заасрали очите и прилагат пълно баззаконие във всяко свое действие. Типично за американските прислужници. САЩ никога не са се съобразявали с подписани между тях и други сили договори, ако не им отговарят на интересите. А послушковците от сглобката са готови на всичко, което им нареди световния сатрап отвъд океана, само и само да не ги махнат от хранилката. Киртака започна с беззаконие и продължава така всеки ден.

174

М. Колев 189

преди 7 месеца

Този политически неграмотен човек докога ще го търпим?