88

Анонимен

преди 7 месеца

Айтитата в София са около 20-30 хиляди, но едва ли всички ще гласуват за Васил Терзиев. А и без това ИТ бизнеса скоро ще угасне, не само в България, навсякъде на запад.

87

Дядката

преди 7 месеца

Чак толкова ли са изперкали шопята!

86

Клоунада е това

преди 7 месеца

Ясно е от кого е поръчано и финансирано това "проучване". И резултатът от него е предварително поръчан и добре платен. Друг е въпросът, че плащачът най-вероятно е ползвал подставени лица, за да поръча това "проучване".

85

Анонимен

преди 7 месеца

Имал е малко бизнесче и го е продал за 260 милиона долара. Всичко е ясно. Големите ИТ фирми в България днес се продават за по 2-3 милиарда долара, а той е бил с малко бизнесче за 260 милиона долара.

84

Анонимен

преди 7 месеца

Васко е бизнесмен от малък. На 19 години си купува БМВ М, докато хората се радваха на 20 годишни голфчета, а на 20 години вече и тристаен апартамент.

83

55% за Терзиев???

преди 7 месеца

Мечтайте си. Ха ха ха!

82

Анонимен

преди 7 месеца

А каква фирма е продал за 260 милиона долара? Защо нищо не се споменава за тази фирма? Да не би да е някаква тайна?

81

DC Sofia

преди 7 месеца

Браво, горд съм какъв кмет ще имам - младо момче сигура има и носи DC кецки.

80

Ларавел

преди 7 месеца

90% от ИТ сектора се намира в София. Всички ще гласуваме за Терзиев. И всеки друг високопроизводителен отрасъл ще го направи. Причините е безсмислено да се обясняват на нискоинтелигентни хора. Те гласуват за който им обещае плюскане.

79

До 90

преди 7 месеца

Защото компания за 200-300млн е малко към средно бизнесче и дневните придобивания на такива компанийки са повече, отколкото коса имаш по главата.

78

Анонимен

преди 7 месеца

Ако продължават зомбитата да гласуват както каже телевизора, за който ще спечели според проучването, да не би да се почувстват прецакани че са гласували за губещия, може и да познаят платените лъжци(социолози). А трябва да се гледа кой какъв е, партията която го подкрепя какво е правила в миналото, изпълнила ли е каквото е обещавала по избори, вземала ли е губещи решения за България.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Прави фирма и след няколко години я продава за 260 милиона долара! Това е голям успех, и сега няма такива фирми в България. Защо никъде не се споменава за този голям успех, каква е фирмата, какво е произвела за 260 милиона, колко служители, кой купува фирма за 260 милиона долара? Това ще вдигне рейтинга му, защо нищо не се споменава за тази фирма?

76

анонимен

преди 7 месеца

Не е прието толкова много да се лъже за процентите на ПП. Намалете дължината на краставицата защото.....

75

Анонимен

преди 7 месеца

Отново скалъпени, манипулирани избори! ))) Дали са ви телевизионното време на "кандидатите, представени като "резултати"! ))))

74

Безимен.

преди 7 месеца

Гледах ги снощи кандидатите! Нито първият е първи нито вторият е втори!Но нали вече са заредени машините и резултатите са готови ,само се изчаква 30 да ги съобщат официално.

73

Ами то е ясно

преди 7 месеца

Двама се карат треят пИчели... Честито за Ваня Григорова!!!

72

Анонимен

преди 7 месеца

Мислех да гласувам за тази кукувица от БСП. Обаче се появиха сумата и видеа където много подкрепяше ковид ваксините и ме е страх,че ако спечели като нищо пак ще затворят всичко зимата. Миналата година никой не разбра,че има ковид,но тази пак се мъчат да обясняват колко в зле положението

71

Анонимен

преди 7 месеца

Напишете в Гугълчето Фактите за Васил Терзиев, семейството му и ДС . . . и ще прочетете доста интересни факти с документи от ДС с фирмите които са откривали в чужбина и с какво са свързват по късно.

70

Анонимен

преди 7 месеца

При Жан Виденов нямаше инфлация, заплатите и цените се преизчислиха по новия курс на долара. Загубиха се само спестяванията и кредитните милионери загубиха кредитите си.

69

мдааа

преди 7 месеца

Ваня Григорова е там ... сглобката да реши кой ще и изпратят да се балотира!!!