21

Възпитател

преди 7 месеца

До 18. Никакви шамари НЕ са в реда на нещата!!!!! Никакви!!!! Това са мънички безпомощти деца и имат нужда от разбиране и обгрижване, а не от насилие! Който няма мотивация, желание и търпение за работа с малки деца, който не обича деца, който е психически нестабилен - да не работи тази професия!!!

20

Анонимен

преди 7 месеца

По бай тошово време а и в началото на демокрацията си ни пердашеха и това си беше в реда на нещата нито родители са се оплаквали нито нищо

19

Разликата

преди 7 месеца

В южно корейските детски градини имат виртуална връзка с родителите и им изпращат ежедневни снимки как се забавлява детето им в детската градина и е щастливо там! В българските - бой и синини, тормоз и страх!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Няколко шамара са си в реда на нещата ама чак такива побойща до синьо не е редно

17

Том Сойер

преди 7 месеца

Ако дете е агресивно и тормози всички - изключвате го от заведението, родителите да търсят решение.Но агресия за учителките в ясли и градини е когато детето не иска да спи и не могат да пият кафе, пушат и клюкарстват на спокойствие. Агресия е когато в моето училище една учителка счупи дебела дървена показалка в гърба на едно момиче, подразнена че "говорело". Но всъщност менопаузата я беше подразнила..

16

Анонимен

преди 7 месеца

Ама как, това направо си е световен проблем. Това е толкоз важно за медиите или полицията си няма друга работа. А тоя баща като е сезирал полицията сега да знае че сто пъти ще разкарват детето и него. То ще разпити в присъствие на психолози, разни сини стаи и прочее. Сам ще се прокълни за сигнала. Като не му харесва да отпише детето.

15

Рекет

преди 7 месеца

Сладък занаят!

14

Анонимен

преди 7 месеца

40 години опит като детска учителка- адаптирането на децата е изключително труден период- имала съм деца, които са пълзели по стълбите надолу- отивайки във физкултурен салон, деца които "прескачаха" леглата, дете заспиваше на гърнето- съвет към моята внучка- никога да не става детска учителка.

13

x

преди 7 месеца

Я ако е паднало? Да не мислиш в детската градина,тия деца са мирни, да не мислиш че една учителка и една леля на 20-30 деца могат да ги Укротят.Хора вие на 2 деца в къщи не издържате, аиде моля ви се ако е живо здраво ОК.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Детето казало че учителката го блъснала на леглото, докторът казал че е ударено със предмет. А де.

11

Анонимен

преди 7 месеца

И какво си мислеха от телевизията! - че като дадат гласност ще спечелят! - спечелиха от 3те НАИ дъъъъъъългото. Само една шикалка бръмка тука що го били. Ами има за ОТИ.

10

детска учителка

преди 7 месеца

Омръзна ми от недоволни родители. Те не знаят децата им колко са агресивни - бият се помежду си, самонараняват се, защото искат нещата да се случват както искат те самите. А в ДГ има правила. И тук е проблема. Децата започват да манипулират родителите. Да не говорим, че често пъти идват от в къщи насинени. Ние няма как да ги разсъбличаме на вратата. Не виждаме синини и ето после как ни се вменява, че бием деца.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Ръката не е предмет само да отбележа. Ударът с предмет и ударът с ръка са твърде различни. Ударено ли е, бутнато ли е, блъскано ли е, наранено ли е, посинено ли е ? Опитайте се да използвате правилните думи и изрази най-сетне, а не да дърдорите абсолютно произволно. Затова има различни думи за всяко нещо, а не просто така.

8

Анонимен

преди 7 месеца

КО туй бе? - Медиан Мосадов. Сигурно е "МЕДИЙТЕ на Мосад". Затуй са се разкрещели.

7

Анонимен

преди 7 месеца

До Копейкин Ми по-добре побой, отколкото евроатлантическа педофилия! А бе, кравар, католическите свещениници добри детегледачи ли са?

6

Анонимен

преди 7 месеца

МАЛКО МУ Е НА ИЗРАСТЪКА. И ЗА ДА НЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ МЕКА КИТКА САМО ШАМАРИ.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Следите от удар с предмет са твърде произволно твърдение. Може да е щуряло и да се е ударило някъде. Пак се вдига някаква пушилка.

4

Копейкин

преди 7 месеца

Когато ние дойдем на власт, побоя над деца ще стане част от обучението...

3

Анонимен

преди 7 месеца

Има ли значение дали българският език му е майчин или не, ако това действително се е случило с детето му?!

2

Том Сойер

преди 7 месеца

Не намесвайте етнос и религия тук. Тези изстъпления се случват всеки ден с децата в ясли, градини, училища. Да не говорим за социалните домове.. Камери и микрофони на всички места, където се работи с деца! Държавата няма да направи нищо за децата, но в частните забавачки родителите, които плащат безумни пари, може да настояват.