10

от село

преди 7 месеца

Ще направим Шенген с Палестина, Сирия и Пакистан като не ни исокат

9

Пенев

преди 7 месеца

Радев защо мълчи или чака да го поканят за Нова година на концерт.? Нали разбира от всичко?

8

Добра новина

преди 7 месеца

Мисля,че в ЕС все още има държави,които националната сигурност е над транснационалните интереси! Наистина Австрия,Нидерландия и Унгария са достойни за уважение,за разлика от предателската политика на кабинета Денков! Хвала!!!!

7

Паисий

преди 7 месеца

Така. Първо, да не давате уроци на другите, защото сте от най-крадливите нации в Европа, десетилетия цоцахте от Изтока и Запада с тарикатлъци. Второ, тези проверки в Европа са само на шосето, по къра можеш да минеш от Унгария и Словакия в Австрия както си искаш, нашата външна европейска граница е с ограда. Трето, като не ви отърва, излезте вие от Шенген, не само да ползвате облагите, а недостатъците да ги сипвате на нас. Стига

6

Анонимен

преди 7 месеца

цалата работа е сакън китайското карго от Ротердам и Хамбург да не акустира в Атина, холандците поне играят директно, а тия са прокси на германците

5

Анонимен

преди 7 месеца

А академика се напъва ли напъва...по скоро багер може да роди...

4

Анонимен

преди 7 месеца

И до безкрайност ще си играят на лошото и доброто ченге. Излиза някакъв и казва, че не ни искат, излиза следващия и заявява колко е обнадежден и как ще влезем. Ама когиЖ? Да вземете да се разберете ли? Не че аз лично преритвам за Шенген, хич не ми и трябва.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Не може ли да внесат предложение в ЕК, с който да ни бъде забранено със закон да ставаме част от Шенген? Ще им бъдем много благодарни!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Добре, че се намират и нормални държави, които да удрят контра на бeзpoдниците във властта.

1

Абсолютно!

преди 7 месеца

Границите трябва да се върнат и да се пазят. Всеки нарушител да се счита за престъпник. Останалото е идиотии! И по-зле ще става. Трябва да се действа сега! Въпреки, че сме доста закъснели.