88

Анонимен

преди 7 месеца

Диваците са си диваци, какво друго да очакваш от тях? За тях първа радост е да пречат на хората.

87

IQ 3.14

преди 7 месеца

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА един вид според тебе, руснаците са "самокатастрофирали" българския пилот, дето загина, такале? нали викаше, че били "краварите"?

86

Анонимен

преди 7 месеца

Той Електрона вървеше лъкатушейки по улиците на градчето търсейки една Протонка, за да я неутрализира, но дойде една Неутронка и така го прасна, че Лъчите започнаха да минават през него без да го докосват и мрак изпълни електронната му душа! Прибра се у дома на улица Лицица, номер Плесница. Заспа и в мечтите му се появи Електронна Мечта... "Винаги да танцува с Електроните във Вселената и да забрави за Позитроните, за да няма повеке Хора с Чо - Енергия, Век - Вечна - ЧоВеци по света!

85

Анонимен

преди 7 месеца

До Бай Дрън Включително хуманната държава Израел за има няма три дни, изби хиляди цивилни. ----------- не са цивилни, а ***. Същите като opките на жужето.

84

ъ

преди 7 месеца

От цялата работа разбрах, че Ангел /името е сменено/ и "Свободна Европа" подслушват разговорите на Летище София. Не знам, то разрешено ли е така? И как Русия заглушава GPSите, като е толкова изостанала? С чиповете от пералните ли?

83

Анонимен

преди 7 месеца

хаха,така наречената "медия" свободна европа се финансира от сащ само някой глупакк би повярвал на такива миссиркки

82

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 7 месеца

Системата е Много Пррооста- Радари Записват GPS сигналите - После Изкуствен Интелект Подменя Координатите- и Излъчва Сигнал По-Силен от Сателитите , Като Едновременно- Заглушава Сателитния Сигнал - Приемника на Самолета - Приема Фалшивия Сигнал - И Например - Дисплея На Самолета Показва Например че си в Колумбия- А Ти си Например Над София......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА......Детска Играчка......

81

:D

преди 7 месеца

До Христо Христов, с тези познания веднага ще бъдеш нает като консултант по сателитни системи! Не губи време!

80

Христо Христов

преди 7 месеца

По-скоро сателитите над София, като последна дупка на натовския кавал, са в края на живота си и не са подменени.

79

~

преди 7 месеца

До Анонимен 84, изписаха ли те от ТАМ, или си избягал по пижама?

78

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 7 месеца

Южна и Западна Турция- Се Заглушава от - Турски Системи - 100% Турско Производство с Турски Патенти - Aselsan Koral 2 ; Redit 2; Sancak и Други - около 10 различни Турски Системи - Турско Производство.........Русия и САЩ - Нямат Достъп до Тях.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

77

Анонимен

преди 7 месеца

Електроните запазват своята мигновенна любов във времето при докосване и в безкрайността. Като разберете смисъла на електроните в атома, тогава ще разберете как Вселената - Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна използва от хилядолетия Хаоса за дресиране на Мaймyнитe по горите в Хора, за да има ЧоВеци по земята, а дресирането на Хора в Мaймyни по храмовете за да има Религиии... Религиите бяха сътворени да контролират чрез различен Комунистически Кекс Хората върху планетата Земя

76

IQ 3.14

преди 7 месеца

До МЕЧО КУХ казва се "и так сойдет"

75

Анонимен

преди 7 месеца

Pyшляците пияни са много отчаяни...

74

:D

преди 7 месеца

До МЕЧО КУХ - каа се ГЛОНАСС

73

До МЕЧО КУХ

преди 7 месеца

НЕ работает! това и е официалното име! :)))))))))))))))))))))))))))))))) Инак там я наричат глонас май!

72

Анонимен

преди 7 месеца

Вечна слава на Русия.. какво очаквате

71

МЕЧО КУХ

преди 7 месеца

Как се казваше рускиата алтернатива на GPS-а?

70

Анонимен

преди 7 месеца

Сателитките на Бай Дъню дан'ги правят и тех с чипове от перални та са чупят толку чето?

69

Jammer

преди 7 месеца

Прав е момчето долу - проверете паркинга на летището за изоставени коли с джамер вътре, вероятно ще е някой Москвич или Жигула.