137

Духът на Бонапарт

преди 8 месеца

На предложението си за мир Наполеон получава отговор в Москва,че войната едва сега започва.Да върви към руската армия в Тарутино не върви,само за месец е удвоила силите сиНа север към Петербург с руската армия в тила си не става.Тръгва на юг към Калъфа,но преди нея на 120, км от Москва по паралелни пътища пътят е здраво преграден Пет пъти Малоярославец преминава от едни ръце в други Това е началото на края на мечтата за световно господство.

136

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо не може да спаси фашистка Русия от бруталното поражение което и предстои. Съдбата на крайцера Москва ще бъде споделена с Империята на злото.

135

Анонимен

преди 8 месеца

Е как примитивни пък и опасни?!? Това не е ли добре?!? Хем евтини хем трепят наред..... Та то това е супер.... Ако е свръх технология по-добре ли е?!? То всички оръжия са простащина и без това!

134

Дешифрошката!

преди 8 месеца

Заглавието казва всичко: "Русия има примитивни, но опасни дронове" щом нещо руско във войната с Украина е опасно защото е примитивно директно казва че совственото и докараното в Укр оръжие е още по-примитивно иначе няма как руското примитивно оръжие да е опасно. Писна ми от тайните Днеснярни русофили които постоянно публикуват синтактично синонимистически си кодират мненията в подобни статии. СпузибоВери Мач

133

Анонимен

преди 8 месеца

"Примитивни, но опасни." Не искате да кажете "евтини и опасни"? Такова трябва да бъде всяко едно оръжие. Огромният военен бюджет не е реален показател.

132

Анонимен

преди 8 месеца

Чисто информативно, хохалите от къде купуват частите за техните дронове... всъщност "купуват" не е правилната дума, че реално ние плащаме за тях, на цени многократно над тези в алиекспрес, та нека кажем - къде са произведени частите за хохалските дронове? Моторите къде ги правят? Контролните платки къде ги правят? Камерите къде ги правят?...?

131

Насакото Яката

преди 8 месеца

Знаете ли че изрселците от всички олимпийски игри дето са участвали имат само един медал. Което ме навежда на мисълта че не стават и за бойци. Не че арабухите стават де. Виж японци и руснаци са съвсем друга работа.

130

Анонимен

преди 8 месеца

Големи " специалисти" се извъдиха тия Хохли бе братче! Ти да видиш! " Компетентни" във всичко и най вече с " психологическата си война"!-:) Нещо пресъхнаха " клипчетата" им в нета напоследък!-:) Много подценяват руснаците мисля!Та за това за 4 месеца са до никъде!!

129

Обективен

преди 8 месеца

Не купувайте дронове от емаг и алиекспрес , че ще ви арестуват от ДАНС , за притежание на материали с двойна употреба . Като ония с биноклите.

128

ГАДОРЯН

преди 8 месеца

Хаха. Вие с безопасни ли искате да ви трепе бря?!! Ще ви разкатаят малко по малко. Сега заради Израел ще ви секне и потока от кинти и ракетки. Тежко ви и горко.

127

Анонимен

преди 8 месеца

И президент!

126

Гошо

преди 8 месеца

До Анонимен,141,ти там ли си? Щото се чува че тая Авдеевка се очертава да станала за Украйна ,като Седан за Франция 1870

125

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 140Така ли ти казаха другите пияници пред коптора в Обеля? Щото британското разузнаване твърди друго.

124

невероятно, но факт

преди 8 месеца

Ами нещо за чиповете от перални няма ли да напишете пак! Сигурно руските генерали четат и от форума бг.мама как да воюват! Много интересно как цял свят праща оръжия на Украйна пък горките руснаци със стоки от али експрес ги надвиват. Представете си ако руснаците започнат от ибей да купуват - ще завладеят света!!!

123

Анонимен

преди 8 месеца

С тази война Раша си почисти затворите.

122

Анонимен

преди 8 месеца

Е щом с примитивни дронове и армия предимно от затворници( според статиите които от 2 години ни пробутват мисирките от сайта) направиха луди колективния Запад и НАТО, тогава какво да кажем за последните?

121

Анонимен

преди 8 месеца

Авдеевка се превърна във Ватерло за рашанките , такива загуби не са имали до сега .

120

аха

преди 8 месеца

Примитивни, примитивни, ама краварушките отиват накъм фалит, за "европейците" да не говорим. Пък окрайнината отива в РФ.

119

Фитьо

преди 8 месеца

А бе хората летят в Космоса,дори първи бяха там.Русия е огромна и може би затова всяка война я неглижират в началото .Имат си и ресурси и оръжейни заводи.Миналото лято по традиция се провалиха,тази удържат,а на третата пак по традиция нищо няма да ги спре,а писанията по медиите пък никак Те се интересуват единствено от своето мнение

118

Анонимен

преди 8 месеца

Време е да спрете да ни занимавате с тази *** война....В България ни интересува повече бира и картофки