138

Анонимен

преди 7 месеца

И тук е време да почнат да работят Всичките са по хотелите целогодишно и ги издържаме Айде стига вечеИ аз искам да не ходя на работа и да съм на хотел с изхранване Май само Възраждане вижда проблема и аз ще съм за тях тоз път

137

Стефчо

преди 7 месеца

И на мен да ми броят пари всеки месец и аз няма да работя. Да се оправят щом са богата държава!

136

Анонимен

преди 7 месеца

Украинците, които дойдоха в Канада имат работни визи от първия момент и започнаха работа и бизнес, а Канада получи неочакван прираст от европейски имигранти. Кой е виновен , че Европа не може да измисли как да се държи с имигрантите - или ги глези или ги мрази, но така и не ги приема.

135

Анонимен

преди 7 месеца

арбайтирен му е майката!

134

АрбайтМахтесЕмиграйт

преди 7 месеца

наистина не е гот така. Надзирателите, поддържащите огъня в крематориумите и разстреващите концлагериските деца, майки и възрастни в Немаските концлагери бяха украинските дядовци и бащи на днешните емигранти които през 1941-45 свършиха холокостната работа - и са кво?

133

Анонимен

преди 7 месеца

На греенмаркета в в Либниц ЪКР активисти мелеха на руски: С Укретесите небива економически шеги. Ква работа бе Геносци? Не стига че ви освободихме от Хихльор ами 40 години ви издържахме за да не се заГДРеете а са работа. Ква Арбайттухе бе Геносенци? Един Берлински мейдан и нещата ще си седнат. Малеее каква подлост крията в ръцете си тия момци подпряни на бастуните си чиито дебелина надминава тази на бухалките

132

Анонимен

преди 7 месеца

А, ама украинците не работят ли? Те нали бяха все програмисти и инженери всичките, високообразовани... Как така не искат да работят в Германия?

131

Анонимен 11

преди 7 месеца

До 94 тази приказка,на женския ли пазар я чу,или една жена ти я разказа,сигурно и ударната църква е била макет,а не историческа църква.

130

Анонимен 11

преди 7 месеца

До 135ти виждал ли си арменец-земеделец,или евреин-земеделец,че искаш у краинец да работи,а колкото до арабин и индианец,работят като роби.

129

Тома неверни

преди 7 месеца

Имам лични наблюдения,с т.н.бежанци.Настаниха ги в почивна база-спонсорисе отзоваха,с пари,с продукти(купуваха им и дамските хигиенни материали).Повечето бяха с джипове,нозапочнаха да мъкнат продуктите по стаите,да се презапасяват.Някой отиваха с колите си в областният град,но никого не взимат друг.Ние давахме дежурства на рецепцията в свободното си време,те започнаха да се отнасят с нас,като с прислуга.НИКОй,ама никой,не може да ме убеди,че заслужават приятелско отношение.Оправдавам Путин....

128

Елка Василева

преди 7 месеца

Не ги е срам немчурата да карат хохлите да работят ,позор.Мили хохли елате веднага в България тука ще Ви хрантутим няма да бачкате а и няма да Ви пратим на фронта.Ние сме бедни но ще намерим пари за Вас .Юнаците от ППДБ ГЕРБ ДПС и останалата продажна клика работеща за ПОСОЛСТВОТО ще намерят кинти за да се кефите на живота у нас.Тагарев Асен Пеевски Боко Габриел Ви чакат

127

Свидетел

преди 7 месеца

Много по-добре украинец/ка за работник, отколкото арабин или индианец!

126

О

преди 7 месеца

А мюслите ще ги издържат, защото са гости- юмеркел ги покани на ядене и пиене е девици

125

Анонимен

преди 7 месеца

Eeee, не е хуманно така. Как така да работят?

124

До Анонимен 124

преди 7 месеца

Склонността да се правят категорични заключения за цял народ по проявите на един само негов представител е отчетлив признак за незрялост и си е направо диагноза. И комшията ми спи на стълбището през входа си все пиян, ама не казвам, че българите са много зле. А новодошлите, украинци и всякакви други просто трябва някак да ги накарат да работят, щом сами не потеглят. Че посрещане, съчувствие, помощ, но това няма как да трае вечно.

123

Анонимен

преди 7 месеца

Украински фашистки дезертьори в Европа, МАААРШ на фронта в Украйна, че вашия наркоман тотално я забатачи! Ама да не сте луди пък...и вие сте прави и вие.

122

До 132

преди 7 месеца

Да..трудолюбиво планират и осъществяват атентати в Брюксел и други ЕС столици!

121

Анонимен

преди 7 месеца

Брей, бърже ги нагънаха...А ония другите работят ли вече ?

120

Анонимен

преди 7 месеца

Аааааааа зеленковците трябва и да работят ...... Ми то там са богаташите, кой от тях работи? Работягите зельо го прати на фронта...

119

Анонимен

преди 7 месеца

Руската пропаганда се крепи единствено на брутално нагли лъжи без никаква връзка с ума! Обикновен пример е че от армия 276 хил. със съюзници, руснаци 220 хил. били избити 200 хиляди руснаци, 90%и те спечелили 6 месечна война с допотопни оръжия и само една голяма битка! Нито един историк не го твърди, но то се дрънка назидателно!