45

Анонимен

преди 10 месеца

До 56 - Просто си расист Това е. ДНЕС винаги толерират ППДБ фашистите и такива като теб - 100% расисти.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Вие нещо сте се върнали безвъзвратно през 90-тте. Разходете се в Лондон в полунощ, ако ви е мил живота, или в Москва. Аз предпочитам второто. Едно от най-безопасните места на Земята, е Русия. Не ви отърва, но факт. А този рапър, който демонстрирате на снимката, кой е всъщност? Някой американски бездомен наркоман.

43

До аФторката Сашка

преди 10 месеца

Бандитите от цял свят са еднакви. А ти Сашке колко още такива (без)смислени статии трябва да щракаш на евтиното си лаптопче подарък от Козяк за да се (на.д.упиш) отблагодариш на Посолството за центовете които ти отпускат от време на време. Действай, защото догодина идва Доналд Тръмп и обеща да отреже тлъстите грантове на нищоправци като теб от Америка срещу България Хелзинският комисиарат Атлантическия пъб и Затворено общество....Друга работа си търси.

42

Анонимен

преди 10 месеца

До 53Защо не покажете поне веднъж какво прави Израел в Газа///Цял свят знае какво прави. Трепе непослушни тарамбуки - терористи осмелили се да нападнат Израел.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Айде сега, никъде другаде няма престъпници само в русия има... Добре радвам се че е така. Сега поне можете да разпуснете МВР - престъпност няма нали??? А иначе криминалните елементи били татуирани. При мен (на запад) всички са татуирани (изключение 55 годишните и нагоре). И жените са татуирани. руските престъпници имали собствен кодекс - а какъв да имат. тоя на Коза Ностра е или на италиански или на английски. Кой да им го преведе ???

40

Безполезни медии дв

преди 10 месеца

Защо не покажете поне веднъж какво прави Израел в Газа. Как деца треперят от ужас и страх и търсят родителите си под отломките. Как заряват хората в масови гробове. В Германия е същото затъмнение. Защото в окупирана от САЩ територия. И вместо това, което полазват независимите медии, те се занимават с татуировките на руските мафиоти. И че не съдействали на полицията. Ау, каква изненада за дойче веле.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Основен постулат на вора в законе е, че жената не е човешко същество, а средство за задоволяване на най нисши животински потребности! Вора не обича и майка си!

38

Евразин Алахакбаров

преди 10 месеца

До Анонимен49 татарин, а кога хамас стрелят с ракети, е ок. такале

37

IQ 3.14

преди 10 месеца

сандеца (или тоя дето му ползва логина в уърдпреса) петък вечер е предобрил с руски рап и "бригада" и хайде да разказваме що си татуират църкви и компас. браво сандец, отлично. айде пий един алка зелцер и си легай

36

Анонимен

преди 10 месеца

До 44жестоките бомбардировки над Газа продължават////А,заложниците над 200 още не ги пускат. Значи бомбандировките са малко.

35

Анонимен

преди 10 месеца

,,Вор в законе", има цяла книга ,,Ворите- руската супермафия" на проф. Марк Гелеоти, англичанин живял и работил 20 години в Русия! Тази статия не е откритие!

34

до 44

преди 10 месеца

До 20-30 дни няма да има камък върху камък в Газа. За какво да ходят на тази среща, след като вече са я свирили?

33

Фен на Ники Джъстис

преди 10 месеца

"Вор в законе" е нещо като Якудза в Блатная. Нормално човешки отношения за стандартите на руските ***. Първата организирана престъпна групировка в Блатная, праобраз на "Вор в законе" е създавана още от бащицата цар Иванушка Грозний, т.н. "Опричници". Набирани са от средите на градските крадци (на руски "вор"), за да се ограбят болярите и богатите търговски градове Новгород и Псков.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ли по-смислени новини, като например, че в Египет в момента се провежда Световна среща на върха за мир в Газа? Държави от цял свят, само Израел и САЩ не са изпратили представители, а жестоките бомбардировки над Газа продължават.

31

Интересно !

преди 10 месеца

Все едно че американските престъпници не са въобще татуирани, брутални и със собствен кодекс ? Смешната пропаганда на Козяк стигна и дори надминава пропагандата от Тошово време. Американските гангстери...Са най добрите гангстери....

30

Ъхъ

преди 10 месеца

Но дори в русия криминалните престъпниците не стават Главен Секретар на МВР... Справка ББ, от пожарникар - генерал и Главен Сек. на МВР.

29

Анонимен

преди 10 месеца

СЛАВА РАБСИИ

28

Майка Русия

преди 10 месеца

А не е ли същото валидно за Коза Ностра в Италия или за Якудза в Япония както и за други престъпни организации. Добре че беше тая статия за да разберем че в майка Русия има престъпни организации. Хаха

27

Анонимен

преди 10 месеца

За разлика от нашите, които са в МВР, министерския съвет и парламента.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Русофилите са готови да ти говорят цял ден за мафията в Щатите, но като има статия за руската мафия се почва едно пуфтене, уф защо пишете за това, кой го интересува. Така се обработва обществено мнение. Само лошите новини от Запада и само добрите от Русия.