42

Не че нещо

преди 7 месеца

Но ако палестинци направят атентат срещу българи и аз ще искам да бъдат изтребени до крак. Не знам защо защитавате тези кyчeта

41

До Христо Христов

преди 7 месеца

Соломон Паси е син на Исак Паси - изкуствовед, културолог и виден комунистически пропагандатор. Ако някой не вярва, може да потърси общата снимка на Исак, Соломон и Тодор Живков. Малкото евреи, които останаха в България след втората световна воина бяха ревностни комунисти облагодетелствани от властта. Затова Соломаймунчо беше назначен за министър и си живурка доста добре и до днес.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Е от какво се притесняват, като всички големи банки са техни и командват навред ?

39

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 7 месеца

Единствената Държава - Пазела Евреите и Където са Процъфтявали и Размножавали - 640 години е - Османската Империя

38

Васил Левски

преди 7 месеца

Ще изпратим Коста Копейкин в Газа, да се бие за свободата и благоденствието на газанците.

37

Буби Касетката

преди 7 месеца

Информационната тъмнина около Украйна е добра обстановка да се доставят на Украйна така нужните и КЪСЕТЪЧНИ БОМБИ и да ги използва срещу руските терористи, без света да гледа. Дано Байдън им изпрати касетки и химически бомби, може и тактическо ядро.

36

Шишо

преди 7 месеца

Цялата история с антисемитизма се крепи на лъжи. Семити са били древните евреи, които след трайното завладяване от страна на арабите, лека-полека са приели исляма или са се изселили по целия свят. Евреите хазари населявали днешна Украйна са евреи по религия, не по етнически произход. Палестинци имат семитски корени за разлика от евреите хазари. В наши дни трябва да говорим за АНТИЦИОНИЗЪМ, не за антисемитизъм.

35

Христо Христов

преди 7 месеца

А у нас Соломон Паси не се страхува...

34

Мангали брат

преди 7 месеца

По това БТВ излъчват някакъв мъж, който е български палестинец И (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ) трите му деца и жена му са блокирани в Газа, а той показа по ризка, на чисто нов лъскав телефон без драскотина, снимки на децата му. Не че нещо, но ако моите деца са в такава ситуация, ще обърна света да си ги взема, ако трябва ще дам живота си за това. Какви са тия гнyсни араби ве?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!!?

33

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 7 месеца

Евреите Помнят за Руския - ***Погром*** - Нещо По Лошо от Холокоста, и за Римската Империя - Император Титос - Сринал Йерусалим Заедно с Евреите; и За Египетския Фараон - Който ги Изгонил със Пророка Моисей....

32

Анонимен

преди 7 месеца

Нещо за ударените болници и църква в Газа?

31

Савов жендъра

преди 7 месеца

Не е ли по-важно да помогнем на Украйна?

30

Анонимен

преди 7 месеца

Кой за какво се бори , на това се напори..

29

Анонимен

преди 7 месеца

Не само Хитлер ги е гонил. Първи са били англичаните, после испанците и всички други от Европа. Накрая и Путин принуди 1 милион евреи да отидат в Израел и затова те го мразят. Знаем кой печата парите в САЩ, кой дава пари на военните заводи и кой има интерес от войни навсякъде по света. Как да ги обичат тогава? Те са като скакалци. Алчни, хитри и лукави. Революциите във Франция и Русия са тяхно дело, банките, застрахователните дружества са техни. Те владеят парите и света. Как да ги обичат?

28

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 7 месеца

Арабските Държави Заплашват, че Ще Спрат Петрола и Газта за САЩ и Европа- Да Наложат Ембарго- Случи Ли Се Това - Нали Се Сещате Какво Може Да Се Случи......Може Да Ве Експортират Например в Камбоджа .......

27

Анонимен

преди 7 месеца

Израел непрекъснато разширява територията си. Те не са в границите от 48 г, която им е определена. Дори не са и в границите от 1967 когато с война извоюваха нови територии. Техни свещеници служат и на Божи гроб/църквата/ и във Витлеем /църквата/. Те не са избраници на БОГ, те служат на Златния телец. Христос е воювал срещу еврейските свещеници и те са тези, който го заведоха на разпятието. Христос е казал"Вън търговците от храма". Евреите търгуват с вярата и болката на хората, затова ги мразят

26

Анонимен

преди 7 месеца

Споко..., тръгва на баба ти тинтири минтирири..2,5 млн население на площ 40кв км по малко от София....да видим

25

Ясер Арафат

преди 7 месеца

Няма да има мир, докато няма независима и свободна Палестина!

24

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 7 месеца

,Има Логика Да се Страхуват.......

23

Анонимен

преди 7 месеца

Ми то тоя на снимката с тая блузка има защо да се страхува. Много нагло,много!...Да си ходят в Израел там няма да се страхуват. А и нали затова техните братя откраднаха земите на палестинците...за да може всички да се скатаят там.