27

Руси

преди 7 месеца

Хайде докарай те ги тях чужденци, по английския модел. Да им дам гарсониерата под наем за полувин средна заплата да видят кон боб яде ли. Помислете и за нас и нашето свободно време ,докарайте ни хора да ни работят да си клатим краката по кафенетата, мисля че заслужаваме. Отделно който се е бъхтил 7 дни в седмица от тъмно до тъмно здраве не е видял ,нито пък пари. Хайде докарайте ги тия работници от чужбина да ги гърбим малко да захлеби и народа най-после.

26

ейиии

преди 7 месеца

Българина прави-струва и на края пак на комунизъм го избива!Остава младите зорлем да ги жените,та да се оправи демографията!А спрете се,де!!!

25

Асенка Василева

преди 7 месеца

Мъжът ми не може да събере данъците!

24

Ромо Мраз

преди 7 месеца

Щастлив евротолерантен ромски проблем който още повече ще се задълбочава защото тия възпроизвеждат себеподобни!Българопродажната власт 34 години само ги развъжда тия и унищожава България!Извън Софето ви вече е по зле и от Бангладеш...българин трудно ще срещнеш!

23

Анонимен

преди 7 месеца

1 милион са пенсионери, 1 милион са деца под 18 години, сложи още 500 хил до милион разни включително и ***. От има няма 7 милиона държава, 3.6 милиона бачкат и плащат за всичко останало. 300-500 хил са между работи, но голяма част дори не се регистрират в бюрото по труда, защото е подигравка. Та колко казаха че била безработицата?!!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Цитат: Неактивните хора на пазара на труда между 15 и 64-годишна възраст са един милион и петдесет хиляди. Младите хора, които нито учат, нито работят, са близо 145 000. +++ Като махнем младите от тази бройка, остават 900 хиляди, които са неактивни на пазара на труда според министърката. Интересно как са ги изчислили. Имаме над 2 милиона пенсионери, 1,1 милиона под 20 години, 2,2 милиона наети, неясно колко работодатели, вкл. и сами на себе си и тези 900 хиляди. 6,2 милиона без работодателите.

21

Ром'с

преди 7 месеца

X 2-3

20

Анонимен

преди 7 месеца

Какво значи "младите"? Под 30 г.? Или нещо друго?

19

Бай Илийчо

преди 7 месеца

Повеке са . И жа стаат още . Ейии ,има ора Ко не е нарязан ляба и ляп нимоаат си отрежат.

18

Генът на червените

преди 7 месеца

е това, нали това е била целта когато шумкарите са избивали българската интелигенция, какво се чудят сега колко била бройката на простаците ? Дори все пак тази цифра е малка, умножете я по 2 и ще се получи реалната ! Реалността е такава опростачване, опростачване и опростачване...едни избори не можем да направим като бели хора, или ще продаваме гласове, или шайките на които сме симпатизанти ще ни казват за кого да гласуваме...като нямаме мозък така е...

17

Маркс

преди 7 месеца

Богатството на едно общество се измерва със свободното време, с което разполагат членовете му.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Всички плащаме данъци. Няма измислена държава, в която да няма държавна администрация, която всички храним с данъците си, вкл. и те самите плащат данъци.

15

Тоест

преди 7 месеца

Действителната безработица е около 30%.

14

Public enemies

преди 7 месеца

Дилър съм, въпреки че попадам в тази статистика, правя милиони на старини гладен няма да остана.

13

Иван

преди 7 месеца

Ами дай и те да се закачат на 20 бона на държавно да паразитират като теб и да четат статистики

12

Анонимен

преди 7 месеца

Който плаща данъци, храни ей такива безполезници като споменатата Шалапатова.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Тцъ тцъ тцъ ... големо търсене на чуждестранни работници бе. ...... има да чакате..... И защо не предлагате на българските такива ? Каква е причината ? Защо не са заинтересувани младите да работят ? Какви условия и заплати им се предлагат ? Когато излезнат от училище те знаят за света че има само члаготеки и дрога.

10

Христо Христов

преди 7 месеца

Е и? Не искат да робуват на работодатели. Лошо ли е?

9

Руси

преди 7 месеца

Те хората си работят и намират начини , обяснение ли да дават на тази ***. Да им плащам данък за да има какво да крадът.. не съм длъжен да работя във фабрика 6 дни в седмица и да не ми плащат извънреден труд. Работя си на частно ,имам имоти ,за какво да бъхтя като роб ,за да запълвам бюджета на кокорчо ли ?

8

Анонимен

преди 7 месеца

До Мързел. Тя средата се създава от населението бе.