25

Анонимен

преди 7 месеца

На тоя дедо му ли гореше евреи в камерите в Аушвиц ?

24

Анонимен

преди 7 месеца

Площта на арабските държави е десетина петнайсет милиона квадратни километра на Израел 24 хиляди само с окупираните палестински земи... Населението милиарди срещу 8 милиона... кой трепери е ясно...Неслучайно 30 процента от израелците искат Палестинска държава и траен мир, Нетаняховците искат война след война.

23

Правда

преди 7 месеца

Израел първо трябва да унищожи всички ислямски тертористчни групи нелегални окупатори след 1948 на неговата обещана земя като Юдея Самария Йорданска долина вечна столица Ерусалим вкл да си вземе обратно всички градове и земи като Витлеем Сихем Хеврон Синай Газа да бъдат анексирани за лъжливите обещания за мир на ислямските арабски окупатори Палестинци, Йорданци Иранци и др. врагове на Израел защото след 1967 всички тези земи са освободени и спечелен от Израел и само негови по международно право

22

Анонимен

преди 7 месеца

Нахлувайте в Ливан превантивно и ги закривайте, какво чакате??

21

Анонимен

преди 7 месеца

Няма как в 2023 година под претекст борба с Хамас да избият хиляди цивилни... Нетаняху съвсем е загубил връзка с реалността и САЩ и Европа а и ООН му я напомнят. САЩ са му казали да избягва сухопътните си мераци.

20

Бьлгарин

преди 7 месеца

Сорос е евреин затова - троловете му сеят омраза срещу мюсюлманите обаче, няма как да се случи ние живеем заедно от много години насам

19

Анонимен

преди 7 месеца

То Израел има ядрено оръжие, ама и Пакистан има ядрено оръжие е а ислямистка държава...

18

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ предупреди Ливан ако Хисбула мръднат това = на Ливан , да не кажат после ама защо така .

17

:-)

преди 7 месеца

До Кравар Евроатлантикти защо сееш омраза по всякакъв признак сред хората, а гуедо? Защо езика на омразата все от сектите сороскии?

16

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да се подготви че ще има само един победител от това. Бъдещето е огромно, миналото е само миг. Тепърва ще имат да разчистват. Ще трябва да влязат в гетата и къща по къща и да го правят всяка година.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Контролирано изпускане на информация

14

ВЪПРОС

преди 7 месеца

Зеленски предложи помощ на Израел , защо беше отхвърлена тази помощ ?

13

Вьзмутен

преди 7 месеца

След като убивате невинни жени и деца нямащи общо с терористите ще е така - да бяхте помислили преди да изравните с земята цели квартали, болници и оставите хората - без лекарска помощ храна и вода

12

SS

преди 7 месеца

Затова слушайте Бай ви SS и се гответе за лошо.

11

SS

преди 7 месеца

Пак казвам! Разрасне ли се войната Израел може да употреби тактическо ядрено оръжие .Дори и при ограничена ядрена война това ще има катастрофални последици за света .

10

Цъ до 8

преди 7 месеца

То е също ракета на Хамас. Израел няма никаква полза да стреля по болници, защото нищо не печели от това. Печелят Мюсулмански братя - Хамас.

9

Принцип

преди 7 месеца

Живей и остави другите да живеят! Не изяж или ще бъдеш изяден! Животинското човечество е нонсенс!

8

Анонимен 11

преди 7 месеца

Галант,за атаката срещу болницата в Газа нищо не казвате,стотици ранени,между тях много деца,убитите също са много,а твърдите,че бойците от "хамас" са зверове,а вие какви сте ,смея да ви питам.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Тъй, де... Току виж се пръкнала нова държава - Хизбуландия..

6

Израел е голяма стра

преди 7 месеца

на , а Иран воюват леко тромаво и глуповато . Няма изненадата на атаката. Няма така едни стратегически блиц крикове . Противника да превие гърбина и да иска мир . първо се гледа кой на какво разчита . Ако китай се лепне да помага на хаменей , може дълго да си пускат по 3-4 ракети , а после да се хвалят по весниците .