228

Анонимен

преди 7 месеца

3 милиарда евро платихте за да могат Газпром да си продават газа на Сърбия и Унгария. За богата държава като България това е нищо. От Русия и 6 милиарда да бяха казали България щеше да ги плати. Богат народ богата държава.

227

Защо бе боже

преди 7 месеца

Защо бе боже мили ни наказваш с това бедствие за България .Денков е завършен ид...т но от това страда целият народ .Човек който не може да отгледа едно дете как ще има сърце и разум да се грижи за българският народ.Дано не си мисли че Путин му е виновен затова че хич го няма от петите нагоре.

226

Анонимен

преди 7 месеца

До Ха-хаДенков е най-качественият премиер на България в цялата и история! Най-качественият е ББ

225

Ха-ха

преди 7 месеца

Обаче Денков е най-големият обединител! Успя да обедини всички национални предатели в едно управление!

224

Анонимен

преди 7 месеца

Остави сега Байнольо Радев! Ами кажи,кой ти " вметна" , че Българската държава,беше " длъжна" да налага " данък" на преносната мрежа на газ към Сърбия и Унгария? Колко ще " спечелим" от " оскъпяването" на доставката на тези държави! И те казаха,Че Ще ни го Върнат бре Мишок! И ще го направят! И от чие " име" го правиш това Мъничко Нищожно Мишленце? И не се заигравай повече с Радев! Ние го Избрахме! А тебе кой?????-:((( Пътувате си скоро!

223

Бонго Бонго

преди 7 месеца

Радев е пръйдлив пръцку пръйцку, който серейт гавненца обратно на земното притегляне и хоп повъйрня лайхня , квото каже меришейт ха ха ха йюха пръйцку пръйцку джоарт

222

Анонимен

преди 7 месеца

До анонимен Че каква е разликата между мюрето на ГЕПП Гербаджиков и каунъ Радев? Язе разлика не виждам. Професорчето поне 3 пъти повтаряше - "Съгласен съм с вас, г-н президент!". Бойко също доказано се навежда на шеф Крадев.

221

Анонимен

преди 7 месеца

Кога се засегнат някакви руски интереси в България , Радев скача като ужилен.

220

ДЕНКОВ НЕ ПЛАЧИ

преди 7 месеца

С гласовете на ПП, Радев спечели втори мандат...

219

анонимен

преди 7 месеца

Денков, бавно загряваш! Кога разбрахте, че фуражката работи срещу българските интереси. Със сигурност не когато вашата партийка го подкрепихте за вторият мандат, а не прозападно и евроатлантически настроен проф. Герджиков.

218

Читател

преди 7 месеца

Сламен индивид,на който дните като "премиер",са преброени.Аланкоолу,ти си един обикновен чиновник,който с нищо не се е вписал в живота на обществото ни.Когато генерал Радев е командвал ВВС на България,когато е пазил небето над Родината ни,ти жалък копой,къде беше?

217

Анонимен

преди 7 месеца

Достойно Агъзодемично поведение на теперас от повтарящия клас, омазаните му *** облъчват сеученици и кварталните мухи зелени. Ръководители на Гъзовата промишлениост, дорде го клатят на тласаци, охкайки воплите си Машшълъ, Аферимчо, се договарят един ден миришейки на пропан набутан да го акдемонизират и за гешефт да го направят БГ - Шеф.

216

..?

преди 7 месеца

Академик, срещу човек който цял живот е носил зелени чорапи? Уникално! Къде е тръгнал да се мери? Лицеви опори и да се върти на лоста,умее ли ?

215

Анонимен

преди 7 месеца

Този се изживява като РАЗЕДИНИТЕЛ. Що му е обединител и той не знае. Рядко тъпo гoведo.

214

Анонимен

преди 7 месеца

Наколенков иска обединител в краденето и унищожаването на България ли?!Добре,че е президента иначе вече да са изнесли аболютно всичко.С ала бала искат да ни сложат дрогирана марионетка.Внимавайте!Представяте ли си примерно Кирчо да е и да не може 2 изречения да върже на кръст...

213

Правилното е

преди 7 месеца

Денков се опита да отговори на Президента...

212

236 правилно каза

преди 7 месеца

"Академик па не може да чете. В Конституцията пише, че Президентът представлява нацията, а не я обединява защото не е политическа фигура."

211

Aйge, мoлa ти ce...

преди 7 месеца

Дo npegи ga ce нaмecтитe във влacттa gpyro xopтyвaxтe...

210

КОМУНОИД ДРУГАР

преди 7 месеца

Избирателят ни прати в пета глуха...ние пак съ напиняне да управляваме....

209

БЪЛГАРИТЕ ИЗБРАХА

преди 7 месеца

Бойко и Кирчо да ни управляват....Радев не управлява.....той...олицетворява единството на народа