32

Анонимен

преди 7 месеца

Как при 9 милиона население здравеопазването и зъболечението са напълно безплатни , а при 6 милиона са платени и на всичкото отгоре скъпи ? Тоест всичко е работило перфектно , но са ни го развалили и 30 години печелят пари за сметка на здравето ни . Това и Господ няма да го прости ! Не знам защо още ги търпим ....

31

Анонимен

преди 7 месеца

До 32 - А тук има корупция.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да имани опция, да се изпишат "аштернативни" лекарства. Онзи ден изгубих 2 часа отгоре. Взех на баба си рецептата от лекаря, чаках на аптеката. Нямалинтова лекарство и ... Рецептата изгаряла. Айде звъни налекаря, ама той има прегледи. Предписа ми второ лекарство - ами то СВЪРШИЛО докато чакам. Предписа ми трето, ами те "попринцип нямали". Преди просто ми пишеше 5 рецепти и което има ...

29

Емигрант

преди 7 месеца

Какво з ачи електронна рецепта и какъв хаос може да направи ? Тук това е въведено преди 20 г.,всеки има здравна карта отива в аптеката, аптекарят взима картата вкарва я в четеца и на екранът му излиза какви лекарства трябва да даде на клиента ! Какъв хаос каква сложност ? Абе на вас в тази кошара защо всичко хубаво ви създава проблеми и хаос ? Я се замислете дали наистина мислите или само имитирате мислене ?

28

до 1

преди 7 месеца

До Поредната::Не е недомислица,а съвсем съзнателна далавера.Аптекари диктуват на семейните лекари,кои лекарства да се изписват ,срещу "скромна"комисионна.Те са в картел.Срещу пациентите.Печалбата е на първо място,не здравето..

27

Х.

преди 7 месеца

До ??. Не си запознат с фактологията и разбирам раздразнението и невежеството ти. Но не пиши като последна инситанция, когато си откровено некомпетентен. Бъди жив и здрав и ти желая всичко най - добро.

26

до 22

преди 7 месеца

Братята не се казват Домувчииски, а Домусчиеви. И имат 4 милиарда $. Не милиона. Милиарда. Не лева. Долари. Нали си купиха футболен отбор просто защото им беше скучно. Нещо като измислената лига, дето я играят хлапетата. Ама тия си играят с цял отбор живи хора.

25

до 19

преди 7 месеца

До Анонимен::Да,ама днес има банани!Ходим и в Гърция на плаж.И в Одрин за боб,домати,чушки и чесън,кашкавал,сирене и каквото се сетите.

24

Х.

преди 7 месеца

До??. Не, аз съм направил своя избор. Но като последна инстанция аз съм човекът, който да провери дозата, която лекаря е предписал, защото, повярвай ми, много често се случва да има завишена доза и след консултация с лекаря тя бива коригирана.Разбира се, за това нещо не се налага пациентът да бъде разкарван, но е нещо изключително съществено и обикновено става чрез телефонен разговор. Получават се много грешки, които биха навредели на пациента, затова комуникацият лекар-фармацевт е задължителна.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Връщаме се във времената на куфарната търговия.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Гръцко или турско лоби.

21

??

преди 7 месеца

До Х.::Ти си по-ценен от лекар ли бе?Аптекарите бяха едно време,когато рецептата се изпълняваше в аптеката,на място.Днес от продавачи,имате желание да сте лекари,така ли?Учиш 9 години-ставаш лекар-лекуваш.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Отиваш при джипито здрав за да ти даде нова е-рецепта, чакаш 2 часа, там кихат, кашлят и си тръгваш болен, но удовлетворен.

19

MNENIE

преди 7 месеца

Хартиените рецепти трябва да останат . Ще ви кажа защо - Българите масово отиват до Гърция , Турция , Румъния за по-евтини и истински лекарства ( в България има монопол на фалшиви лекарства произведени в Разград от Братя Домувчииски) .В тези Държави се признават хартиени рецепти издадени от Български Лекари .

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 14, каква конституция? Те тези от сглобката с конституцията се отриват всеки ден отзад. И понеже нямат акъл дори указанията на посолството да претворят в конституция, оня там, главестия министър на правосъдието, който на всичкото отгоре се пише и конституционалист (!!!) отиде в САЩ та там да му напишат текста на конституцията, която искат да ни пробутат.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Честито на тези, които избраха мафиотите от сглобката!!! Само да не се разболяват, че като се разболеят, любимците им от сглобката ще си правят експерименти с тях до смърт. Абе глупави хора, идват пак избори, ми замислете се преди да си пускате бюлетините!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Казах ви , ще търсите социализма с безплатното здравеопазване

15

Така...

преди 7 месеца

Разбрах, беше ясно казано, че животът и здравето на пациентите не са така важни, както тези на децата. :(

14

Анонимен

преди 7 месеца

Колективен иск му е майката

13

айде сега!

преди 7 месеца

До Анонимен:Аптекарка не може и не трябва да лекува.Само това оставаше.Позната,след като и в днешни времена,не успя да завърши нещо тук,отиде в Молдова.Върна се с диплом за аптекар.Сега обикаля аптеките и никъде нея търпят по-вече от три месеца.