65

Е?

преди 7 месеца

Според мен Китай ще нападне Тайван ако сащ нападнат Иран.Затова е Путин там. Не е случайно и че срещата е утре а не днес ,утре дядката пристига в израел...

64

Хохохо

преди 7 месеца

Китай приветства своя парий путинъ

63

Германец

преди 7 месеца

Аве, рублата още ли е по една стинка?

62

Германец

преди 7 месеца

"Бьлгарите ги очаква як глад тая зима" -- Чемодан, вокзал, мацква :)

61

Анонимен

преди 7 месеца

Бьлгарите ги очаква як глад тая зима - русия и китай не ги мисля те са се оправили

60

анонимен келеш

преди 7 месеца

БЪЛГАРИЯ-НАТО-САЩ!Копейки продължавайте да скимтите безпомощно:):):):)

59

абе

преди 7 месеца

момчета, всичко в света на технологиите се крепи до СУРОВИНИ, нямаш ли ги, никаква технология не те устройва, даже да си гений!...народа казва: хляб без мая не става!....а в това русия е първа - в нейните земи е цялата менделеева таблица!

58

Германец

преди 7 месеца

"В Германия си задават въпроса..." -- Ае нема нужда да ни обясняваш какви въпроси си задаваме в Германия от боксониерата си в Люлин, ако изобщо си стигнал дотам, а не си запецнал в махалата си някъде около Елхово :)

57

Анонимен

преди 7 месеца

Новите господари на света Си и Вова,а жидо-рептилите от исрал и фащ вече им остава само едно,да правят като вятъра.

56

Анонимен

преди 7 месеца

HiPhi Z (100% електрически) показа по-добър резултат на снежен лосов тест (насипва се сняг на полосата за по-трудно) от Porsche 911. HiPhi Z може да предендира за най-добрия спортен автомобил в света. На второ място се нарежда Zeekr 001. Легендарния BMW M5 (беше най-добрия) отива на кино, вече не се произвежда, БМВ отиват на кино!

55

Анонимен

преди 7 месеца

Новият хибрид BYD SONG - нощен кошмар за Volkswagen. 20 години Volkswagen беше на първо място по продажби в Китай. 2020 - BYD на 19 място, 2021 - 11 място, 2022 - 2 място, и 2023 BYD e на първо място. Е, няма масаж на седалките, но е по-добър от Фолксваген Тигуан, а струва колкото Поло.

54

Германец

преди 7 месеца

Най са готини като говорят за БМВ, Мерцедес, че дори и Zeekr. За тези марки копейките най-много да могат да съберат пари за комплект зимни гуми. Нищо повече. И то ако си продадат бъбреците. И тези на децата си, ако за съжаление са успели да се размножат, дагиева у хлеварките путинопитешки.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Русия и Китай не са против възобновяемите енергии стига да се използват разумно и не като основни а само като подпомагащи. В Москва всички градски автобуси без изключение са електрически, почти всички таксита са електрически Москвичи - електричката е идеална за градски транспорт. Москва е един от най-чистите и най-добре уредени градове. В Китай и Русия са построени много вятърни централи в райони където има постоянно вятър. Но да си съсипеш енергетиката като Германия, където няма нито слънце, нито вятър със вятърни мелници и соларнии панели е безумие.

52

Мъъсидис Икюес

преди 7 месеца

Мерцедес води в нова класация на електромобилите с най-дълъг пробег с едно зареждане на батериите. Мерцедес-Бенц ЕКюЕс (Mercedes-Benz EQS). Ако желаете да изминете възможно най-дълго разстояние за електрически автомобил(BEV), то в този момент колата, която би ви дала тази възможност е Мерцедес-Бенц ЕКюЕс. ЕКюЕс може да измине до между 727 и 800 километра с едно зареждане на батерията. Докато китайският ZEEKR 001 e със 1032 км пробег, но тези километри не са демократични и са нискотехнологичи, затова наслаждавйте се на дългият демократичен пробег на Мърсидес икюес.

51

За Цанов нещо?

преди 7 месеца

Нито дума за Цанов и изслушването му в парламента днес. Човекът разкрива как в момента в който решил да ПРОВЕРИ дали машините за гласуване могат да бъдат манипулирани и получава заплаха от ... алексей петров да не си вре носа. Алексей му показва разпечатки на всички лични кореспонденции. А алексей официално е никакъв. И това потенциално ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА (практически управление на държавата и подслушване на всеки) доведе до циркове от божанков в НС и ... тишина от медиите? Странно ;)

50

анонимен келеш

преди 7 месеца

Абе копейки вие нали не си мислите,че като 100 пъти напишете тук,че Китайския Москвич е по добър от едно БМВ760I некой ше ви върже?:):):)

49

анонимен келеш

преди 7 месеца

Русофилчетата станаха даже толкова нахални,че да сравняват БМВ и МЕРЦЕДЕС с некви Китайски биклюци струващи стотинки:):):)Никой не им се вързва,даже и на Корни Комунистката синчето живее в САЩ:):):)

48

Германец

преди 7 месеца

Путинофилите кефят :) От пълно отричане на електроавтомобилите се лашнаха в крайно обратната посока, обяснявайки колко велики са китайските електрички. Даже не се усещат, колко са комични в опитите си да громят Запада, горките :)

47

анонимен келеш

преди 7 месеца

Китай и Русия каквото искат да си правят.Ние тук БЪЛГАРИЯ-НАТО-САЩ:):):)Русофилчета скимтят безпомощно:):):)

46

Анонимен

преди 7 месеца

Voyah Chasing Light с пожизнена гаранция 30 датчика и сензори, автопилот и автопаркиране, видеозапис, два ел. мотора общо 510 конски сили, пробег 730км, ускорение до 100км/ч за 3.8 сек, пневматично окачване, регулиране на височината на клирънса. Максимална версия обурудване 60 хил долара, базова версия 322,900 yuan ($43 хил). Немски аналог от такава класа (Full-size luxury car E-segment 5th category of the European cars) Mercedes Benz EQE AMG 43 4MATIC, 2 години гаранция, (476 коня, ускорение 4.2 секунди, пробег на батерията 506км) - 150 хил долара за пълна комплектация.