35

Сата НАТО

преди 8 месеца

14 месеца по-късно държах в ръцете си ключове от собствен апартамент с 1,56% лихва в Англия. Няма да се приберем и ДА - гонят младите :)----//------ Глупости.

34

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 40 Ми отивай на село и произвеждай бе. Що искаш другите да пращаш на село?

33

33 г, с вишу, безраб

преди 8 месеца

аз имам 4 стаен и един на морето, ден не съм бачкотил :)))

32

Анонимен

преди 8 месеца

до 36 Ой! Няма ТКЗСта от 1989. Ако имаше нещо подобно сигурно щяха да бачкат хората. Проблема е, че унищожиха земеделието и ни направиха роби на внос. България е зависима, трябва да стане независима и от изтока и запада, ама никой няма интерес да сме добре

31

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 36 Ела ми копай ти на село с мотиката за 40ст на ден като едно време. даже двойна надница ще ти плащам.

30

Хах

преди 8 месеца

Никак! Да се спасяват младите кой както може и ако въобще може! И после ще ми реве юпито Николай Василев, че демографският проблем уж трябвало да е приоритет!

29

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 34 Викаш във всяко село държавата да построи по едно Кремиковци, а?

28

Анонимен

преди 8 месеца

Тук гледам старите комунисти пак започнаха да хвалят какво е било едно време. Имаше за номенклатурата жилища без пари, за останалите ако се доредят сле 20 години до някоя панелка беше късмет. Същата тази номенклатура сега са нашите "работодатели", защото "приватизираха" всичко под масата, а сега под предлог, че строят евтини жилища за младите, ще приберат поредните евро фондове, а за младите семейства я остане нещо, я не.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Ако в селата си имаше работа, развитие и финанси, никой нямаше да ви дойде в префалената София. Кой не иска да си живее в къща, с двор, на спокойствие. В София щяха да останат само бандитите.

26

Бай Кирил

преди 8 месеца

На моят баща през 70-те години Тодар Живков му даде мезонет на Дондуков, за благодарност че 20 г е служил вярно на партията. Татко си беше селски човек, беше кмет на нашето свло и ни каза- давам ви го на вас, живейте вие там. Живков ни даде жителство и от 85-та година живеем в тоя апартамент, мезонет на 2 етажа, общо 6 стаи.

25

mda

преди 8 месеца

А защо трябва да осигурява нови жилища за младите държавата? Да не сме преди 89та година където пролетариата получаваше всичко на тепсия по капъл, а номенклатурата пък уредиха тоя оня милионер и подариха бизнесите? Това ли целите, не трябва ли младите да се трудят да постигнат целите си сами, защо не живеят под наем, или в някой от 5те къщи апартаменти на баба си и дядо си? Най-добре на всеки млад по един апартамент в софия, да им станат 3-4 и да ги дават под наем, ама на кого?

24

Анонимен

преди 8 месеца

Коригирайте статията - бизнеса губи 50 000 евтини и квалифицирани работници, които заради соц мисленето не знаят как да се пазарят за високи заплати. Е това е драмата.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Ако имаше работа на село с кеф бих си купила една къща с двор и бих си пила чайчето на чист въздух. Но на село освен на бензиностанцията и магазина работа няма. В кметството работят само турци. Болница и училище няма

22

от никак

преди 8 месеца

по никак .

21

Анонимен

преди 8 месеца

Истината е някъде посредата на коментари 18 и 19, но материята е доста сериозна и дълбока. Общо взето се свежда до политика. Факт е че жилища има, но всички искат в града, защото там има работа. От друга стрна за кои точно млади се говори? Образованите напускат "територята" след гимназия и 95% не се прибират освен за някоя седмица. Остават.. едни други, на които все някой им е длъжен..

20

Анонимен

преди 8 месеца

Ние в София гледахме една стара жена, нямаше наследници и мъж. Сключихме с нея договор за издръжка и гледане и ни преписа къщата си в Хиподрума. За наше щастие 7 години я гледахме и почина. И сега си имаме къща. Има много такива стари хора, съгласни на такъв договор стига да ги гледаш и издържаш.

19

до 20

преди 8 месеца

Що за глупости?! Дори към днешна дата е пълно с жилища в София на достъпни цени и достъпни месечни вноски. Всеки иска да живее в идеален център, с гараж или паркомясто, двор и прочее, ама в крайна сметка всеки трябва да се разполага според чергата си.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Хахахаха НИКАК!

17

Хе Хе

преди 8 месеца

Това не е държава а КЕ НЕееФ бягайте или се връщайте с оръжие. Само ако се унищожат 100 от червените и сините плевели тази държава има шанс. Това означава *** върху 100% от територията.

16

Икономист

преди 8 месеца

Един млад човек, завършвайки висшето си образование на 25-26, трябва да работи в продължение на 35 години и да пести толкова, за да си купи собствено жилище. Това означава като стане на 60. Затова се тегли жилищен кредит. Но като работодателят български е кьорфишеккк и уволнява ей така на поразия, следователно забавиш вноската за кредита и те дадат на съдия- изпълнител. Да не говорим, че особено в София цените на жилищата станаха непоносимо скъпи.