64

Анонимен

преди 8 месеца

ами пускате ги в Европа, а после ревете

63

Аз

преди 8 месеца

Лицемери! Израел избива стотици деца в Газа пред очите на целия "цивилизован" свят. Нещо по този повод да се изкаже Макрон? Вие, ционисти и евро-атлантици, създадохте арабския екстремизъм!

62

Меркел

преди 8 месеца

..... ама не бяха такива, все си мисля, че е фалшива новина:))

61

Българин

преди 8 месеца

Приказки. Като отстрелят и заколят хиляди по улиците на европейските градове и села, както в Израел, може и да им светне... Ама за някои евро-държави е вече късно, Франция, Испания, Белгия вече паднаха.

60

мак

преди 8 месеца

Една от ценностите е да се чувстваш в безопасност в собствената ти държава и никой отвън да не ти казва, как да живееш ти и нацията ти. "Лидерите" въобще не говорят за това, но се грижат за ... от цял свят, а като стане патаклама, съчувстват и ръсят клишета, как осъждат и са със сърцето си с близките на жертви. Кел файда. И така - до следваща трагедия.

59

Антинатовец

преди 8 месеца

Защо от Европа се бунтуват нали насилваха държавите да приемат ислямисти че ще им облагородят расата им а сега били против? Същият Макрон и Меркел говореха да се приемат без спирка такива сега били против не върви номера. Идва неприятният момент че чашата трябва да се изпие до дъното със все горчилката.Хак да ви е *** *** .

58

Анонимен

преди 8 месеца

Преди да гоним от Европа мюсюлманите да си дадем отговор,кой е причината за този огромен поток мигранти към Европа?Кой разсипа страните им ,кой подклажда непрекъснато вражди ?КОй е вечното присъствие където има изгода?Кой буни света?

57

Анонимен

преди 8 месеца

Този некадърник и американска *** разсипва бавно и методично Франция.

56

Анонимен

преди 8 месеца

"Къде са ислямистките коментари на русофилите "ахмак сила"?"..............Няма ли пак да защитиш "европейските ценности" сред които са именно свободното придвижване и политиката на отворени врати за тези орди? Все пак години наред ни наричахте антиевропейски защото плюехме Брюксел за това решение.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Продължавай да вземаш амуджи ,продължавай

54

Анонимен

преди 8 месеца

Абе макарон, тия терористични атаки само с риторика ли ще ги борим. Ша са уплашат терористите, ша знаеш.

53

Брюкселска зелка

преди 8 месеца

Хайде сега ислямистите да получат брюкселска атака. Всички мюсли вън оф гейропа!

52

Историк от народа

преди 8 месеца

До Itso Всички религии трябва да се забранят. Това са средновековни зарази, които тровят човечеството от хилядолентия. Без религии всички хора ще са добре и ще живеят нормално.

51

Ужас

преди 8 месеца

Той и другите политици от ЕС докараха Европа до катастрофа.

50

Историк от народа

преди 8 месеца

Ами молете се, палете свещи и поставяйте плюшени играчки, тъ пи либерастки западни сви ни като Макрон. Насилието се унищожава с двойно по сила контранасилие. Францата се напълни с арабска из мет. На времето Макрончо се изсмя на предупреждението на френските пенсионирани генерали. А сега бил "разтресен". Докато не преоткриете Вартоломеевата нощ или не се върнете към методите на Карл Мартел и Бесния Роланд, все ще сте разтресени.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Те си ги поканиха те да му мислят !

48

Еее

преди 8 месеца

Само приказки и нищоправене, позор

47

Анонимен

преди 8 месеца

Не забравяйте думите на Ванга, че Европа ще бъде "Исляминизиран, с център Рим"!!!

46

Анонимен

преди 8 месеца

Французите сами си ги отгледаха тези. Техни бяха тези колонии. Техни и на британците.

45

ей,Макароне

преди 8 месеца

А "Шарли ебдо" продължава ли със "свободата на словото"?Мигай демократично на парцали,скоро и с танкове ще ви почнат!Само стой та гледай!