179

Анонимен

преди 7 месеца

Брееейй, веднъж и ние да си гледаме икономическия интерес, и то за сметка на руския! Направо да не повярваш!

178

Анонимен

преди 7 месеца

Да наричаш Унгария и Сърбия марионетки на Русия е смешно и глупаво! А ние бяхме 70 години марионетки на едните,сега сме на другите!

177

До 198

преди 7 месеца

Така е но на русофобите им плащат само за антируски коментари от Посолството..

176

Анонимен

преди 7 месеца

По моему Сърбия и Унгария ще бъдат обложени с допълнителен данък,а не Русия! Така че,обидните реплики по повод Русия са излишни! Каквото са решили тези страни,това е! Ние не им помагаме в случая,то е ясно!

175

Българин

преди 7 месеца

До до 191 Коментара му беше към мен, най-вероятно, но си прав, че е очевидно, че другаря много добре осъзнава, че е на амбразурата за руснаците, а не защото му пука за България. Той затова е и в таи тема - защото от действията на българското правителство за България ще има допълнителни приходи, а за руските марионетки ще има по-скъп газ. Двойна полза за Европа.

174

Анонимен

преди 7 месеца

Много ми е интересно, утре когато всички руски шпиони ще са по ТВ студията да защитават интересите на Русия, как ще обяснят , че е добре да не вземем 3 милиарда лева

173

Българин

преди 7 месеца

До До 186 "Свързва ме това че ако не беше Русия нямаше да има държава България" Мислиш така, защото не си си доучил в средното образование, и защото единствената "история", която знаеш е тази, която са ти наливали точно руснаците. Каква изненада, че са я фалшифицирали ТОЧНО с целта да си им "длъжен". Дори самия ти начин на изразяване показва, че си нямш идея, че те са ти длъжни, а не ти на тях. Грабят те цял живот, а ти си им "благодарен". За тях идеално, за теб - най-голямата мизерия.

172

до 191

преди 7 месеца

До До 190. Аз ли съм подметката ? Ти приписваш съществуването си на чужда държава, за теб интересите на Русия са над всичко, а аз съм американска подметка? Къде видя в моя пост да се говори да Америка или да хваля САЩ, говоря за България с уважение и респект, а ти като всеки роб се кланяш на господар и всяка втора дума ти е хвалебствие за Русия, а не за България. Помисли, ако можеш кой е подметката.

171

Дон Хуан

преди 7 месеца

Както ние си плащане, колкото руснаците ни определят, така и те ще си плащат, колкото кажем. Като не им харесва да си търсят заобиколни пътища . Цената за Сърбия и Унгария винаги е била много по ниска от колкото за нас, така че да не се оплакват. Ако не им се дават пари, да се договорят с Газпром да е за сметка на продавача.

170

до 189

преди 7 месеца

Държава България е имало когато в блатата на Москва са живеели в землянки

169

Анонимен

преди 7 месеца

До До 181 184. Преди 1000 години не е имало Русия. Но нищо за руските роби историята е инструмент

168

Грозната истина

преди 7 месеца

Копейките преживяха странен катарзис. Първо като едни православни патроити почнаха да викат Ахмат и да се радват , че хората на Кадиров колят цивилни в Украйна, От няколко дни вече викат Аллах Акбар и обясняват как няма по мили хора от ислямистките терористи, днес вече избиват рибата, като обясняват как България трябва да се откаже от 3 милиарда лева, за да Русия е на кеф. Твърдите, че не ви плащат в копейки, но тогава излиза че сте просто полезните и.д. и0ти за режима на Путин

167

Българин

преди 7 месеца

До До 181 Каква духовна връзка имаш ти със северноазиатските варвари? Със САЩ ни свързва желанието да живеем като цивилизивана държава, какво те свързва с руските терористи?

166

Историк

преди 7 месеца

До До 181 Има писмени доказателства за това, случаите са МНОГОБРОЙНИ.. Народния съд говори ли ти нещо? Това е само един пример.

165

До 181

преди 7 месеца

Кога Русия е из_бивала и колила българи и завладявала България бе?? Да посрещали сме ги с хляб и сол, дължим им благодарност! Ние сме генетично, куртурно, религиозно, езикаво и исторически свързани народи от 1000 години!За разлика от колонизатора ни САЩ който ни владее от 30 години и няма никаква духовна връзка с нас, а само връзка господар-роб!

164

321

преди 7 месеца

На Дано на руските роби им плащат бонуси когато в коментарите си поставят руските интереси над българските. Как па успяха да измислят аргументи, че е по добре България да не вземе едни 2-3 милиарда, само и само да не се засегнат руските интереси.

163

Българин

преди 7 месеца

Брутално е да се гледа как уж "родолюбците" които бяха много "загрижени" за цената на газа, изведнъж скочиха на Денков за това, че България ще може да прибира още близо 3.5 милиарда в бюджета. Оказаха се родолюбци, но на на чужда родина, а не тази, на която са граждани.

162

Анонимен

преди 7 месеца

Аз, рекох, че ако руснаците ни нападнат русофилите ще ги посрещат с хляб и сол.Оказа се, че се лъжа. Няма да ги посрещат направо ще се присъединят към тях в избиването на българи и завладяването на България.Същото ще направят и ако Сърбия ни нападне. НЯМА по продажно племе от русофилското. ФАКТ.

161

А защо не

преди 7 месеца

Наложим такса за внос и транзит на Американски газ а?? И визи са Американци!

160

Анонимен

преди 7 месеца

До Българин 172 Ти не си българин бе, ти си употребен американски памперс с промит мозък. Чета ти коментарите, които бълваш постоянно и се чудя защо ти е толкова повреден мозъка, да не взимаш наркотици? Или пък това шантаво поведение е от промивки на мозъка ти?