25

Еврогей

преди 11 месеца

Хаайй гаааайййз, хау аре ю? Предлагам да организираме концерт в България на Борис Гребенщиков и Андрей Макаревич!

24

Лешперов

преди 11 месеца

Ех, тавариш, ами не намираш ли прилика между руските холопи и ислямските такива? Отиват да *** кат мухи без да му мислят много много. Верно че правят и бая зулуми, ама глобално нищо не постигат, защото дори теб лично те вълнуват достиженията на америка които ти позволяват да водиш лесен и свободен живот, а не здуханите идеологии на залюани диктатори чиято единствена опорка е антиджендърството.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Лошото време се нарича блинкен..добре казано, макар че се разсмях.Иначе, вариантът с две държави е невъзможен заради палестинците. В Израел живеят близо 2 млн. палестински араби, с паспорти, имат си партия и са част от управляващата коалиция. Израелците са прави да искат реципрочност и при една обща, и при две отделни държави. Само че в газа искат само джихадисти, те затова не се разбират и с палестинската власт в западния бряг.

22

читалище заря

преди 11 месеца

как точно се радикализират още ислямски фундаменталисти, че ми не е ясно. ислямските и християнските фундаменталисти трябва да бъдат изкоренени с огън и меч, иначе ни чака глобален султанат

21

Анонимен

преди 11 месеца

Евреите си създадоха САЩ чрез масонската им ложа, има място за всички евреи по света там, да си ги прибират и да се приключва

20

Анонимен

преди 11 месеца

До Лешперов. Тия простащини с какво ти помагат ? Освен това не е тая статията.

19

Лешперов

преди 11 месеца

пуйлото като каза холопите си че ще идат в рая, ония се избиват кой пръв да мине под украинските снаряди и тям подобни при авдеевка. Сигурно си мислят че и 50 руски девици ще ги чакат там.

18

Анонимен

преди 11 месеца

пуснаха от самолет бележки да се ивакуират, тръгнаха жените и децата да се евакуират и ги разстреляха докато бяха на куп ...геноцид

17

Анонимен

преди 11 месеца

Оф пак ли всичколога бе ?

16

Анонимен

преди 11 месеца

От къде ги изровяте тези 'бивши' Анализатори ?

15

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 15 И московците и ислямските джихадисти заслужават и продължават да бъдат "обичани" еднакво, защото са еднакви.

14

Печурков

преди 11 месеца

Ислямската религия днес е на ниво от епохата на кръстоносните походи, когато са искали да наложат християнството с меч и огън.

13

Чуков

преди 11 месеца

Всичко е много опасно, освен ако не приемем правата вяра и преминем сюнет процедурата.

12

Бен Гурион

преди 11 месеца

До Анонимен 10 О, не. Не разбираш какво е казано с това. Това значи, че ако ти ми причиниш щета, с която ме оставиш с едно око от две, ако ти имаш хиляда, аз ще премахна 999.

11

Бен Гурион

преди 11 месеца

""Има голяма еуфория в арабския и мюсюлманския свят след нападението на "Хамас"." Това е директно признание, че ислямистите не са никакви "жертви".

10

Анонимен

преди 11 месеца

Евреите казват Око зо око, зъб за зъб. А какво ще стане, когато останете без зъби и без очи?

9

Анонимен

преди 11 месеца

Израел реално извършва геноцид над цивилно население. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега жьлтопаветниците да говорят за права на човека. Къде са ООН и ЕС да обявят санкции на Израел?

8

Анонимен

преди 11 месеца

90 процента от евреите са покръстени хазари в юдаизма и нямат никакви права над земите на Израел.А Хазарите са изгонено българско племе от Вавилон заради култа им към Луцифер и човешки жертвоприношения.Хазарите са най древните врагове на Велика България.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Има все пак Ютюб и ние виждаме какво реално става.Геноцид и нищо повече.Имате информация къде се крият по двама трима,но нямахте като се организираха 1500 неграмотни тинейджъри,айде бе?И разузнаването на САЩ потвърди,че Египет са ги предупредили,то за това излязоха тук там стотинки,а за мен това е пропуска на Мосад.Египтяните са разбрали какво готвят ,но никой никакво внимание.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Палестина е земя на ПАЛЕСТИНИЦИ ,някои от които са потомци на евреите. Евреите да се прибират у дома ,демек САЩ , а останалите от дет са дошли !Европската уния да си ги прибере ,а и къщичките им в Майданек ,Треблинка ,Собибор и другите такива селища още са запазени ,така че има къде да ги настанят!!!!