39

нстк

преди 8 месеца

тая грозотия пак ли я пускате

38

Wagner

преди 8 месеца

тази междудругото да не забравяме, че е еврейка.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Разправят че ивицата била толкова голяма, все едно нацисти да замерят с бомби Аушвиц.

36

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен То в България няма образователен ценз бе "професоре". За справка : Отвори си Конституцията!Не рекламирам Надето, но и такива неадекватни коментари не са за пропускане!

35

Анонимен

преди 8 месеца

Всъщност Нейнски се изказва по всички теми, както и останалите десет човека, който спят по телевизиите. Интересното е, че тя се информира за събитията от същите телевизии, на които дава интервюта

34

Анонимен

преди 8 месеца

Още една неразбрала че света в който живее,...е мъртъв. Ала тъй рече Заратустра мъртъв. Новото поколение няма нужда от дърти политици от тоя тип. А и от нас ..скоро няма да има нужда :) да си вземе некой долар си го пали там да я топли .

33

Анонимен

преди 8 месеца

"Тая какъв образователен ценз има, за да е била министър на външните работи" - еврейски

32

Нане

преди 8 месеца

Между другото тая, защо не е в сливенскио... Ми ръси мозък, дет хич го няма... На таз мозъка е във вулвата... ===)))

31

Помнещ

преди 8 месеца

Тази другарка на времето беше 1 ва ръка и подкрепа,като Външен министър на Другарят " Гусин Иван Костов"! Та с него бяха Върли поддръжници,на българският " Северно Атлантизъм"! И днес тази вечер я гледах,как оплюваше Палестинците! Но пропусна да обясни на младите хора в България.Че този Проблем с враждата между Палестина и Израел е повече от 70 г! Та защо днес,се представя на младите хора,като " нов конфликт"???!Това е Продължение! Палестинците си искат законната земя от Израел!! Лъжкиня!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Тази не е ли любовницата на черния арабин Иван, къде подкрепяха заедно бомбардировките над Сърбия.

29

Нане

преди 8 месеца

България трябваше стои неутрална срещу укри и руснаци, България трябваше стои неутрална между харабески и еврей... Но не, наще слуги под заовед на краварите винаги вземат грешната страна... Така, че очаквайте неочакваното... ===)))

28

Анонимен

преди 8 месеца

Това на трябва ли да го решат самите палестинци?

27

Анонимен

преди 8 месеца

Абе това ли е хубавото наде от - сдсВие имате егати извратеният вкусИли прякора и е даден като шега

26

нафърфорий

преди 8 месеца

Въх..., добре, че дойде "Страшнуту Нади" да нъ светне - "кой свири, кой плащъ и кой танцувъ булкатъ!!!" -)))))

25

ИСТОРИЯ

преди 8 месеца

За по-младите - Израел е Държава създадена от ООН през 1948 година . Тогава се решава да се изгонят евреите от Европа , набързо се решава да се настанят на мястото на Държавата Палестина - САЩ Армията минава и гони Палестинците от Земята им и Държавата им .Та нещата са сериозни - никога няма да има покои в тези земи .

24

Анонимен

преди 8 месеца

A nъk ти нaвpeмeтo изnoлзвaшe kaтo gaмckи npeвpъзkи члeнoвeтe нa млageжkoтo CДC... E, вce nak тpябвa ga ce oтбeлeжи, чe gocтa oт тяx kapиepa нanpaвиxa!

23

Нане

преди 8 месеца

На тая пасавретина, кой и иска мнението... ===)))

22

Вьзмутен

преди 8 месеца

Костов и атанасов поне са станали милярдери с масовата приватизация както я наричаха те , за тази незнам колко е отхапала от снагата на бьлгарияЗа повярвалите им остана само да скачат ама без пари

21

MaйMyнaтa

преди 8 месеца

Ама кога оспе да да нанишеш това, аэ немом го прочетем

20

майкави

преди 8 месеца

КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕЕЕН!А?ДЕМОКРАЦИЯЯЯ....грачехте у мегафона!Ей ама с костов как излъгахте народа !А Надъо!Вие си оправихте живота а оставихте излъгания народ да *** мухите!Нали обещавахте всички да станем богати капиталисти..реститути...приватизатори и да си въртим синджирчито!Мамкави крадци!