106

нафърфорий

преди 1 година

""""Сам съм си направил партия, сам съм си направил екип.""" - рече Вождъ Винету!!!! -))))Дет съ викъ - No Comment. -)))))

105

Анонимен

преди 1 година

предсрочни избори,разкарвай ги тия всичките,ще изтървеш момента.

104

404

преди 1 година

И го бяха арестували и го разкарваха като панаирска мечка и направи коалиция с тях благодарение на посолството!!!!Не на нас тия

103

Анонимен

преди 1 година

Някой все пак трябва да му напомня, че не управлява с неговия си мандат. Не защото не му гласуваха правителство, ами защото просто върна мандата.

102

Бгг

преди 1 година

Лицемер. Хем управлява , хем критикува.

101

Наблюдател

преди 1 година

Не е вярно, че след нови избори без ПП-тата не може! След нови избори, ще има още едни избори, и тогава и ПП-те, и ДБ-те отиват в небитието! Номерът, че Борисов трябва да слуша Менкаджиите, щото щели да дойдат болшевиките, вече не минава! И машинките на Мадуро, и "Аллабалата" с президента няма да им помогне!

100

АЛА бала

преди 1 година

С махараджата в малата при АЛИ баба за ръчичка с 4 мильонния различен етнос от Българина за Анадолу че ги чека АК-47.

99

Роди се

преди 1 година

Нова раса, чистокръвен евроатлантик! Дефиниция: нагъл, алчен и зелен фашист.

98

Георги Илиев Митев

преди 1 година

По времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков ме беше възможно , ако не си активен член на комунистическата партия да станеш професор или член кореспондент или академик . Другаря Бойко Борисов доказва , че е продължител на делата на комунистическата партия от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков.

97

Допълнение 106.

преди 1 година

Украйна???

96

НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ?

преди 1 година

Показателно е как избирателно си спомняте за "изпирането на Борисов" от записите, но се правите, че не сте чули как Кирчо каза причината за това, а именно че БОРИСОВ ГИ Е ЗАПЛАШИЛ, че ако не направят сглобка, следват непрестанни протести. Т.е. всички виждат, че Боко е рекетьор, но се правят че не го виждат. Нали се сещате, че ако нямаше сглобка, на фона на протестите на руснаците от ТЕЦ Марица, ако имахме протести на ГЕРБ, щеше пак да падне правителството. А ГЕРБ-аджиите са големи спекуланти.

95

Абсурда във

преди 1 година

България е кресливи диреци на 4 часа виещи като МЕКА във православна България.

94

Българин

преди 1 година

След 10 години управление, ГЕРБ отново са първа политическа сила, с най-голяма доверие! Още от сега е ясно, че Менкаджиите ще врътнат една камара п**** ки номера,ротацията да не се осъществи! Сигурен съм, че скочат само да заменят Денков с Мария Габриел, и всичко останало да си върви както на тях им хрумне! Отсега залагам, че Борисов им го казва в прав текст... Не си го и помисляйте!

93

Анонимен

преди 1 година

Бойко да не плаши с избори ПП ДБ че след такива и да ги спечели Няма да има с кой да управлява Както няколко пъти преди това му се случи. Само с дпс няма да стигнат процентите. А другото всичко са руски партии Итн копеката бсп янев левица.Без ПП ДБ трябва поне още 2 партии от тези да си избере. И ще се провали. Да търси споразумение и разбирателство с ПП ДБ а не да ги плаши и напада .

92

Депесарите от

преди 1 година

гербАЛА са следващите след ***.

91

БУДА

преди 1 година

НИЕ КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА САМИ ПРЕЗ ДЕСЕТ БАИРА СЕ ПОМИРИСАХМЕ И ПАРТИЯ НАПРАВИХМЕ И СМЕ ЧЕСТОЛБИВИ КАТО РИЕЩО ПРААААСЕЕЕ...

90

Ония от горе гледа

преди 1 година

Той предупреди, че ако ПП искат да се правят на интересни на наш гръб, предстои нов вот. Ще ви строим пред нашата стая. Ако искате. Ако не искате, ще отидем на нови избори. Да бъдат малко по-внимателни в изказа. Ние сме честолюбиви, първа политическа сила сме, заяви Борисов и каза ХАУ !

89

Альоууу...Денкоов///

преди 1 година

Ако един ден станеш министър на образованието, можеш да станеш и академик. Такава е модата.

88

Баце към Кире

преди 1 година

ПП да внимават в изказа си ,иначе може да изхвръкнат от СГЛОБКАТА !!! Ха-ха-ха...те ти булка Спасов ден...

87

Ники Кокинов

преди 1 година

Кирилье... ни съ смьей... тьи сьи го избрьа!