39

Анонимен

преди 8 месеца

Кога ще започнат да настаняват бежанци по хотелите и да им дават по 1200 лева. Кога. Нали така се правело. Хората са без ток , вода, храна. Да ги посрещат веднага в хотелите на Слънчев бряг на ол инклузив.

38

Анонимен

преди 8 месеца

За платения чартър били са записали 22 човека, ама като разбраха, че пращат безплатен самолет станали 96 и вече не пишат колко българи, ами повечето. Тази какъв вицепремиер е , да я правят служител на летището, не спря да си прави ПР да посреща самолети.

37

Анонимен

преди 8 месеца

До 41...Я се вгледай е палестинците.Виждаш ли чертите на Балкански народ

36

Анонимен

преди 8 месеца

Асирийски термин е Palastu, Pilišti или Pilistu. ..е близък до ,,Пеласги"...Пеласгите са палеобалкански племена, най-старите жители на Южните Балкани, които според древногръцките автори са народът, обитавал и териториите на Древна Гърция преди елините. Пеласгите се споменават за първи път в Илиада

35

Бико

преди 8 месеца

Всяко правителство трябва да се грижи за поданиците си особено при война. В Русия не е така, там поданиците се изпращат да *** в Украйна.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Палестина на арабски се произнася Филастин. Те са потомци на филистинците и името им е останало в родовата памет.

33

Бабичка

преди 8 месеца

Откакто се помня този конфликт съществува. Дядо и баба ми по време на втората световна война са приютили еврейско семейство у дома. При основаването на държавата Израел те се заселват там. Дъщеря им загина в тази непрекъсната битка. Палестинците явно не са способни да създадат държава. Гарелов снощи подсказа верния път- не две държави, а конфедерация. Но трябва да се унищожи терора.

32

Анонимен

преди 8 месеца

До 37....Няма връзка между палестинци и филистимци.Палестинците да арабийски народ Филистимците не са сочени за такива в Библията

31

Анонимен

преди 8 месеца

Накога град Ашкалон е принадлежал на т.нар. Филистия (Палестина) - градове държави (Газа, Азот, Екрон, Гет и Аскалон). Сега Ашкалон е на територията на Израел.

30

Анонимен

преди 8 месеца

До 33...Филистимците не са палестинци Филистимците най вероятно са индоевропейски народ , сроден на тракийците.Които стигат чак до Египет и правят опит да го превземат.

29

Анонимен

преди 8 месеца

До 30...Древна Персия се е простирала чак до тракийските ни земи.В нея са попаднали много племена , държавици и народи без държави.Това е смес от постоянно мигриращи народи и племена.Повечето чергарски.Каквито са били палестинците....И руснаците по това време Когато българите са имали държава.

28

Браво

преди 8 месеца

на правителството, на Денков, Габриел и Гвоздейков. Така постъпват белите държави. Грижат се за гражданите си.

27

Анонимен

преди 8 месеца

В древността филистимците са имали 5 града-държави, изброени са в Уикипедия. Един от тях е Газа и това е преди да дойдат евреите.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Костакопейковци ги посрещнаха с дружно ...,,у.у.у.у.у"..Кое не одобряват?...Прибирането у дома ли.Ами те , какво правят в България?...Защо не защитават Русия в труден за нея момент.А се крият в България.

25

До 28

преди 8 месеца

Палестина, Сирия и Иран са били някога част от древна Персия.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Русофилите насочват омразата си към евреите.Щом е реч за съюзник на САЩ.Ненавиждат и българската кауза за защита на евреите Наричат го предателство...Заинтересувах се към кого е това предателство.И стигам до извода , че е към лагерите на смъртта ,,Аушвилц" .По всичко личи , че комунистите са в сдружение с хитлеристите по унищожаването на еврейската общност

23

Анонимен

преди 8 месеца

До 25....Посочи ми , кога палестинците са имали ,,собствена земя".Имало ли е държава Палестина в древността.нс тази земя Която ти наричаш ,,собствена"

22

Анонимен

преди 8 месеца

Шмъркащия, просто ми е чудно как изчезнаха изведнъж новините за Украйна. Не се пали. Явно са ти сменили чипа на омразата

21

Анонимен

преди 8 месеца

До 17...Повечето антисемитски коментари не идват от територията на България.Пишештите с омраза за евреите са центрове за дезинформация и пропаганда на територията на Русия Прави впечатление че са българи..Но не са .Има и македонски граждани пишещи негативи в услуга на антибългарската кампания .

20

Анонимен

преди 8 месеца

Етиен Леви по БТВ: "Израелския дух е силен, израелците не искат да живеят в робство..."Затова сте натикали палестинците в ивицата Газа като в един голям затвор на открито. Затова ли вече 70 години ги изтиквате от собствеата им земя.