167

Анонимен

преди 8 месеца

Всички приятели, дето подкокоросваха Хамас, се изсулиха, като бити.....

166

Анонимен

преди 8 месеца

Проектът "създаване на палестинска държава" се изпари след зверствата извършени от терористите от Хамас.

165

Мда

преди 8 месеца

Евреиските богаташи си намериха друго място за забавление , явно ще резнат на - зеленски парите

164

Анонимен

преди 8 месеца

Това че Америка подкрепя Израел,за много държави на значи Нищо! Особено държавите в Близкия изток! Арабите Безпрекословно подкрепят Палестина! И намесят ли се срещу евреите,става страшно!

163

Анонимен

преди 8 месеца

Ако Русия беше започнала да избива масово цивилното население в Киев и Лвов заради зверствата на украинските терористи в Донбас както сега Израел изравняват със земята цели жилищни квартали заради Хамас, Украйна нямаше да издържи и една седмица.

162

Анонимен

преди 8 месеца

Проектът Украйна се закрива.

161

Анонимен

преди 8 месеца

Операцията в Газа може да продължи десетилетия.

160

Е че

преди 8 месеца

Израел взривяваше завода за дронове в Иран. Реално участваха за Украйна.

159

Анонимен

преди 8 месеца

А бе! Я кажете тука сега бе, какво става с контранастъплението?

158

Анонимен

преди 8 месеца

Прекъсването на достъпа на Газа до вода, електричество и храна е международно престъпление.

157

Анонимен

преди 8 месеца

"Премахнахме всички правила за водене на война. Нашите войници няма да носят отговорност за нищо. Няма да има военни съдилища" - израелският министър на отбраната Йоав Галант.

156

Анонимен

преди 8 месеца

Атомните бомби, са като пушката в театрално преставление. Накрая винаги гърми..... Хамас са подготвили *** атомна бомба , сега евакуират хората на юг към Египет, след това пускат израелската Армия в Газа и ... изпаряват цялата еврейска армия.

155

Анонимен

преди 8 месеца

Зверствата, извършени от Израел в Газа, привлякоха и ще продължат да привличат голям брой радикализирани млади новобранци в целия регион в редиците на иранската прокси колекция. Иран дълго време няма да има проблеми с попълването на редиците на своите проксита, особено от палестинската среда, чиято омраза към Израел ще продължи да расте експоненциално.

154

Анонимен

преди 8 месеца

Плановете на САЩ за нормализиране на отношенията между Израел и арабския свят ще бъдат торпилирани с продължаването на войната и част от арабския свят, който преди беше хладен към Иран, вместо това ще обмисли варианти за нормализиране на отношенията с Иран.

153

До 147

преди 8 месеца

Израелската армия е пълни с жени и джени,дъари. Така им намериха някаква работа, но за война не се знае, колко са годните.

152

Вьзмутен

преди 8 месеца

А кой ти гарантира , че това не е провокация на изрел за да намери повод да избива палестинците

151

Анонимен

преди 8 месеца

Нещата не са толкова елементарни и прости,както много хора си мислятХамас "вдигна"палестинците на въстаниеНо агенти наЦРУ(под прикритие и обучени в лагери на ЦРУ,внедрени в Хамас)извършиха целенасочено деиствия срещу цивилни гражданите на Израел за да предизвикат събития,при които САЩ да извлекът максимално полза,като принудят мюсюлманите вБлизкия исток(най-вече шейховете)да платят"откуп"за палестинците и техните територии т.е. да изнудят арабските шейхове с поне трилион долара(САЩ са във фалит)

150

До Вьзмутен

преди 8 месеца

Възмутения, трудно ще пропагандираш тук, сред българско население, преживяло 500 години мюсюлманска "окупация". Толкоз сме били нежно обгрижвани, че и до днес ни държи и не става въпрос само за 3 синджира роби и кланетата (характерна мюсюлманска мила постъпка) в Батак и Ст. Загора. Хайде, търси си другаде материала за пропаганда, някъде след Виена. А ДПС ако са ***, да се проявят, но май са по-хитри от арабските пропагандатори, живеещи в България.

149

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас разчитаха на руска помощ, но тя се изчерпа на 7 октомври!

148

Анонимен

преди 8 месеца

Русия е най-големият производител на продоволствия и ще става още по-голям. Русия е най-големият производител на енергии, и зелени и каквито и да са, и ще става още по-голям. Кризата за енергии и продоволствия ще се задълбочава в целия свят. А Европа няма нищо, бедна като мишка. Все повече губи технологичното си превъзхоство. И възбникават въпроси - с какво да нахраним децата си, с какво да се топлят зимата. С какво да въоръжим армиите си. С кого да се съюзим така че да не ни нападнат. А пред Русия тези проблеми не стоят.