151

при толкова руснаци

преди 7 месеца

Скоро и за Испания се очертава СВО от страна на Кремъл . Путинизма и шашкънията вървят ръка за ръка !!!

150

Що така

преди 7 месеца

А колко испанци са купили в Русия? Нула.

149

Анонимен

преди 7 месеца

Как едни българи бяха обърнати в услуга на Москва да превръщат други българи в македонци и да им раздават македонски паспорти, горейки българските им свидетелства за раждане? В Услуга на терористичната империя на злото Русия.

148

Анонимен

преди 7 месеца

Светът трябва да разбере, че възпирането на терористичната империя Руска федерация трябва да се осъществи възможно по-бързо! Защото те виждайки, че светът си мълчи, Руската империя, ще продължи да активира своитетерористични клетки и в други държаво, дори и в България. През годините това е наблюдавано, както поколения бяха обърнати да се бият срещу своята държава и да ограбват своите съграждани в името на руската империя. Има ли нужда да си припомним за Македония?

147

Анонимен

преди 7 месеца

10 милиона украинци избраха да живеят като руснаци. Други 3 милиона отидоха да живеят в Русия. Други 10 милиона избягаха в ЕС. Половин милион умряха на бойното поле. 2 милиона инвалиди.

146

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с контранастъплението?

145

Анонимен

преди 7 месеца

идиотизъм за празни кратуни - кой е луд да купува като наред конфискуват всичко руско - някои се спасиха като отлетяха за израел- стига глупави статийки на американското посолство - малко мозък - покажете и няма да ви лъжат като овце

144

МАРИЯ

преди 7 месеца

Пълни глупости. На колко Руснаци Европа запорира сметки и имоти. Руснаците повече няма да изхарчат и 1 рубла в ЕС. Понеже Укриете падат а фронта само пропагандата ви остана !

143

Далай Лама

преди 7 месеца

Богати руснаци, богати българи....!!! Нали доскоро бяхме равни всички , как така сега има богати и бедни ??? Комунист няма насита ! Крадяха по малко преди , а днес крадат явно с милиарди и не се свенят да демонстрират това! А обикновеният човек гледа , подсмърча и си бърка в носа. А от нос можеш да извадиш само со.п.ол , няма акъл там !

142

Джак Ричър

преди 7 месеца

*** Христова, РАЗБИРАШ ЛИ!... Кът-кът-кът... Гули-гули

141

Анонимен

преди 7 месеца

Няма значение дали е от сега. Въпросът е че продъжават колхозниците да се бутат в прогнилия запад? Що не купуват в С Корея нали путинака и прасчо си ровиха в гащите?

140

Анонимен

преди 7 месеца

еее не само руснаци и български управници също - защо го пропускате - може би умишлено - така са ви написали от посолството нали

139

Анонимен

преди 7 месеца

Те купуват не от сега не манипулирайте хорат просто има отлив от едно място към друго

138

Анонимен

преди 7 месеца

"сравняваите с русия русия е на светлини години" по кво ве копейко, по външни тоалетни ли или със средната заплата от 650$ в Москвето . Май ти си доста повече от трета ръка, гледайки ти правописа.

137

Анонимен

преди 7 месеца

ЕЛЛка и НЕЛЛКА САМО ГЛУПОСТИ ПИШАТ ! продажни ***

136

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 135 вие в бг имате се за хора ли вие сте от трети сорт люди не се сравняваите с русия русия е на светлини години пред бг предатели предадохте си предките и история си гладници

135

Факт!

преди 7 месеца

Всеки руснак с ум и финансови възможности бяга от пoмийната яма Русия...

134

Анонимен

преди 7 месеца

лъжци воината в русия не пречи на гражданите на русия повече нема мобилизация 380 хиляди допълнително има доброволци ес забрани на рус граждани да влизат с автомобили в ес кой е този глупав журналист и написал тази статия. в ес не издават визи на рус граждани не могат да влизат в ес и как тека купуват имоти аз съм в москва

133

Иванов

преди 7 месеца

По скоро създават колонии в европейския лош съюз и НАТО и мрежи от шпиони що не ходят в Иран сев.корея,Индия Бразилия нали са богати а пак искат да живеят в колективния запад

132

Питам

преди 7 месеца

Защо бягат ? Войната е хубаво нещо. Сега пет най богати украински области минават към Русия. Отварят се нови възможности за бизнес.