29

Анонимен

преди 7 месеца

До с.т. Путин ще умре на трона, това е ясно. Проблема на руския елит е че не могат да намерят подходящ за трона и само това е причината очевидния психопат да продължава да бъде на върха на Русия.

28

Q

преди 7 месеца

Много е тоталитарен режима в Русия,ама много е тоталитарен режима,не е като у нас ,тук при нас има журналистика и журналисти пишат Истината,а не пуснати опорки от "посолството" ,тук при нас е разграден двор-всички миграти ги ловят само когато катострофират или ги изоставят,а няма нито един мигрант хванат на границата.Нашето правителство прави ала-бала турска протокала и е още на власт ,това не тоталитарните и цивилизовани страни трябваше да излетят като тапа от шампанско.дЕНКОВ сутрин е на Козяк

27

Анонимен

преди 7 месеца

Ейй много *** с промити от Америка мозъци има тука ! Русия е държава като всички останали , нищо от това което дрънкате няма вярно ! Всяка държава си решава проблемите както намери за добре ! Вие какво искате , бандитите , крадците ,и убийците свободно да щъкат по улиците , като в България ли , нее ....там ги пращат в Сибир , за тях ли ви е толкова мъчно , че постоянно ревете с два реда крокодилски сълзи ?

26

То критиците на

преди 7 месеца

украинското правителство също не са третирани добре в Украйна, но това се замита под килимчето. Почти всички опозиционни партии за забранени със закон, а който е забранен и много му знае човката е в затвора. Аз лично не виждам кой знае каква разлика.

25

с.т.

преди 7 месеца

Пореден пример за това, че путин има ментални проблеми. А, да не пропусна, че вече е доста възрастен. Сигурно може да се намерят и по-млади да управляват държавата!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Който се върне задължително да преминава три годишен курс по превъзпитание в обич към руския свят в академията по патриотизъм в Магадан.

23

анонимен

преди 7 месеца

путин си взе каквото искаше, руската икономика дърпа напред, пък ние ще чакаме от янките милостиня и ще си фантазираме...

22

Анонимен

преди 7 месеца

Лоялност към царя и омраза към враговете на царя, това е върховното задължително качество на "необятната руска дyша".

21

аз

преди 7 месеца

Бай Дрън, в Латвия русначата държат изпит по латвийски. Който не го издържи си заминава. Не е нормално да живееш доста години там и да не знаеш езика. Тези руснача са отишли там да строят комунизъм и да шпионират. Да си ходят у дома и да подсилят фронта.

20

да

преди 7 месеца

навсякъде е така, у нас също, макар че сме пишман патриоти....а тагаренко като изнесе българия в украйна трябва да го съдят

19

Шебек

преди 7 месеца

Ще пратят 20млн в Сибир...

18

Анонимен

преди 7 месеца

Типично за т.н. "руски дух". Стане напечено в Русия руснакът с възможности бяга в Израел, стане напечено в Израел бяга в ЕС или се връща обратно в Русия. Разбрах че и путинския финансов съветник Чубайс също е избягал от Израел и Хамас в Естония, явно имайки и паспорт от ЕС.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Мега прецакани, избягаха от една война, попаднаха на друга, сега пак се връщат към първата. Който не целуне портрета на Путин с чувство и сълза, директно продължава за Магадан.

16

wqe

преди 7 месеца

Това ме връща 50 години назад, как ни промиваха мозъците като на маймуни, рая на кълъп,всичко еднакво ни беше,коли, жени,холови гарнитури,телевизори и всичко останало. За вицове те пребиваха с лопата в Белене, всички инакомислещи в Затвора и после свинец. Тези у.ро.ди които ги управляват са от тогава, горките руснаци страдат цял живот подтиснати и унижени без права, а само задължения.

15

до Бай Дрън

преди 7 месеца

За да те депортират в Русия трябва да си руски гражданин. Оплете се в опорките - искай разясниние че ставаш смешен

14

Смях

преди 7 месеца

До Бай Дрън "те депортират в Русия" Лелеееее, според русофилите това е като да те пратят на Хаваите, нали така, другаре? :)

13

? ? ?

преди 7 месеца

На наш Копейкин какъв ли медал ще му даде Путин ?

12

Северна Корея 2

преди 7 месеца

Хората в Русия вярват на Путин, Медведев и руските медии собственост на олигарсите на Путинопитека, а ако случайно си позволят да се усъмнят затвора е от 3 до 15 години, зависи колко голямо е съмнението, а ако въобще не вярват може и да ги поизлекуват с Новичок. Докато още има живи руснаци избора им е предрешен - или смърт в окопите или 10 години каторга, ако се опитат да изклинчат от армията!

11

Бай Дрън

преди 7 месеца

Между другото, пишете какво става в Латвия. Там рускоговорящ ли си, не отговориш ли правилно на въпроси относно Украйна, те депортират в Русия. Само че как да отговориш, като голяма част от рускоезичните знаят само руски? За това защо не пишете, как демократичния ЕС гони собствените си граждани!!!

10

bl

преди 7 месеца

Разбира се. Отишли навън, "успели", и сега се връщат. Има вероятност много от тях да са волно или неволно чужди агенти.Ето за пример нашите политически гиганти образовани в чужбина. Защо мислите че работят за България а не за чужди правителства или корпорации?